Zdeno, neblazni, uz ma objednane X51v...:yes:
Zdeno, neblazni, uz ma objednane X51v...:yes:
Nebudete mit nekdo na srazu MDA PRO? (HTC Universal)
Kdo ví? Třeba ten jeden "putovní" dorazí. :?
tak jo no ja prijdu podle informaci bych uz zminovane X51v mel tou dobou mit tak se pripravte na smrst otazek od uplneho amatera co to bude drzet v ruce jen par chvil![]()
Jak vás člověk pozná? Strašně nerad lezu někam kde nikoho neznám![]()
No, u obsluhy pokladny si řekneš o číslo pacienta a oni tě již nasměrují k ostatním, většinou do zadní části místnosti... a vždy přítomného beechera znáš z fotky, ne?
Staci se na baru zeptat: "Sraz magoru/pacientu/postizenych?" Vetsinou bude odpovezeno: "Tady mate cislo a dozadu..."![]()
![]()
Navic, jelikoz jsme vzdycky nejpocetnejsi skupina v cele hospode, tak nas opravdu nelze prehlednout. Navic, na fotkach zde nebo v tematech k srazum jsou fotky, kde jde jasne videt, kde vetsinou jsme...
Jo, a abych nezapomnel, hezky pozdravit po prichodu papouska: "Cau, ptaku..."![]()
![]()
Tak děkuji za rady, pokud to bude alespoň trochu možné dorazím. Jen ještě jedna věc mi vrtá hlavou... Jaké číslo? Na co?
Ano, bude.Původně odesláno od RStein
![]()
Tak to je parada Milosi, ted dorazim urcite, uz jsem celej nadrzenej![]()
No, ona to není nějaká klubovna, ale Pizzeria LaPalma, kde u několika stolů posedávají pacienti, kteří i něco konzumují... dáš si pitíčko a vyslovíš své číslo, dáš si papání atd. atd. ... při odchodu nahlásíš číslo a vyjede tvá konzumace, zacvakáš, pozdravíš ptáka a vypadnešPůvodně odesláno od Stag
... na ptáka se raději už neptej, uvidíš sám
![]()
Když na mne ten pták promluvil, tak jsem se pěkně lekl.Původně odesláno od Jarouš
![]()
.... bacha, posledne se nechal ptak od me rozkosne pritelkyne podrbat "za uchem" a po chvilicce neocekavane dostal chut na jeji prstik!!
*... proto je zde asi zdurazneno POZDRAV ptaka :-)
jo žako je maličko kurva :-) neb má dobrou školu života
BTW dneska málem pani putovala na šití, když si opomněla prst v kleci a šubla s sebou :-((
EDIT MODERATOR:
Pokračujte u jednotlivých konkrétních srazů.