Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: IPAQ 2210 ROM upgrade

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    24


    Rád bych provedl upgrade ROM svého PDA, ale v pokynech varují před instalací přes USB HUB. Moje kolíbka je ale přes USB připojena k pracovní stanici. Poradíte mi, jak upgrade bezpečně provést?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    136

    no vzdyt to tam pisou, pokud je pripojena kolibka primo do pocitace, je to OK, nicmene pokud je pripojena do hubu a ten je teprve pripojen do PC, tak problemy nastat muzou
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    Citace Původně odesláno od DušanV
    Rád bych provedl upgrade ROM svého PDA.......
    Včera jsem si koupil hp 2210, takže ani nevím, že je už pro něj nová ROM. Nevíte, jaké výhody přináší? Zatím mám problémy s tím, že PDA každou chvíli bezdůvodně vytuhne a pokud by to nová ROMka řešila, taky bych to zkusil.
    Stejně tak by mne zajímalo, zda je v této ROM řešen přechod na Second Edition pro WM2003.

    Dík za případnou odpověď
    P.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    24

    Citace Původně odesláno od ko@l@
    no vzdyt to tam pisou, pokud je pripojena kolibka primo do pocitace, je to OK, nicmene pokud je pripojena do hubu a ten je teprve pripojen do PC, tak problemy nastat muzou
    Díky za vyšší míru jistoty. Myslel jsem si to stejně, ale v dnešním světě plném komunikace je také mnoho šumu )
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    24


    Upgrade ROM je možno stáhnout zde:
    http://h18007.www1.hp.com/support/files/HandheldiPAQ/us/download/20498.html

    Upgrade by měl řešit nedostatky Bluetooth managera atd.

    Upgradem dojde k HW resetu a tím k totálnímu výmazu dat. Takže doporučuji si opsat všechny registrační kódy k programům, které využíváte.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... rovněž je potřeba zazálohovat veškeré věci v iPAQ File Store neboť při aktualizaci ROM o ně rovněž přijdeš.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravím,
    po upgrade na verzi 1.10 prestal fungovat DSD slot.
    Napadá vás jak z toho ven ,!
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. autonabíječka IPaQ 2210
    Od ufon_zeleny v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 17-01-2008, 15:16
  2. iPAQ 2210 a
    Od Ivanm_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-05-2005, 21:08
  3. iPAQ 2210
    Od m_a_z_a_k v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 21-04-2004, 07:23
  4. iPAQ 2210
    Od Jerry Salcer v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 20-02-2004, 16:16
  5. IPAQ 2210
    Od Jerry Salcer v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-11-2003, 23:20