Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: FSC Loox 600 + ext. klávesnice - diakritika ano/ne?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    20

    Zdravím. Tak mám zas jeden dotaz. Budu si nejspíše pořízovat FSC Loox 600, chtěl bych znát všechna pro i proti k tomuto zařízení a o co mi jde především, zda lze donutit Looxe aby psal s diakritikou. Je to pro mě nepostradatelná záležitost (psaní článků v terénu).
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    6

    šestistovku mám a pokud se do ni nahraje lokalizace, tak je možné psát s diakritikou
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od hansgut
    šestistovku mám a pokud se do ni nahraje lokalizace, tak je možné psát s diakritikou
    Můžete kdyžtak napsat i nějaké zkušenosti s přístrojem? Díky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Citace Původně odesláno od Michal_Hron
    ...Můžete kdyžtak napsat i nějaké zkušenosti s přístrojem? ...
    Zadej si do google.com nebo do morfeo.cz text "LOOX 600" a budeš mít čtení na týdny. K LOOXi 600 už toho bylo napsáno mraky. Česky v článcích a v diskuzích nejvíc na palmare.cz a palmax.cz, méně na palmserver.cz a svetpda.cz a samozřejmě i tady na ce4you.cz. Už by to bylo jenom opakování - po dvou letech používání v terénu.
    Pro rychlejší psaní článků v terénu má LOOX600 k dispozici i velmi dobrou originální FSC skládací klávesnici.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od Milan Švec
    Pro rychlejší psaní článků v terénu má LOOX600 k dispozici i velmi dobrou originální FSC skládací klávesnici.
    Jj, to vím. Jinak googloval jsem googloval, ale informací pomálu. Inu jde se na to znovu, je fakt že na palmare jsem nějak nepomyslel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    5

    Mužete prozradit jak si hodlate pořidit LX600. Shanim ho ale zatim neuspěšně. Díky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od kooza
    Mužete prozradit jak si hodlate pořidit LX600. Shanim ho ale zatim neuspěšně. Díky...
    ja ho ted koupil v electroworldu v brne za 4990,-

    quasimodo
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    5

    [ja ho ted koupil v electroworldu v brne za 4990,-

    Diky za tip, ale v prazskych electroworldech není, prý ho doprodavali pred pul rokem. Podle jejich tel. centra nikde není skladem. Ale je možný že v tom maj bordel. Takže zitra posilam do Brna kamoše aby ho připadně koupil. Holt je to už vzácný veterán )
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 14-03-2009, 16:57
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-02-2007, 01:56
  3. Spatna diakritika + bluetooth klavesnice
    Od Richardo_Da_Force v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-04-2006, 21:13
  4. diakritika u klávesnice do USB hosta
    Od Blondak_s.r.o. v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-02-2006, 13:01