Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: IPAQ 3850 přehrání něm. ver. na anglickou

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2002
    Příspěvků
    5

    mám 3850 bohužel německý OS dá se někde sehnat a přehrát anglická verze?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    sehnat se da vse, jen je potreba hledat na spravnem miste :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2002
    Příspěvků
    5

    dá se použít postup jako u 36xx 37xx ? uložení systemu na CF přes Hyperterminal a následné nahrání z CF nebo přes USB kabel ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    Ano, dá.
    Nebo je možno také použít klasický update (např. na 2.20) a v souboru ROMky upravit několib byte na začátku z ENG na GER, ale musí se v správnou chvíli (instalator na začátku kontroluje checksum), je to na webu někde popsané.

    Použití zálohy na CF kartu je ale nejlepší a nejjistější postup.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2002
    Příspěvků
    5

    není ten update 2.20 jen pro 3870 3875 ? bohužel žádný update na 3850 jsem na netu, nenašel možná špatně hledám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    Zde to je: http://www.compaq.com/support/files/...oad/15253.html

    Akorát se to jmenuje update 1.20, řada 3850 má číslování "o jednu míň".

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    Ale opatrně, špatnou úpravou souboru se dá ipaq zničit, a to docela spolehlivě.
    Je potřeba použít hex editor (spravoval sem 3 iPaqy lidí, kteří to editovali v notepadu) a zákldní problém tohoto postupu je v tom, že i po nahrání nové ROM si iPaq myslí, že je v němčině a nepůjdou do něj nahrát anglické servisní balíčky. Určitě je lepší uděla to přez zálohu ROM na CF kartu (ale taky náŕočnější).
    No, kdybys do toho přeci jen šel, zde je nějaké info:

    http://www.geocities.com/i_can_do_it_good/UnNamed.html
    a nějaké diskuse k tomu zde:

    http://www.pocketpcthoughts.com/foru...pic.php?t=1872

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2003
    Příspěvků
    4

    Zdravim,

    teraz som kupil par mesiacov pouzivani ipaq 3850, a tiez je ceny v nemcine.
    Podarilo sa ti ho zmenit na anglictinu ? Ako sa to teraz sprava ? Ako je to teraz so service packmi ?

    Dik za odpoved

    HuKy
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2002
    Příspěvků
    5

    mas dve moznosti, bud nahrajes upraveny anglicky SP pro 3850, potom je Ipaq v anglictine ale porad ma v info GER, nebo sehnat druhy Ipaq 3850 udelat obraz systemu na kartu a nasledne nahrat do tvojeho Ipaqu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2003
    Příspěvků
    4

    Vies mi presnem popisat, ako upravit druhy service pack ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nabíjení iPAQ 3850
    Od Zbynak1_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-12-2006, 16:44
  2. Kabel na iPaq 3850
    Od HuKy_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 24-02-2003, 15:55
  3. Da sa domontovat BT do iPAQ 3850 ?
    Od VanJ_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-02-2003, 09:12
  4. Konektor pro Ipaq 3850
    Od reep_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-04-2002, 12:22