Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Potřebuji plnou verzi interwrite 6,3

  1. #1
    Guest

    Nevíte kde bych ji stáhnul???Mám nového compaqa 3700x series a přiložený soft od Sunnysoftu na češtinu mi nebere to klíč!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    co skusit WWW sunnysoftu ? jak Vam nebere klic ? pak nebude chyba v aplikaci, ale v klici, zavolejte si k nam, nebo mi napiste.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Problém bude v tom, že jsi použil číslo od výrobce softwaru. I když je to obvykle správně, tady to neplatí. Použij žíslo, které je nalepené na obalu od doplňkového sofwaru. A nebo zavolej přímo výrobci.[]
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    ono to plati i u nas, akorat ze byla jedna serie spatna, to je pravda. pokud ale na CD nemate nalepen takovej kulatej opravnej seriak, staci zavolat a po par dotazech mate vyhrano :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Guest

    No napíšu to číslo, které je nalepené zevnitř na cd a napíše mi to hlašku jako že aktivační klíč je neplatný.Jsem z toho špatný. Potřebuju hlavně českou klávesnici.Potřebuju psát česky ne cesky.je to důležite kuli třeba slovníkum. Potřebuji psát slova jak jsou v češtině, jinak mi to třeba Lingea Lexikon nenajde.Nejde mi tedy o prostředí. Já anglicky umim,ale ta klavesnice by se mi česka fakt hodila.Nejsem žadný hacker a nechci ten InterWrite distribuuovat na CD, ale když už si koupím iPaq, tak bych chtěl, aby mi to všechno fungovalo, jak má.Snad toho nechci moc.Bohuže teď jsem v práci a ten soft od Sunny mám doma.Takže nema cenu se s vVámi kontaktovat, protože se mě zepráte na nějaká čísla a ja je teď nemam u sebe.Tak co dál? S pozdravem Michal Kaman
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    To číslo je na nálepce na plasikovym přebalu. Je schovaný pod jinou nálepkou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Guest

    No tedy jedtli tam bylo nějaký číslo, takjsem v pr....Neuvědomil jsem si to.Jesště než jsem to začal instaovat, tak jsem to vyhodil.Na obalu uvnitř CD číslo bylo, tak nebylo co řešit.Jaké mám šance na získání čísla?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    mailnete mi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Já už jsem ho hledal, ale nemůžu ho najít. Docela mě taky zamrazilo, když jsem na tuhle drobnost přišel. Je docela s podivem, že si nějaká firma dovolí prodávat soft se špatným s.n.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    kdyz date udelate 2000CD a pak zjistite, ze generator cisel nebyl OK, co udelate ? znicite 2000CD, ktere jiz jsou u distributora ? vetsina lidi to zvladla a pochopila, nac je tam ta nalepka, ti, co to nezvladli nam zavolaji nebo napisou a dostanou, co je potreba. JIste nas to mrzi, ale stava se to "i v lepsich rodinach" :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Chápu, že se to stát může, ale nechápu, proč to číslo není v obalu CD, nebo někde u něj, ale je nalepen na igelitovém přebalu a ke všemu ještě přelepen jinou nálepkou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    tohle neni misto na reseni tehle veci, ale jen tak pro pripomenuti: balicek obsahoval nejen nase CD, ze jo. vice si snad domyslite.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Potřebuji locknout vario.
    Od SpeedyTuning v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-04-2007, 22:29
  2. Potřebuji češtinu do MDA I
    Od italjet v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-10-2006, 16:52
  3. Potřebuji se dostat na HDD
    Od x.rayman v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-07-2006, 18:44
  4. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 19-04-2005, 14:21
  5. mda1 potřebuji nahrát GSM
    Od pares v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 01-03-2004, 19:09