Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 32

Téma: Eurotel DataPhone III - Eurotel je zase první...:(

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    http://www.eurotel.cz/.....oneId=305

    Jak sami vidíte, Eurotel již na svých stránkách nabízí třetí verzi populárního XDA. Pokud patříte mezi nadšence, kteří prostě musí mít všechno nejpozději ihned, už jste asi na cestě k nejbližší prodejně Eurotelu. Vám ostatním bych si ale osobně dovolil doporučit počkat a koupit zařízení od konkurence, protože i když podpora T-Mobilu má k dokonalosti hodně daleko, tak u Eurotelu se o podpoře v pravém smyslu slova hovořit ani nedá. Před rokem jsem při uvedení Dataphone II ještě mohl být optimistický, letos už jsem realista...

    Jenom pro informaci - dotovaný (se smlouvou) vás přijde na 13 995Kč, nedotovaný pak na 23 995 Kč, což je tedy pořádná pálka...

    Technické údaje

    • Rozměry: 125 x 72 x 19 mm
    • Hmotnost: 205 g
    • Rozlišení displeje: 240 x 320 pixelů
    • Barvy: 65 000
    • Délka hovoru (max): až 5 hod
    • Pohotovostní režim (max): až 200 hod
    • Baterie: Li-PoI 1490 mAh
    • Doba nabíjení: h
    • Pásma GSM: 900/1800/1900
    • Max. počet uložených telefonních čísel: interní páměti 128 MB
    • Možnost propojení kabelem
    • Max. počet SMS: interní páměti 128 MB
    • Max. počet uložených hovorů: odchozí / příchozí / zmeškané interní páměti 128 MB
    • GPRS třída: 10 (max. aktivních: 5)
    • GPRS speed DL: 4
    • GPRS speed UL: 2
    • HW modem
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00036375_808_maC8.jpg 
Zobrazení: 49 
Velikost: 28.6 KB 
ID: 956  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    http://www.eurotel.cz/.....oneId=305

    Vám ostatním bych si ale osobně dovolil doporučit počkat a koupit zařízení od konkurence, protože i když podpora T-Mobilu má k dokonalosti hodně daleko, tak u Eurotelu se o podpoře v pravém smyslu slova hovořit ani nedá. Před rokem jsem při uvedení Dataphone II ještě mohl být optimistický, letos už jsem realista...
    A pak že to jde s T-Mo z kopce, že.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    426

    No až bude mít Eurotel Dataphone Compact tak ho koupím pokud bude dříve než T-mobile.
    Podle mne jestli E Dataphone nebo T Mda je uplne jedno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od Zdeněk Malinský
    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    http://www.eurotel.cz/.....oneId=305

    Vám ostatním bych si ale osobně dovolil doporučit počkat a koupit zařízení od konkurence, protože i když podpora T-Mobilu má k dokonalosti hodně daleko, tak u Eurotelu se o podpoře v pravém smyslu slova hovořit ani nedá. Před rokem jsem při uvedení Dataphone II ještě mohl být optimistický, letos už jsem realista...
    A pak že to jde s T-Mo z kopce, že.
    TM dava vsechno know how atd. matka, ET si ho musi vyzkoumat a vydolovat z vlastvnich zdroju...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Mno, ať se koukám jakkoli, žádnou výraznější technickou devizu v trojce nespatřuji. Takřka to samé, co dvojka, ale dražší, pokud se nemýlím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Zasadni rozdil je ve wifi, 2003 SE a v te pofiderni klavesnici.
    M.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    174

    Osobne mi na TM hodne vadi jejich zasahy do software. Kdyby to nedelali, byl bych mnohem radeji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... mé zkušenosti s XDA3/MDA3 jsou ve zkrze pozitivní. Vynikající je možnost využití GPRS, WiFi i BT a kromě Extended_ROM i větší Storage (cca 43 MB). Oproti MDA2 je MDA3 o něco težší a má o něco hůře bílou zobrazující displej. Taky se mi zdálo, že po nějaké době používání (rozuměj vysouvání) se zvětšuje vůle mezi spodní částí s klávesicí a horní částí s displejem; nicméně v době kdy jsem XDA3/MDA3 měl k dispozici ke hraní (tj. konec léta) se jednalo o vzorky, které procházely důkladným testováním a přípravou lokalizace, takže se tyto procedury mohly na této skutečnosti projevit. ... jo a teď by mi chybělo i VGA ...

