Teleamigos?Původně odesláno od JirkaP.
Ale ted vazne - Modrym Andelem?
![]()
Teleamigos?Původně odesláno od JirkaP.
Ale ted vazne - Modrym Andelem?
![]()
Řekl bych, že ipf uvítá ve svém hotelu jakékoliv nocležníky...
Tzn. že pro přespolní případné ubytování máme vyřešeno...:yes:
Dobré hotely jsou Corynthia Towers (Forum), John Dovanyna Želivárně, taky Rennaissance, kde dělají skvělé steaky. Škoda, že už tam sestřenice a jeji manžel nedělají
plnou cenu bych rozhodně neplatil.
Ale vážně-co má ipf za hotely? To byly ty jmenované s odkazy na úvod této diskuze??? :? :O
Tak jsme se s Hajekm dohodli že první sraz bude ve středu 24.11.2004 od 18:00 u Rybiček. Jste někdo v zásadě proti?
Ano, ještě nebudu mít svého Della...![]()
Protesty se zamitaji :-) my dva tam proste budem a ostatni se muzou pridat!
Milan
A co já? Já v té době buď budu totálně bez :$: :$: :$: nebo bez mého nového kompu (šunka už ani nefunguje Outlook).
Na sodovku mit budes a proste pockas az to vysmazim...
Milan
Středy mi nevyhovují, takže se mnou nepočítejte (ale až budou pondělky, nebo úterky, tak snad). Osobně preferuji vícedenní akce, a méně častěji, ale jen z důvodu časového zaneprázdnění.Původně odesláno od Pinochio
Ještě k těm hotelům: bohužel mi nepatří, pouze k nim mám pracovní vztah, nicméně jsem schopen vyjednat určité výhody.
Zkuste to taky aspon někdy nechat na víkend-třeba každej druhej nebo třetí sraz.Já rád dojedu,ale mám to 350 km a to se nedá zvládnout v týdnu.Co vy na to?:sarcastic:
Tak co mám se cenu vůbec se tím zabývat bez ipFa?:
A proč ne?Původně odesláno od Pinochio
Já přece nejsem nenahraditelný (a už vůbec ne potřeba). Scházíte se proto, abyste si popovídali, rozebrali novinky, vyřešili problémy.. atd. A o všem zajímavém vydali svědectví na c4you.
Já a další (viz kolega PS, co to má do Prahy 350km) se někdy zastavíme, ale to závisí na volném času (kterého není nazbyt).
Takže neváhejte, nečekejte a hrrrr na ně.
Bez ipfa se samozřejmě obejdeme (ipfe, to není proti tobě, rádi tě uvidíme), vždyť je nás pražských nepočítaně...
Ale vzhledem k tomu, že jsem ještě plný dojmů ze srazu a už se do mne víc nevejde (ani nic malého), navrhuji změnu termínu na 10.12. od 18.00.
Důvody:
1. Já už budu mít Della
2. Pavel ho bude mít už zrecenzovaného :yes:, já po narozkách a výplatě
3. No a já už zase něco vymyšleného pro VGAčkaře, jak jinak, že...
4. Budete moci obslintat první PDA se skutečným grafickým akcelerátorem a strhující grafikou...![]()
![]()
Navíc je to reálnější i pro mimopražské a v sobotu nemusíme do práce...:yes: :yes: :yes:
Oba termíny přijatelný
![]()
![]()