Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 8 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 120

Téma: WeatherPanel počasí na obrazovku dnes

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    23

    Nevim jestli tim today myslis, today jako primo screen nebo to nastaveni v setings(nastaveni), pokud nemyslis ten today v setings tak se tam mrkni jestli je ten panel zatrhnuty, a pokud je tak ja newim :$:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Citace Původně odesláno od glinz
    Nevim jestli tim today myslis, today jako primo screen nebo to nastaveni v setings(nastaveni), pokud nemyslis ten today v setings tak se tam mrkni jestli je ten panel zatrhnuty, a pokud je tak ja newim :$:
    Ne ne, myslel jsem today obrazovku,ze které mi zmizelo počasí.Samozřejmě v settings jsem ho měl zaplé.Ale už je to vyřešeno.Bavil jsem se s Crusaderem a říkal, že to je beta verzí, která má určitou dobu funkčnosti.Vrátil jsem se tedy zpět k oficiální verzi 2.3.1 a jede to jak má
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    216

    Je ZDE nová verze WeatherPanel 2.4.12 *BETA* .
    Oproti předcházejícím „β“ se tato zdá stabilní a již použitelná.

    Je zde nádherně vyřešeno nové zoomování radarových snímků (horní tlačítka)
    a přehrávání staženého vývoje počasí (dolní tlačítka) - toto je fakt super :yes:

    Pozor na poněkud otravnou leč zatím nutnou prozatímní bezpečnostní ochranu proti zacyklení při restaru - po 3x SR se blokuje zobrazení WP!
    Pak je nutno jít do:
    Start/Settings/Today/Items/WeatherPanel/Option a zde jen kliknout na OK.

    V seznamu Radars.txt je potřeba si upravit názvy k jednotlivým URL. Ty se nyní zobrazují při přepínání mezi snímky.
    Zde přiložen "vzor" pro ČR, kterým po instalaci případně přepište původní. Pokud zrovna nepotřebujete nastavit URL snímků z USA.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00061835_WP_Zooms_QMmU.jpg 
Zobrazení: 20 
Velikost: 50.7 KB 
ID: 1847  
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Tak jsem si nainstaloval tu novou Betu a nece se mi počasí aktualizovat
    Když dám Run Diagnostic, u Connection Test: Connected (2) a u Cache Connection: FALSE u zbylích testů je SUCCESS. Nevíš kde by mohl býti problém? Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    216

    Citace Původně odesláno od TheMelin
    Tak jsem si nainstaloval tu novou Betu a nece se mi počasí aktualizovat
    Když dám Run Diagnostic, u Connection Test: Connected (2) a u Cache Connection: FALSE u zbylích testů je SUCCESS. Nevíš kde by mohl býti problém? Děkuji
    Sice to neuvádíš, ale předpokládám, že se připojuješ přes GPRS .
    Ten test ti prochází správně a stejně jako u mne.
    U mne aktualizace chodí zcela normálně, a to jak přes GPRS, tak přes Wi-Fi.
    Na Marsware fóru si nikdo v tomto smyslu zatím nestěžuje.
    V nastavení mám v záložce Connection zaškrtnuto pouze Auto Update Data,
    ostatní je bez zaškrtnutí a též bez Proxy.
    Pokud ti to nejede ani po SR, začal bych od „nuly“ :
    1. Odinstalovat
    2. Vymazat vše související s Marsware a WeatherPanel z registrů
    3. SR
    4. Znovu nainstalovat
    5. SR
    První stažení může trvat přes GPRS poměrně dlouho!
    Příznakem aktivní komunikace je jedině červeně zabarvená <> v levém rohu pluginu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Citace Původně odesláno od JP

    Sice to neuvádíš, ale předpokládám, že se připojuješ přes GPRS .
    Ten test ti prochází správně a stejně jako u mne.
    U mne aktualizace chodí zcela normálně, a to jak přes GPRS, tak přes Wi-Fi.
    Na Marsware fóru si nikdo v tomto smyslu zatím nestěžuje.
    V nastavení mám v záložce Connection zaškrtnuto pouze Auto Update Data,
    ostatní je bez zaškrtnutí a též bez Proxy.

    Pokud ti to nejede ani po SR, začal bych od „nuly“ :
    1. Odinstalovat
    2. Vymazat vše související s Marsware a WeatherPanel z registrů
    3. SR
    4. Znovu nainstalovat
    5. SR
    První stažení může trvat přes GPRS poměrně dlouho!
    Příznakem aktivní komunikace je jedině červeně zabarvená <> v levém rohu pluginu.
    ano, připojuji se přes GPRS.Tak jsem to odinstaloval,smazal složku Marsware z Program Files a pak jsem našel nějaké soubory přímo v My Device.Nic jineho jsem nenašel.Teď to zkusím po SR nainstalovat a dám vědět jak jsem dopadl.Moc díky za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Tak opět to samé Připojení ve WP mám nastavené stejně jako ty a to, že mám zaškrtnuté jen Auto update data.Proxy nevyplněné.Nastavil jsem město (České Budějovice, EZXX0030), zatím jsem nevybíral žádné satelitní snímky aby to bylo rychleji aktualizované.Ale žádné data to nestahuje a když ťuknu na ty šipky, vydá to zvuk,jako když klikneš kam nemáš.
    Jak jsem psal, smazal jsem adresář Marsware z Program Files a pak jsem našel ještě nějaké soubory přímo v My Device.
    Pokud víš ještě o nějakém ukrytém souboru, napiš prosím.Já je poznal jen podle toho, že se jmenovali Weatherpanel
    V registrech jsem nic nenašel, vyhledával jsem pomocí *weather*.
    Předem děkuji za pomoc.



