Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: SD karta 256-512MB do MDA II

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Mel bych dalsi dotaz - jakou SD kartu si mam koupit do MDA II? Chtel bych 256MB (popr. 512, co je na http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25955). Ale vubec netusim jakou SD kartu od jake firmy vybrat, jak moc je pro me dulezita rychlost, kde tu kartu koupit ap. Proste bych chtel nejakou kartu do 1500Kc vc. DPH. Diky moc za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Stačí malinko chtít a trošku hledat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Citace Původně odesláno od ipf
    Stačí malinko chtít a trošku hledat.
    jj, to mam samozrejme prectene, ovsem spis by mi vyhovovalo, kdyby mi nekdo rekl primo tohle kup.. nehlede na to, ze kdyz se podivam treba na czechcomputer, tak ne u vsech karet maji napsane parametry.. (a alzasoftu vubec ap.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    187

    Jestli Ti to pomůže, tak já používám SD PRETEC 512 MB a je na ní napsáno HighSpeed. Už si nevzpomenu kolik stála, ale moc to nebylo. Mám ji asi půl roku a naprosto žádný problém. Vzpomínám si, že někde bylo porovnání SD karet včetně výkonu a myslím, že to bylo dokonce tady. Zkus se podívat. MilanO
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Citace Původně odesláno od MilanO
    Jestli Ti to pomůže, tak já používám SD PRETEC 512 MB a je na ní napsáno HighSpeed. Už si nevzpomenu kolik stála, ale moc to nebylo. Mám ji asi půl roku a naprosto žádný problém. Vzpomínám si, že někde bylo porovnání SD karet včetně výkonu a myslím, že to bylo dokonce tady. Zkus se podívat. MilanO
    hehe - tu HighSpeed, co jsi se s ni tady trapil,ze ji to nandava 2 roky stara Apacerka?
    btw. ty testy - vis jak to je - nevim jak moc se mam divat na test, ktery je treba starsi jak 1/4 2004 (priklad)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Takze nakonec jsem si vybral jednu z techto karet -
    512MB TRANSCEND (45x)
    nebo
    256MB TRANSCEND (45x)

    Mate s nimi nekdo nejakou zkusenost? Napr. jestli funguji v MDA II? Resp. kterou koupit? Jestli tu 512ku nebo 256ku? Je mi jasne, ze vetsina z vas tady ma gigovky a nejmensi 512ky, ale platit jaksi skoro 2x tolik za 2x tak velkou kartu... holt skoro prima umera - vyplati se to? Vim, ze bych to mel asi vedet predevsim ja, noo... Ale nejakej ten help by pomohl. Resp. jak jsou na tom tyhle karty s rychlosti/kvalitou ap. Diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Měl bych taky dotaz. Narazil jsem na 1 G kartu za 2500 ,- Kč.
    Nevíte jestli mi bude fungovat v mém MDA II?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Citace Původně odesláno od paveluh
    Měl bych taky dotaz. Narazil jsem na 1 G kartu za 2500 ,- Kč.
    Nevíte jestli mi bude fungovat v mém MDA II?
    Díky
    A jak to mame vedet? :O Kdyz ani nereknes od jakeho vyrobce je a dalsi detaily...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    SD je standard. Takze musi fungovat jakakoliv SD karta v jakemkoliv SD slotu. Bohuzel jsou vyjimky, ale pokud se nejedna o zmrseny ovladac v zarizeni (napriklad prvni Delly s tim mely dost problem), tak je sance nekompatibility VELMI mala. Ja uz toho prozkousel hodne a skutecne se mi jeste nestalo, ze by si nejaka karta nerozumela s nejakym slotem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Citace Původně odesláno od Wuffi
    Citace Původně odesláno od paveluh
    Měl bych taky dotaz. Narazil jsem na 1 G kartu za 2500 ,- Kč.
    Nevíte jestli mi bude fungovat v mém MDA II?
    Díky
    A jak to mame vedet? :O Kdyz ani nereknes od jakeho vyrobce je a dalsi detaily...
    No myslel jsem to spíš všeobecně. Vzhledem k tomu že jsem jen obyč uživatel, tak se v tom nějak neorijentuju. Prostě jsem viděl kartu za dobrou cenu a tak jsem se tady raději zeptal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Citace Původně odesláno od Wuffi
    A jak to mame vedet? :O Kdyz ani nereknes od jakeho vyrobce je a dalsi detaily...
    Takže jedná se o SD 1024MB Transcend ( 45 )
    Tak co vy na to? Dá se to?
    Díky za odpověd
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nové MIO P550M (512MB) - problémy
    Od FredMed v sekci Mio
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-06-2007, 12:04
  2. Mio P550 rozšírená RAM na 512MB
    Od michal.alman v sekci Mio
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 01-04-2007, 09:32
  3. MDA Vario + 512MB miniSD
    Od jerrrynko v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-06-2006, 23:03
  4. 512MB velká MMC karta? Již brzo!
    Od Pavel Koza v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-03-2005, 10:38
  5. 512MB CF nebo SD/MMC dobra na filmy
    Od Dzejkob v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-08-2004, 19:20