    Co se týče SW výbavy tak kromě standardních aplikací WM2003 SE PE a programů jako jsou Camera, Caller ID, ClearVue, MMS client by měly být k dispozci i programy na odesílání faxů, hlasové ovládání (Fonix), správa ZIP archivů a spouštění MIDP souborů. Stejně jako u MDA2 se obsah Extended_ROM bude u Eurotelu a T-mobilu lišit.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    43

    Nevíte někdo, co mysleli autoři některých článků o tom, že je součástí MDA III hardware a software pro určení polohy? Znamená to, že je součástí GPS modul? Díky za adpověď... O.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Vystavěl
    Znamená to, že je součástí GPS modul? Díky za adpověď... O.
    GPS modul samozřejmě součástí MDA3 není. Nicméně v GSM sítích je možné určovat polohu i jinak (viz článek zde) ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Asi bude lepsi pockat na MDA IV
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od MilanO
    Pánové, je to můj první dotaz na tomto fóru. Strašně rád bych měl na MDA SE. Myslíte, že se toho někdy dočkám. Děkuji. MilanO
    Jak pravil jeden ruský klasik: Počkejte do jara, spadnou...

    Jinak asi jo, prý je to v připravě... Dokonce teda že prý už jedny jsou venku... Činské...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    134

    Citace Původně odesláno od beecher
    Citace Původně odesláno od MilanO
    Pánové, je to můj první dotaz na tomto fóru. Strašně rád bych měl na MDA SE. Myslíte, že se toho někdy dočkám. Děkuji. MilanO
    Jak pravil jeden ruský klasik: Počkejte do jara, spadnou...

    Jinak asi jo, prý je to v připravě... Dokonce teda že prý už jedny jsou venku... Činské...

    1) Byl by tak velky problem predelat WM2003SE z MDA3 na MDA2? Vzdyt se HW tolik nelisi, ne?

    2) MDA3 pro lidi s MDA2 nema priliz velkou cenu. Mam WiFi SDIO kartu a klavesnici nepotrebuju, bez tech SE to nakonec take nejak vydrzim. Chtel bych MDA4 s VGA, UMTS+EDGE, 2MPx fotakem, 624MHz CPU, VGA a TV Outem, USB hostem, ... ;-)

    3) Nechapu nadseni nekterych z CompactMDA...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... pár dalších informací ohledně MDA3/XDA3:

    Paměť
    - RAM: přístupných 125,77 MB
    - Storage: 43,26 MB
    - Extended_ROM: 15,97 MB (lze ji zobrazit stejným způsobem jako u MDA2/XDA2)

    Bluetooth a Wifi
    - Bluetooth stack od Widcommu (1.00 build 1900)
    - Wifi (vlastní aplikace od HTC plus MS konfigurce v WM2003SE), podpora LEAP, 802.1x, WLAN čip ACX100-EE1D od TI - tj. stejný jako v případě iPAQu hx4700

    ROM
    - OS: Windows Mobile 2003 SE, verze 4.21.1088 (build 14132)
    - verze ROM: 1.06.00 ENG
    - datum ROM: 08/05/04
    - radiová část: 1.00.00
    - ExtROM: 1.06.136.WWE

    PavelR.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00036774_Screen001_m0sS.jpg 
Zobrazení: 42 
Velikost: 12.5 KB 
ID: 970   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00036774_Screen002_VqFb.jpg 
Zobrazení: 44 
Velikost: 12.8 KB 
ID: 971   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00036774_Screen003_sfIT.jpg 
Zobrazení: 49 
Velikost: 14.5 KB 
ID: 972   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00036774_Screen004_LKP9.jpg 
Zobrazení: 36 
Velikost: 12.9 KB 
ID: 973  
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Jen takove upozorneni pro ty z vas, kteri si chteji koupit MDA3 predevsim kvuli Second Editionu, a prilis neprocitaji diskuse ve Phone Edition. Pro MDA2 jiz existuje korektne fungujici update prave na Second Edition, jez v sobe dokonce obsahuje ovladace pro SDIO SD Wifi kartu.. Staci ji koupit za nejaky slusny peniz nekde na webu, a jen ji zasunout do SD slotu. A v tu ranu mate MDA2 se Second Edition a Wifinou... Zrovna pisu tento prispevek z meho MDA2 updatovaneho na SE, pristi tyden si jdu koupit Wifi SD kartu..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Eurotel dataphone III...
    Od F@ster v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 31-07-2007, 09:21
  2. Eurotel Dataphone III
    Od Tomáš1522 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-08-2006, 19:02
  3. Problém s Eurotel Dataphone III
    Od jzahrubsky v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 04-02-2006, 20:53
  4. Eurotel DataPhone II
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 29-01-2004, 12:47