    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00061925_Screen001_tuLN.jpg 
Zobrazení: 20 
Velikost: 32.5 KB 
ID: 1849  
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    0

    ahoj. tak jsem to tam vcera nalil a bomba, neco pro oko...:-)
    jen uvidime co ta presnost ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    ad Connectivita - mám trochu jiný problém, přes GPRS mi to normálně stahuje, test vypadá následovně (s připojeným GPRS):

    WeatherPanel 2.4.12
    Connection Test: Connected (2)
    Cache Connection: FALSE
    Connection SUCCESS
    Auth: FAIL

    Když mám PDA v kolíbce jsem připojenej přes proxy, brouzdat WWW můžu, ale data nestáhnu a nestáhnu:

    WeatherPanel 2.4.12
    Connection Test: Not Connected (2)
    Cache Connection: FALSE
    Connection SUCCESS
    Auth: FAIL

    Přitom s předchozí verzí mi to normálně chodilo, nevíte někdo, kde by mohla být chyba? Reinstaloval jsem to již 2x. SR taky několikrát, fakt nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    300

    nesetkal se nekdo s MDAc s problemem, ze pri pouzivani WP nechodi zcela spravne Oskaruv SIM toolkit ? -konkretne mi nechce prijimat zpravy s kodem eBanky na pristup k uctu :-( -kdyz WP vypnu, zpravy chodi

    EDIT: eeee to byla samosebou blbost.. sry
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    479

    ...... jsou veci mezi nebem a zemi....... :O

    Uz se mi stalo po treti, ze na MDAC mi z obrazovky Today zmizi pocasi a je tam jen vyzva, abych tapnul pro nastaveni. Poprve jsem se mohl "utapat" a nic se nedelo, az jsem zjistil, ze adresar Marsware je prazdny !!!!!!!!! Proste ani pismenko, natoz nejaky soubor. Koukal jsem jako blazen, premyslel, jestli jsem to omylem nesmazal - ale takovy "drevak" zase nejsem , tak jsem to vse preinstaloval a pak to nejak slo.
    Pote jsem si udelal komplet zalohu celeho adresare Marsware, kdyz se mi to stalo po druhe, tak jsem s problemy vse prekopiroval do adresare (s problemy proto, ze mi to proste prekopirovat neslo - viz dale).
    Dneska se mi to stalo zas, kdyz jsem soubory prekopiroval pres pruzkumnika, tak adresar byl porad prazdny (!!!), prestoze to vypadalo, ze kopirovani probiha, kdyz jsem se o totez pokousel pres Total Commander, tak mi to dalo hlasku "Chyba 13 Zmena adresare".
    Tak jsem ten puvodni adresar "MarsWare WeatherPanel" prejmenoval na "MarsWare WeatherPanel 2", vytvoril novy adresar novy, do toho jsem "presypal" vse ze zalohy a "dvojku" smazal. A uz zase se na me smeje slusnicko, akorat nevim jak dlouho (
    Ma nekdo podobnou zkusenost a co s tim ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    17

    ja sem mel zase u teto aplikace problem že se mi nechtel vypinat displej ( odinstaloval sem a zas vsecko funguje jak ma :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Taky se mi stavalo, ze zmizely ikonky a chtelo to tapnout na nastaveni..kdyz mi to udelalo tak po pate, tak sem se nastval, ze sem nadobro presel k pocketweather a udelal sem dobre..PW je podrobnejsi a promakanejsi, nestezuju si
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Ja jsem s WeatherPanelem spokojen a zadne problemy mi nedela.Navic ma lepsi podporu VGA nez pocketweather. Az bude mit pocketweather v nastaveni volbu realVGA hack jajo ma PocketBreeze, tak do nej pujdu. Ted je to vse titerne.

    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00083166_Pand_jqm1.jpg 
Zobrazení: 22 
Velikost: 54.4 KB 
ID: 2680  
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od TheMelin
    Ja jsem s WeatherPanelem spokojen a zadne problemy mi nedela.
    I já jsem s tímto programem spokojen a žádné problémy mi nedělá.
    Používám animované ikony.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 8 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Aktualizace počasí - data počasí nejsou dostupná
    Od Dušan Mrázek v sekci Touch HD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2010, 12:28
  2. SPB Diary - kouzelník pro obrazovku DNES
    Od Falco_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 60
    Poslední příspěvek: 30-10-2009, 17:03
  3. Mobilnaut NameDays - Svátky pro obrazovku Dnes
    Od Tomáš Kubec v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 16-03-2009, 08:09
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-12-2008, 11:37
  5. Programujeme pro Pocket PC - položky pro obrazovku Dnes
    Od Pavel Koza v sekci Programování
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 21-02-2008, 17:01