Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: iPAQ 1940 a problém s BT s N 6230

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    5

    Hledal jsem tady na diskusce, ale finální řešení nikde není. Při pokusu o spárování vždycky Nokča nahlásí, že spojení zamítnuto z bezpečnostních důvodů. Nainstaloval jsem i ten bluetooth fix (security driver) ze stránek HP, ale stejně to nijak nepomohlo. Nevíte, jestli se pak po instalaci toho fixu musí ještě někde něco nastavit? NEbo nevíte někdo účinný postup, jak to vyřešit???

    Díky srdečně..ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    131

    Citace Původně odesláno od Terminator3
    Hledal jsem tady na diskusce, ale finální řešení nikde není. Při pokusu o spárování vždycky Nokča nahlásí, že spojení zamítnuto z bezpečnostních důvodů. Nainstaloval jsem i ten bluetooth fix (security driver) ze stránek HP, ale stejně to nijak nepomohlo. Nevíte, jestli se pak po instalaci toho fixu musí ještě někde něco nastavit? NEbo nevíte někdo účinný postup, jak to vyřešit???

    Díky srdečně..ops:
    Skus ho restartovat. Ja mam podobny problem ale so spojenim proti Apcku. Obcas sa mi spojenie rozpadne, ale inokedy spojeni drzi aj hodinu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... těžko říct, kde je problém. Když jsem na svůj exiPAQ 2210 nainstalovat HP Bluetooth Security update podporující Combination Key, spárování s Nokiií 6230 mě fungovalo OK.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    5

    Zkoušel jsem i laborovat s nastavením BT v iPAQu, mám už z prodeje ROM1.1, ale prostě se to s Nokčou 6230 nechce párovat. Ach jo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od Terminator3
    Zkoušel jsem i laborovat s nastavením BT v iPAQu, mám už z prodeje ROM1.1, ale prostě se to s Nokčou 6230 nechce párovat. Ach jo...
    Kontrolní dotaz:
    Zkoušel jsi spárovat NOKIi s jinou cihlou? A funguje?
    A ještě jeden:
    Jaký firmware má tvoje NOKIA? Pokud vím, tak 3.15 byla poslední verze, kde fungovalo GPRS. Více zde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... no vidím, že Nokia 6230 je opravdu úspěšný telefon. První problém je vůbec jej spárovat s jakýmkoliv BT zařízením, které nepodporuje Combination Key (který z dalších BT telefonů tuto funkcionalitu vyžaduje? - pouze řečnická otázka) a když už se to po instalaci nějakého patche podaří tak poté nefunguje GPRS přes BT. Můj zaměstnavatel nám pořídil před cca 3 měsíci od jednoho z českých operátorů právě Nokii 6230 a nyní ji budeme všichni vracet zpět jako nepoužitelný telefon.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    ... no vidím, že Nokia 6230 je opravdu úspěšný telefon. První problém je vůbec jej spárovat s jakýmkoliv BT zařízením, které nepodporuje Combination Key (který z dalších BT telefonů tuto funkcionalitu vyžaduje? - pouze řečnická otázka) a když už se to po instalaci nějakého patche podaří tak poté nefunguje GPRS přes BT. Můj zaměstnavatel nám pořídil před cca 3 měsíci od jednoho z českých operátorů právě Nokii 6230 a nyní ji budeme všichni vracet zpět jako nepoužitelný telefon.

    PavelR.
    Pak dej vědět výsledek. Já svoji poslal zpátky minulý týden a zatím čekám, jak to dopadne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Tak mam na tyden na hrani hx4700 a zaroven mam N6320 ver. 3.5 a musim rici, ze me to chodi nastesti uplne v pohode. Sparovalo se to prez BT bez problemu, AS mi take nabehl hned napoprve a to jsem to nemel s PC nikdy pripojene prez kabel ale jen BT, EDGEove spojeni drzi, phone tools mi na displeji ukazuje prichozi i zameskane hovory na nokii a cisla krasne paruje s kontakty v HP. Proste parada. Asi jsem Lucky Mann.
    Milan
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    307

    Citace Původně odesláno od hajekm
    phone tools mi na displeji ukazuje prichozi i zameskane hovory na nokii a cisla krasne paruje s kontakty v HP. Proste parada. Asi jsem Lucky Mann.Milan
    Mám tutéž bezproblémovou kombinaci, ovšem bez phone tools. Nikde jsem ho nenašel, můžeš to blíže popsat?

    Editováno:už jsem PTools našel. Koukám, že ho mám na CD k CF-BT kartě iTec
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Je prace s ipaq 1940 rychlejsi nez s ipaq 1930?
    Od wwwictor v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 11-02-2007, 17:26
  2. Nokia 6230 a HP iPaq 2210
    Od Matters v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-01-2006, 11:56
  3. Komunikace BT mezi Nokii 6230 a iPaq 2210
    Od Tadek v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 28-06-2004, 12:24
  4. iPAQ 1940 bootloader problem
    Od buzz_lightyear v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-04-2004, 08:22
  5. Rom pro ipaq 1940
    Od Falltus v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-01-2004, 17:51