Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 53 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 791

Téma: Windows Mobile 2003 SE pre MDA2

  1. #31
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Ja to tahal dopoledne, kdyz to jeste jelo. Bohuzel to nemam kam uploadnout a je to na me pro upload moc velke
    Milan
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    ... a je tu prvni problem. Mala cestina sice funguje ale nejde otevrit ovladaci panel, takze si nemuzu pridat ceske rozlozeni klaves pro moji IrDa klavesnici :-( Chodi to nekomu v pohode?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Mě to funguje bez problémů..
    Je to ale dost možná tím, že nepoužívám T-mobile Leng3995 ale Eurotel Leng4254.. Samozřejmě mam na mysli malou češtinu.. Takže pokud chceš psát na klávce česky tak jako já, změň verzi Lengu na již zmíněnou 4254..:yes:

    Jinak pro všechny: Rozchodil jsem MDA 2 se SE jako modem pro PC přes Bluetooth... Chodí to bezchybně..:yes: A teď již dokonce se SP2, hurááááááááá...:yes:
    Pokud někdo máte možnost otestovat Bluetooth Headset, udělejte to za mne a napište sem svou zkušenost, jelikož já se k tomu svému dostanu až v pondělí ráno..:? Teď jdu testovat Active Sync přes Bluetooth.. ExtROM již mam uvařenou..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Hotovo! Active sync přes Bluetooth funguje bezchybně..:yes:
    Teď už zbývá jen ten BT Headset, a je to v cajku..

    PS: Nesnažte se používat Bluetooth Tools, páč nefunguje s WM 2003 SE.. :? Mam to odzkoušené..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    18

    Chlapci, dejte tu Australii nekdo nekam na FTPko. Zas takovej traffic to nebude. XDA DEV jsou mimo. Diiiiiiiiiiiiiiky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    187

    Mám headset od Jabra a funguje naprosto bez problémů. Je tam dokonce nová ikona. Chytá se jedna báseň.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Hm ja to muzu hodit na FTP ale bohuzel to jeste nemam a XDA-DEV jsou stale dole.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Tak to prosim hodte treba primo na oficialni FTPcko Chella.
    ftp.dkm.cz - staci anonymni pripojeni a do adresare incoming.
    Myslim, ze je to pristupne i pro nezakazniky UPC..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    2XP: Ty nas uplne zhavis Co treba nekam hodit tu Australskou ROMku / primo tvoji ExtROMku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    130

    Kód:
    !!! Přílohy byly smazány vzhledem k nabytí platnosti nových pravidel pro vkládání příspěvků na tomto webu !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    261

    Díkes:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Tak teď ještě zjistit, co v té ext romce co dělá a bude to super. Nastavilo se vám pozadí, gprs, mms apod. jako O2? Někdo nějaké zkušenosti, nápady, co se dá vyhodit, co tam být musí?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od yasmeene2
    Tak teď ještě zjistit, co v té ext romce co dělá a bude to super. Nastavilo se vám pozadí, gprs, mms apod. jako O2? Někdo nějaké zkušenosti, nápady, co se dá vyhodit, co tam být musí?
    Tady je můj aktuální config.txt, můžete si udělat hrubou představu, co tam vlastně "patří", a co ne.. Zvýrazněné je to, co tam defaultně patří..

    EXEC:\Extended_ROM\RestartRadio.exe
    CAB: \Extended_ROM\activex.CAB
    CAB: \Extended_ROM\CallerIDB10_Hima25_WWE.CAB
    CAB: \Extended_ROM\Broadcast_WWE.sa.CAB
    CAB: \Extended_ROM\CameraB10_Hima25_WWE.CAB
    CAB: \Extended_ROM\MMS15024_WWE_Hima_OzUp.sa.CAB
    CAB: \Extended_ROM\ClearVue3.4.381WWE_0616_Ozonup.sa.CA B
    CAB: \Extended_ROM\XP3.ARM.CAB
    CAB: \Extended_ROM\blimkeys.CAB
    CAB: \Extended_ROM\WarningFix.CAB
    CAB: \Extended_ROM\pocketweather.CAB
    CAB: \Extended_ROM\RealCalculator.CAB
    CAB: \Extended_ROM\GPRSTweak.arm.CAB
    CAB: \Extended_ROM\betaplayer.ARM.CAB
    CAB: \Extended_ROM\CEFonts.CZ.arm.CAB
    CAB: \Extended_ROM\cttune.cpl.CAB
    CAB: \Extended_ROM\ICQppc.PPC300_ARM.CAB
    CAB: \Extended_ROM\rar.ppc_arm.CAB
    CAB: \Extended_ROM\TotalCmd.arm.CAB
    CAB: \Extended_ROM\TotalCmd_Cesky.arm.CAB
    CAB: \Extended_ROM\Cleaner_PPC.ARM.CAB
    CAB: \Extended_ROM\pnotepad.ppcarm.CAB
    CAB: \Extended_ROM\Album_EnableStreaming.CAB
    CAB: \Extended_ROM\TMCZCustomize_xp.CAB
    CAB: \Extended_ROM\Version_OU.sa.CAB
    CAB: \Extended_ROM\lenglite4254.CAB
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    S přetaktováním alá XCPUScalar se můžete všichni předem rozloučit, na WM 2003 SE se mu už nechce korektně pracovat..:?
    No nic, najdeme jinej, stejně dobrej prográmek, jež fungovat bude.. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    130

    TO: XP
    VIDIM ZE TAM MAS BLIMKEYS SKUS TAM DAT INELLIPAD Z TEJ DRUHEJ EXTROMKY JE OVELA LEPSI = IMHO
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 53 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WMP 10 na Windows mobile 2003 se
    Od Jira.cybertec v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-12-2006, 22:07
  2. PHM Plus pro Windows Mobile 2003
    Od PavelR. v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-12-2004, 22:42
  3. Windows Mobile 2003 SE
    Od Seff v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 09-10-2004, 04:53
  4. Windows Mobile 2003 a Microsoft Money 2003 spolu nefunguji
    Od Fik_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-10-2003, 03:06