Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Neustaly nedostatek pameti

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    184

    Kady den mam kriticky nedostatek pameti

    mam v ramce 32mb ale behem dne nekolikrat ikdyz zavru vsechny programy se dostavam na 10, 5 a nekdy i na 1mb. Kde ta neviditelna daa kruci jsou? Kdyz se podivam do ramky, tak tam nevidim nic noveho ale proste´32mb je fuc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Mozna na pozadi i tak stale bezi nejaky proces... A nebo chyba alokace pameti...?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Stahni si (omlouvam se pokud tykani vadi) tady z ce4you ci z www.phm.lu aplikaci PHM Task, ta dokaze zobrazit vsechny bezici procesy. A porovnej s nekym jinym kdo ma hx4700.
    Deje se to i hned po soft-resetu ci az po nejake dobe? A jaka je posledni aplikace spustena predtim nez se to zacne takto chovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... pokud si tak ještě neučinil, zkus se podívat sem. Jinak to, že je RAM obsazena i po ukončení aplikací značí, že nějaká z nich zapříčiňuje tzv. memory leak.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    184

    mno ten task manager jsem tam nainstaloval ale neni mi jasny, jak z toho poznam, co mi zpusobuje, ze se mi neustale ztraci pamet.

    mel bych par dotazu.

    1. Je mozne slovnik lexicon premistiti jinam nez do RAMky? je to 8mb a zatim se mi to nepodarilo rozbehnout jinde nez v ramce. Asi bude treba neco zmenit v registrech. ZKousel jsem to nainstalovat do file storu ale pak to ma problemy najitk slovnikove soubory. Zkousel jsem to i manualne presunout, taky bez vysledku


    2. ten memory leak to je presne co? Prece tam nekde musim najit ty MB navic. Prece neni mozny, ze mam 64mb RAM, vyuzito 30 a volneho jen 2mb aniz bych mel cokoli spusteny. To jsou nejaky temp soubory? Pokud ano, kde jsou? Nevidim je ani kdyz pouziji jiny spravce souboru.

    PLS help, jsem tom asi dost lama
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Namornik.

    2. ten memory leak to je presne co? Prece tam nekde musim najit ty MB navic. Prece neni mozny, ze mam 64mb RAM, vyuzito 30 a volneho jen 2mb aniz bych mel cokoli spusteny. To jsou nejaky temp soubory? Pokud ano, kde jsou? Nevidim je ani kdyz pouziji jiny spravce souboru.
    ... jak jsem psal výše memory leak znamená, že některé aplikace okupují místo v RAM i po jejich ukončení. Fyzicky se tedy nejedná o žádné soubory, které by si mohl smazat. Jedinou možností jak zabrané místo získat zpět je SW reset a následně tyto aplikace nespouštět.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    88

    Citace Původně odesláno od Namornik.
    mno ten task manager jsem tam nainstaloval ale neni mi jasny, jak z toho poznam, co mi zpusobuje, ze se mi neustale ztraci pamet.

    mel bych par dotazu.

    1. Je mozne slovnik lexicon premistiti jinam nez do RAMky? je to 8mb a zatim se mi to nepodarilo rozbehnout jinde nez v ramce. Asi bude treba neco zmenit v registrech. ZKousel jsem to nainstalovat do file storu ale pak to ma problemy najitk slovnikove soubory. Zkousel jsem to i manualne presunout, taky bez vysledku
    Na stranke firmy Lingea je v sekcii FAQ návod ako ho dostať do Storage Card. http://www.lingea.sk/sk/faqce.htm
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    184

    asi jsem uz zjistil, co to dela
    rekl bych ze activesynch

    at spoustim jakekoliv aplikace a zase je zaviram, pamet se vzdy vrati k puvodni hodnote, ale kdyz dam ipaq do kolebky tak to zacne padat dolu

    upozornuji, ze vse je synchronizovano tudiz zadny pohyb se nekona. V liste dole na PC mi sviti zelene kolecko activesynche ale NETOCI SE !!!

    pamet na strane Spustene programy pada dolu rychlosti 0.01MB kazdych 8 sekund dokud se behem par hodin nedostane na temer nulu kdy zahlasi kriticky stav pameti.

    Rad bych vedel co se deje.

    Mohli byste vyzkouset zda u vas dochazi k nejakym pohybum pameti, kdyz mate ipaq pripojeni k PC


    predem dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od Namornik.
    Mohli byste vyzkouset zda u vas dochazi k nejakym pohybum pameti, kdyz mate ipaq pripojeni k PC


    predem dik
    Po spuštění AS mi klesne volná paměť o cca 0,5 - 1 MB.
    Nastavenu mám synchronizaci všeho mimo souborů.

    Hele, nemáš náhodou ve složce na PC, kterou synchronizuješ s PDA nějaký velký soubory? Mám totiž pocit, že tyto synchronizované implicitně cpe do RAMky (pokud si nenastavíš jinak).
    Ona i ta rychlost poklesu paměti by odpovídala rychlosti přenosu dat přes USB ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    184

    uz jsem na to prisel


    mam GPS CF Pretec LP a ta pri instalaci hodila do start up nejaky soubor. Kdyz ho dam pryc a softresetnu tak pak uz je vse ok

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od Namornik.
    uz jsem na to prisel


    mam GPS CF Pretec LP a ta pri instalaci hodila do start up nejaky soubor. Kdyz ho dam pryc a softresetnu tak pak uz je vse ok
    A bude ti teď to GPS běhat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    184

    to nevim, musim to jeste vyzkouset, ale je pravda ze tu GPS pouziju 3krat do roka, ale ipaq pouzivam denne, takze ikdyby to nechodilo, tak tam proste pred pouzitim gps hodim zpet ten soubor a softresetnu.

    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    184

    nema tu nekdo tu samou GPS?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    3

    Ja som prave tot iste GPS dnes dostal takze vyskusam a napisem. BTW mam tiez 4700
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. iGO8 - problém: nedostatek paměti
    Od robuso_ce4you v sekci iGO
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 08-11-2008, 18:58
  2. Nedostatek paměti
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-09-2008, 07:56
  3. nedostatek paměti na htc tytn
    Od portyr v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-01-2007, 23:52
  4. BT - nedostatek paměti pro ovladače
    Od Behe v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 24-02-2006, 10:05
  5. BetaPlayer a nedostatek paměti?
    Od Adam Motvička v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-04-2005, 21:22