Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: pls jak nastavit MMS na mpx200

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    17

    jak nastvim mms s TMO ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    136

    u WM2003 nijak
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od ko@l@
    u WM2003 nijak
    Ja myslim u WM2002 s TMO
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    48

    Citace Původně odesláno od Kamilos
    Citace Původně odesláno od ko@l@
    u WM2003 nijak
    Ja myslim u WM2002 s TMO
    taky by me to zajimalo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Citace Původně odesláno od Kamilos
    Citace Původně odesláno od ko@l@
    u WM2003 nijak
    Ja myslim u WM2002 s TMO
    Nechal sis posilat binarni textovku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    48

    ja ano (3x) ale nic neprislo :?
    funguje to vubec nekomu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    157

    Ručně by to mělo jít také.Nevím jestli je to vše a OK . TMO už nepoužívám ale asi nějak takto by to mělo stačit.
    V Programech zvolit Nastavení -> Datová spojení:
    Stisknout: Menu -> Upravit spojení -> spojení GPRS, Menu -> Přidat
    V takto vytvořeném připojení:
    Description: MMS GPRS
    Connects to: MMS GPRS
    Access point: mms.t-mobile.cz
    User name: mms
    Password: mms
    Primary DNS: nevyplňovat
    Secondary DNS: nevyplňovat
    IP address: nevyplňovat
    V příslušenství do MMS Setup -> Profile -> Edit
    V novém profilu vyplňte tyto údaje:
    Profile: T-Mobile
    MMSC: http://mms
    Data Connection: MMS GPRS
    Gateway: WAP 1.0 Gateway
    IP Adress: 010.000.000.010
    Port: 9201
    Encoding: Binary Encoding
    Pro jistotu ty údaje překontrolujte u oprátora na stránkách
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    48

    ano, tohle nastaveni fungovalo cca mesic, ale pak z niceho nic prestalo a pak sem teprve volal na tmobile...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    17

    Zkousel jsem operatota T-M, nebo www.konfigurator.cz nebo nastaveni na: https://www.shopmotorola.ca/emea_new/registration.asp?pg=1&l=5&pm=0&chr=

    bohuzel, nikdo M MPX220 asi nezna!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    To je normální.Operátor podporuje bohužel jen telefony které oficiálně prodával.Přesto to jde.
    Mrkni se na tento návod.Podle něj jsem bez problémů rozchodil MMS u Eurotel GO.Spojení na MMS se v něm tváší podobně jako WAP:-)
    MPX200 WM2003 sice MMS nepodporuje ,stačí ale nainstalovat Arcsoft MMS,který obsahuje editor MMS.A v něm nastavit již připravené spojení(návod víš).
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. wm6 na mpx200
    Od john_ce4you v sekci Motorola
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-04-2008, 23:07
  2. WM5 pre MPx200
    Od valdo_ce4you v sekci Motorola
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 11-06-2006, 22:53
  3. MPx200 MMS
    Od Martin G. v sekci Motorola
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-10-2005, 19:33
  4. MPx200 a MP3
    Od marosh_ce4you v sekci Motorola
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 05-04-2005, 10:24
  5. ICQ na MPX200
    Od smejk v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-12-2004, 09:09