Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Klávesnice k Asus A620 + Asus A716??

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    42

    Dobrý den,
    zajímalo by mě, jestli je kláveska k Asus A620 kompatibilní taky s Asusem A716. Toho si totiž hodlám pořídit (a žádnej jinej jsem dosud neměl), tak bych k tomu rád taky něco na externí psaní....popř. kdyby někdo mohl poradit nějakou jinou alternativu.
    A ještě malá drobnost...existuje nějaká možnost, že bych si kvůli počeštění externí klávesnice nemusel kupovat komerční produkty (Sunnysoft, Moravia Consulting)?
    Díky.

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od mad.hat
    Dobrý den,
    zajímalo by mě, jestli je kláveska k Asus A620 kompatibilní taky s Asusem A716. Toho si totiž hodlám pořídit (a žádnej jinej jsem dosud neměl), tak bych k tomu rád taky něco na externí psaní....popř. kdyby někdo mohl poradit nějakou jinou alternativu.
    Osobne doporucuji spis klavesnici ktera se pripoji "vzduchem" a ne konektorem. Je sice drazsi, ale zase ji pouzijete s libovolnym zarizenim.

    Citace Původně odesláno od mad.hat
    A ještě malá drobnost...existuje nějaká možnost, že bych si kvůli počeštění externí klávesnice nemusel kupovat komerční produkty (Sunnysoft, Moravia Consulting)?
    Jsem si temer jisty, ze ne...



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    12

    Možná blbá otázka..
    pokud budu používat BT klávesnici, zvládne A716 komunikovat s ní a zároveň s MT? třeba při práci s NETem.


  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od Trutnováček
    Možná blbá otázka..
    pokud budu používat BT klávesnici, zvládne A716 komunikovat s ní a zároveň s MT? třeba při práci s NETem.
    Teorie pravi, ze by mela, ale obzvlast v teto oblasti je teorie obcas praxi dost vzdalena. Zkuste se dohodnout v nejakem obchode s PDAcky (SunnySoft, AHmobile), pokud ji budou mit, muzete to vyzkouset primo osobne -ja toto zarizeni nemam.

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    150

    Citace Původně odesláno od Trutnováček
    Možná blbá otázka..
    pokud budu používat BT klávesnici, zvládne A716 komunikovat s ní a zároveň s MT? třeba při práci s NETem.
    Funguje to, teď jsem to zkoušel. Bez problémů synch. s PC a zároveň komunikace s mobilem.
    Ale rozhodně nefunguje současně BT s WiFi. Takže pokud budeš na netu přes WiFi, na BT klávesnici toho moc nenapíšeš.

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    12

    Což by mi zrovna nevadilo - nemožnost kombinace WiFi a BT.
    Já toho na netu moc nenapíšu, a na těch pár věcí by mi snad bude stačit stylus (při surfování...),
    pro další práci asi bude nepostradatelná

    Takhle - uvedené zařízení nevlastním, zatím, ale uvažuju o pořízení. A tohle je mi zcela sympatické z asi tří mnou preferovaných.
    Jo a děkuji za podané informace

Podobná témata

  1. Jakou GPS pro ASUS A716
    Od fury_only_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 13-02-2006, 08:41
  2. Asus A716 s WM2003 SE
    Od Damian_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-07-2005, 13:00
  3. Asus A716 a MS-duo
    Od raziel628 v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-07-2005, 11:26