Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Program pro telefonování přes GPRS.

  1. #1

    hlp hlp je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    65

    Dobrý den.

    Na internetu (http://www.gsm4u.cz/prvni-software-pro-telefonovani-pomoci-pocket-pc-zdarma!-clanek299.htm) jsem nalezl zajímavý program pro telefonování pres GPRS.
    Chtel jsem se zeptat, zda nekdo nevíte o podobném programu, který by byl free.

    Tento program neslouzí ke klasickému telefonování, ale telefonování z programu na program.

    Príklad pouzití by byl následující:
    Nekolik lidí s neomezeným internetovým tarifem si do MDA a PC nahraje tento program, se kterým si muzou mezi sebou neomezene telefonovat. Neco jako hlasové ICQ.

    Clovek pak platí pouze datový tarif a hovorné v rámci prátel, rodiny nebo podniku neplatí.

    Dalsí nemalá výhoda tohoto programu je, ze takovýto hovor nelze klasickým zpusobem odposlouchávat, jelikoz se nejedná o klasický hovor, ale datový tok.

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    1. Ano, existuje Skype.
    2. Pokud budete volat na normální telefonní číslo, je za to nějaký poplatek.
    3. Vše lze odposlouchávat, i ten datový tok...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Sice existuje Skype, ale zvlada i GPRS? Ten co je pro PDA urceny, tak je urceny na rychlejsi pripojeni - cili PDA+WiFi --> Kabel a rychlejsi(T1/T3) - resp. proste neco poradne rychleho - myslim, ze to pres pomale GPRS nemuze stihat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    hlp hlp je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    65

    Díky za info, vyzkousím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    hlp hlp je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    65

    ... tak GPRS není podporováno.

    Pokud není Wi-FI, nefunguje to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Kato
    Sice existuje Skype, ale zvlada i GPRS? Ten co je pro PDA urceny, tak je urceny na rychlejsi pripojeni - cili PDA+WiFi --> Kabel a rychlejsi(T1/T3) - resp. proste neco poradne rychleho - myslim, ze to pres pomale GPRS nemuze stihat...
    Teoreticky, když přepnete GPRS na něco+2, tak by to mělo chodit. Otázkou je, co za codec používá... Pokud standardní H.323, tak by se mělo do těch 18kbps měl vlézt...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    Skype som skusal .16 verziu pre Nonscale procesory.Na Acer n30 som cez gprs perfektne pocul druhu stranu.Zial druha strana pocula len nejake zkomoleniny zvukov
    Teraz chcem vyskusat toto: http://www.wifive.net
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Citace Původně odesláno od ifco
    Skype som skusal .16 verziu pre Nonscale procesory.Na Acer n30 som cez gprs perfektne pocul druhu stranu.Zial druha strana pocula len nejake zkomoleniny zvukov
    Teraz chcem vyskusat toto: http://www.wifive.net
    Tak pak dej prosimte vedet, jak jsi dopadl - dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    95

    bude mi to fungovat na DataPhone2, když mám u Eurotelu gprs nonstop? Má to někdo vyzkoušený?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Telefonování přes SIP protokol ve WM6
    Od gorge_No.1_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 04-05-2008, 17:28
  2. Telefonování z PC přes PDA?
    Od Carpenter_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-03-2007, 21:24
  3. Telefonování s H5550 přes BT.
    Od InToSSH v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 02-10-2006, 09:36