Původně odesláno od
Pavel Koza
...V současné době je totiž kvůli nedostatku ovladačů možné využít USB host jen pro připojení paměťových médií, což je jednoznačně škoda. ...
Uvedená informace (necelý měsíc stará) by asi už stála za předělání.
Může totiž všechny, kdo si ji v článku na titulní straně přečtou v závěrečném hodnocení, mírně dezinformovat.
Viz ...
Dnes lze USB Host LOOXe 720 použít nejen pro čtení obsahu externích pamětí.
Jde s tím i:
- vkládání znaků (i českých) do textů (z USB klávesnice)
- tisk znaků (i českých) i (barevné) grafiky (s USB tiskárnou)
(Mně to chodí s HP deskjet 5150, mělo by to umět stejně i další běžné současné USB tiskárny. V nabídce jsou HP - celkem 50 variant vč. Laser Jetů, Canony Bubble Jety, i..., PIXMA a S600 a Epsony Stylus. Vyzkouší to někdo?
Já vím, že s BT nebo přes WiFi to je lepší, ale když už tam ten USB Host je. A zadarmo. A ne každá klávesnice nebo tiskárna, co je po ruce, je zrovna BTčková nebo dostupná přes WiFi v LAN. A ty USBčkové tu jsou kolem hned teď...)
Vyzkoušel jsem i současné připojení USB klávesnice, uvedené USB tiskárny a USB flash disku/klíčenky QDI U2DISK (pomocí už dříve zmíněného a pro více najednou připojených USB klíčenek vyzkoušeného a zcela obyčejného USB rozbočovače Sigma).
No problem.
Mohl jsem tak současně editovat z USB klávesnice soubor uložený na externím "Hard disku" a pak ho celý (nebo zvolenou stránku) vytisknout na současně připojené USB tiskárně.
No a na závěr, aby to bylo kompletní. Do poslední volné USB zásuvky jsem připojil kabel pro digifoťák. Fotku jsem pak po spojení s foťákem (byl z něho hned "Hard disk 2") přehodil na LOOXi do SD karty.
Chybí do USB Host ještě něco?