Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Klavesnice

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Chtel jsem se zeptat, jestli jde nejak vypnout klavesnice InterWrite a nastavit jako vychozi klavesnici Resco Keyboard Pro. Kdyz totiz provedu soft reset, tak se mi tam vzdy nastavi z5 ta InterWrite a musim na Resco prepnout rucne. Dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... defaultni klavesnici umi nastavit napr. Pocket Tweak ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    ... defaultni klavesnici umi nastavit napr. Pocket Tweak ...

    PavelR.

    To je sice pravda, ale me to nefunguje ani tak. Pocket Tweak mi ukazuje, ze vychozi klavesnici mam Resco, ale stejne se po soft resetu nastavi InterWrite
    Neni jeste nejaka jina metoda jak tu InterWrite vypnout nebo uplne odstranit a mit tam jen tu Resco? Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... kromě odinstalace InterWrite již ne. Kontaktuj Sunnysoft a sděl jim svůj problém, třeba budou umět pomoci.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    ... kromě odinstalace InterWrite již ne. Kontaktuj Sunnysoft a sděl jim svůj problém, třeba budou umět pomoci.

    PavelR.

    Dobre, dekuji za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    v setings je polozka system a tam je sunnysoft interwrite a tam panel medzinarodnej klavesnice tam ju vypnes
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od vklacan
    v setings je polozka system a tam je sunnysoft interwrite a tam panel medzinarodnej klavesnice tam ju vypnes
    Diky za snahu, vypnul jsem ji tady, ale po soft resetu se zase objevi
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Pozdě ale přece.
    V nastavení InterWrite Pro musíš odstranit všechny klávesnice (cz, eng, ...) a pak odškrtnout "Panel mezinárodní klávesnice". V nastavení Resco Keyboard musí být zaškrtnuto "Set as default input method". Po soft resetu už naběhne Resco Keyboard.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Mozna by taky stacilo vyhodit z Start Up foldriku toho zastupce, co si tam Sunnysofti lokalizace kopiruje. podle me ta pokazde prenastavi klavesnici na svoji...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. CZ SIP klavesnice (free) - česká klávesnice
    Od Saman_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 26-03-2008, 17:52
  2. klavesnice
    Od evolva v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 07-09-2006, 15:21
  3. klavesnice
    Od stanyjol v sekci Acer
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-04-2006, 14:14