Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: 6310 - iPAQ

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Lidi nemate nahodou nekdo soft ktery by umel zalohovat tel seznam z Nokie 6310 do iPAQA a to vcetne vicepolozkoveho seznamu ???? Pokud uz jste to nekdo probiral pak se omlouvam .

    Radek
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    skuste sunnysoft GSM Manager 1.9.0.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    24

    Posledni verze Sunnysoft GSM manageru s tim pracuje, jak ma - vyzkouseno
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    107

    Nejlepší soft který jsem testoval je mPhone 2.1. Umí vše a běží spolehlivě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    mPhone je fakt dobrej, ale bohuzel zatim neumi pro 6310 vice cisel ke kontaktu, jenom 6210/7110/t39/t68.

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Guest

    Kolik stoji ??? vite to nekdo ?

    dik vasin
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    107

    Co kolik stojí ???
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Tedy ten Sunny soft ??? jo a BTW neumi nastavovat v Caller Groups
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Zdravim


    mam dotaz k sunny softu ... kdyz chci psat sms tak mi to neumozni vybrat si ze vsech cisel ale jen z tech hlavnich (bavim se o 6310) je tam vzdy videt jem prednastavene cislo je tomu tak i u odemcene verze nebo jeto problem toho dema ???

    vasin
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. hp 6310 vymazani udaju
    Od miguelxxl v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-10-2006, 21:01
  2. Propojeni Acer n35 s Nokii 6310
    Od Mr.McJunior_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-06-2005, 10:50
  3. hx4700 + 6310
    Od -Ptr->HX4700 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-05-2005, 19:29
  4. 6310 a Cassiopea A -20
    Od milospfo v sekci Zařízení typu Handheld PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-12-2002, 22:13
  5. iPAQ 3870 + Nokia 6310 a internet
    Od Pet_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 27-08-2002, 10:31