Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Jak vytvorit ROMku na PC?

  1. #1

    hlp hlp je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    65

    Dobrý den.

    V nekolika diskusích jsem narazil na odkazy, které se zabývají úpravou oficiální a také neoficiálních ROMek pro MDA1.

    Zajímalo by me, zda neexistuje nejaký program na PC, s jehoz pomocí bych si mohl ROMku upravit sám a pridat si do ní vlastní aplikace.

    Predem dekuji za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    1. www.google.com
    2. Search: LumpiStefan ROM Kitchen
    3. Uvarit ROMku a stahnout jako .exe
    4. Napalit to tam!

    Jinak se to da zprovoznit pod Linuchem...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    hlp hlp je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    65

    Díky za info.

    Nemel byste náhodou doporucení, jakou romku a radio do MDA1 nahrát?

    Predem dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pokud je mi znamo tak na MDA1 je jenom jedna ROMka...
    Deleni na Radio ROM, OS ROM atd. je az u MDA2/XDA2/DP2...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    hlp hlp je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    65

    Tak jsem tam napálil nejprve Rom XDA-developers Special Edition ROM v1.2 s Pocket PC 2002 (ke stazení zde : http://wiki.xda-developers.com/wiki/SpecialEditionROM), abych prístroj nejprve odblokoval.

    Pak jsem flashnul rádio na verzi 4,21 (ke stazení zde : http://www.o2.co.uk/personal/xda/docs/Radio_Stack_Upgrade_v421.zip).

    a nakonec jsem tam vpálil romku s Pocket PC 2003 verzi 4,01,16 (ke stazení zde : http://lumpistefan.dyndns.org/).

    Vypadá to, ze to zatím funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Trochu slozite ne? Pro ne rovnou tu LumpiStefanovu ROMku?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. ROMku s WM2005 pro hx4700
    Od Barbados v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-11-2010, 21:03
  2. Ktoru ROMku na Uniho?
    Od bobby333 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-04-2008, 22:55
  3. Ako vytvoriť vo eVB exe súbor?
    Od Pepo_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-03-2005, 15:22