Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: přidání místa z ROM do RAM ??

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    v jednom clanku jsem narazil na tohle
    Kód:
    Z papírových 64MB operační paměti je pro uživatele k dispozici velmi slušných 57MB, naproti tomu z 32MB FlashROMky nemůže uživatel pro svá data použít ani kilobyte.
    -je mozne pridelit volne misto v ROM do RAM??

    -jak se nahraji programy do ROM??
    -diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    272

    no to asi nejde
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Rom4n
    -jak se nahraji programy do ROM??
    ... ty jako uživatel můžeš do ROM programy nainstalovat jen v případě, že se jedná o paměť typu iPAQ File Store/LOOX Store - tj. uživatelsky přístupná část flashROM. Instalace aplikací se pak provádí stejně jako např. na paměťovou kartu.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    272

    ne kazde PDA ma tzv. bezpečné úložiště
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    Kód:
    ... ty jako uživatel můžeš do ROM programy nainstalovat jen v případě, že se jedna paměť typu iPAQ File Store/LOOX Store - tj. uživatelsky přístupná část flashROM. Instalace aplikací se pak provádí stejně jako např. na paměťovou kartu.
    a jak to zjistim?? je to u 1930?? kdyz instaluju nejaky program, tak tam mam vyber do ROM nebo na kartu, nic jineho

    jednou se mi u 3630 objevil nejaky papousek, pry to bylo na instalaci do ROM, ale nevim, jak to vyvolat, protoze mi tam bliknul, kdyz jsem se v tom stoural a neodpojil baterii. Ale u 1930 nevim
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    272

    64 MB (56 MB hlavní paměť), rozšiřitelná o 14 MB systémem iPAQ File Store
    tak jo muzes u 1930 instalovat do FILE STORE ale jen 14 MB to nestiji za rec:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    ikdyz mam 512 kartu, tak kazdy MB v iPAQu je k dobru, muzu tam dat treba pocketKIM
    jak se to prosimte udela?????
    TED ME NAPADLO TAM DAT LOKALIZACI.. je to mozne? aby spravne behala?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Rom4n
    ikdyz mam 512 kartu, tak kazdy MB v iPAQu je k dobru, muzu tam dat treba pocketKIM
    jak se to prosimte udela?????
    ... v případě iPAQu 1930 nijak neboť ten vlastně ani iPAQ File Store nemá Těch 14MB, které zmiňuje ArnieX má až iPAQ 1940 ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    ajaj, tak to je skodaops:

    ale stejne dekuju za info, ted vim, ze to mozny neni a nemusim se dal po tom pidit
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    272

    to jo a me by to ze tam to misto neni ani nevadilo ja k pda dostanu taky 512 a to už je fajn pak je taky ale pravda ze se velka karta zaplni stejne snadno jako mala jenom to bude trvat o par vteřin dele :yes: )
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    docela by se hodila aspon 256 navic, na 512 se mi vejdou 2 filmy a trochu MP3, blby je, ze ikdyz uvadej 512. tak ma jen nakych 489 nebo kolik
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Počasí - přidání města
    Od Marian Veselý v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-07-2009, 01:09
  2. Přidání kurzu měn do záložky akcie
    Od Marian Veselý v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-06-2009, 20:34
  3. Přidání bodu zájmu do mapy
    Od Martin Pospíšil v sekci TomTom
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-12-2007, 10:40
  4. Přidání zvuků do A730
    Od dolby_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-02-2005, 21:37
  5. AvantGo - přidání českých odkazů
    Od Alasther v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-10-2004, 21:03