Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 28

Téma: Pocket Informant 5.61 v češtině

  1. #1

    haj haj je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravím všechny nadšence, kteří si oblíbili tento skvělý prográmek. Protože včera 22.11.2004 vyšla nová verze v5.61, tak plním slib a dodávám kompletní českou verzi.
    Bohužel jsou zatím přeloženy zdroje pro standartní verzi PocketPC a pro VGA verzi dodám později, ale je možné, že to bude fungovat i na VGA zařízení. Majitelé VGA cihliček, dejte mi vědět jest-li to funguje v češtině také.

    Jako předchozí verze si musíte tyto dva soubory překopírovat do složky \windows .

    POZOR: Upravená verze je ke stažení níže (na další stránce). Tuto verzi češtiny nestahujte

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Supr diky moc. Podam zpravu jak to chodi na VGA



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    No, tak se chlubte. Na hx4700 následující chyby:

    1./ V nastavení jsou vidět jen hodnoty vpravo, texty vlevo "neviditelné"

    2./ Pokud při editaci kontaktu nebo události apod. kliknu na lištu Kategorie, mám přes půlku seznamu bílý obdélník, tudíž se na půlku kategorií nedostanu ...

    3./ Pokus o odinstalaci neúspěšný, páč to srovná se zemí i předinstalovanou verzi od HP.

    ... omlouvám se, teprve teď jsem si všimnul že je to diskuse pouze o češtině k PI ... :sarcastic:

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    No, tak se chlubte. Na hx4700 následující chyby:
    1./ V nastavení jsou vidět jen hodnoty vpravo, texty vlevo "neviditelné"
    2./ Pokud při editaci kontaktu nebo události apod. kliknu na lištu Kategorie, mám přes půlku seznamu bílý obdélník, tudíž se na půlku kategorií nedostanu ...
    3./ Pokus o odinstalaci neúspěšný, páč to srovná se zemí i předinstalovanou verzi od HP.

    Na Loox410 nic z toho nepozoruju, zatím sem chybu neobjevil žádnou...

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od Žulda
    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    No, tak se chlubte. Na hx4700 následující chyby:
    1./ V nastavení jsou vidět jen hodnoty vpravo, texty vlevo "neviditelné"
    2./ Pokud při editaci kontaktu nebo události apod. kliknu na lištu Kategorie, mám přes půlku seznamu bílý obdélník, tudíž se na půlku kategorií nedostanu ...
    3./ Pokus o odinstalaci neúspěšný, páč to srovná se zemí i předinstalovanou verzi od HP.

    Na Loox410 nic z toho nepozoruju, zatím sem chybu neobjevil žádnou...
    To je tím, že Loox 410 není VGA zařízení ...

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Aha, no jo, to mě netrklo, mám PPC teprve asi měsíc a ne zcela se v modelech orientuju...

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Tak mě to chodí korektně ničeho zvlaštního jsem si nevšim, jen ikonky zobrazení dnů a navigace jsou nějaké zprzněné - dá se to však snést.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00035520_pc_capture1_cjes.jpg 
Zobrazení: 30 
Velikost: 36.0 KB 
ID: 936  



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Citace Původně odesláno od Petr Hájek
    ...je možné, že to bude fungovat i na VGA zařízení ...
    Tolik štěstí zatím ještě nemáme. Pro majitele LOOXů 720 doporučuji ještě počkat na verzi pro VGA.
    Čeština pro 5.61 tam sice je, ale přestane chodit jiný (předtím funkční) SW (OzVGA, WA např.).
    Hlavně ale systémové ikony PI (pro záložky dole i nahoře) přestanou správně měnit svoji velikost.
    Úprava do původního stavu pak znamená po úplné odinstalaci PI (i po vyčištění registrů) se vrátit do verze 5.5 (systémové ikony stále ještě nechodí) a znovu najet verzi 5.61 (teprve teď budou ikony správně v obou rozlišeních i režimech).

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    37

    Právě jsem po SR, všechno chodí! Konečně ten pravý požitek! ) Díky moc za pomocnou ruku věčným angličtinářům-začátečníkům! ))

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    13

    Díky moc za češtinu, vše funguje bez problémů, akorát v nastavení času mám místo Konce Délku a Délka je v angličtině (Duration). Nevím jestli je to překladem nebo je problém u mě.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00035670_PIScreenshot241430_dGOk.jpg 
Zobrazení: 28 
Velikost: 70.8 KB 
ID: 939  

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Citace Původně odesláno od Luboš Severa
    Díky moc za češtinu, vše funguje bez problémů, akorát v nastavení času mám místo Konce Délku a Délka je v angličtině (Duration). Nevím jestli je to překladem nebo je problém u mě.
    Ano, já to mám taky tak.

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    37

    Hmmm, u mě je to taky (aby ne, když máme všichni jeden zdroj D). I proto jsem tady dneska vyhlásil pátrání po editoru knihoven *.dll, že bych si to zkusil opravit svépomocí, jestli na to přijdu )



  13. #13

    haj haj je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Luboš Severa
    Díky moc za češtinu, vše funguje bez problémů, akorát v nastavení času mám místo Konce Délku a Délka je v angličtině (Duration). Nevím jestli je to překladem nebo je problém u mě.
    Toto je moje chyba a proto posílám opravu.

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    37

    Citace Původně odesláno od Petr Hájek
    Citace Původně odesláno od Luboš Severa
    Díky moc za češtinu, vše funguje bez problémů, akorát v nastavení času mám místo Konce Délku a Délka je v angličtině (Duration). Nevím jestli je to překladem nebo je problém u mě.
    Toto je moje chyba a proto posílám opravu.
    Tááák, staženo a dohráno ) Díky moc!

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    37

    Citace Původně odesláno od Petr Hájek
    Citace Původně odesláno od Luboš Severa
    Díky moc za češtinu, vše funguje bez problémů, akorát v nastavení času mám místo Konce Délku a Délka je v angličtině (Duration). Nevím jestli je to překladem nebo je problém u mě.
    Toto je moje chyba a proto posílám opravu.
    Tááák, staženo a dohráno ) Díky moc!

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pocket Informant Calendar - Pocket Informant light
    Od Zdenek Malinsky v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-11-2006, 09:56
  2. Pocket Informant 2005 Release 2 (6.1.0.308) v češtině
    Od Petr Hájek_ce4you v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 67
    Poslední příspěvek: 19-06-2006, 10:06
  3. Pocket Informant 2005 R4 v češtině
    Od Petr Hájek_ce4you v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-12-2005, 06:55
  4. Pocket Informant 2005 v češtině
    Od Petr Hájek_ce4you v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 11-06-2005, 08:16
  5. Pocket ICQ v češtině
    Od Magua v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 08-01-2005, 00:24