Rád bych provedl upgrade ROM svého PDA, ale v pokynech varují před instalací přes USB HUB. Moje kolíbka je ale přes USB připojena k pracovní stanici. Poradíte mi, jak upgrade bezpečně provést?
Rád bych provedl upgrade ROM svého PDA, ale v pokynech varují před instalací přes USB HUB. Moje kolíbka je ale přes USB připojena k pracovní stanici. Poradíte mi, jak upgrade bezpečně provést?
no vzdyt to tam pisou, pokud je pripojena kolibka primo do pocitace, je to OK, nicmene pokud je pripojena do hubu a ten je teprve pripojen do PC, tak problemy nastat muzou
Včera jsem si koupil hp 2210, takže ani nevím, že je už pro něj nová ROM. Nevíte, jaké výhody přináší? Zatím mám problémy s tím, že PDA každou chvíli bezdůvodně vytuhne a pokud by to nová ROMka řešila, taky bych to zkusil.Původně odesláno od DušanV
Stejně tak by mne zajímalo, zda je v této ROM řešen přechod na Second Edition pro WM2003.
Dík za případnou odpověď
P.
Díky za vyšší míru jistoty. Myslel jsem si to stejně, ale v dnešním světě plném komunikace je také mnoho šumuPůvodně odesláno od ko@l@
)
Upgrade ROM je možno stáhnout zde:
http://h18007.www1.hp.com/support/files/HandheldiPAQ/us/download/20498.html
Upgrade by měl řešit nedostatky Bluetooth managera atd.
Upgradem dojde k HW resetu a tím k totálnímu výmazu dat. Takže doporučuji si opsat všechny registrační kódy k programům, které využíváte.
... rovněž je potřeba zazálohovat veškeré věci v iPAQ File Store neboť při aktualizaci ROM o ně rovněž přijdeš.
PavelR.
Zdravím,
po upgrade na verzi 1.10 prestal fungovat DSD slot.
Napadá vás jak z toho ven ,!
Díky