Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Blimkeys v CABu

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pro ty, co používají Blimkeys, jsem na 2. třídním srazu vytvořil instalační CAB...
    Defaultně je nastavená česká klávesnice po dvou řadách, čtyřech sloupcích.

    Enjoy!
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    opat jedna z podarenej prace beechera, dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    blimkeys jsem nainstaloval OK, ale po odinstalovani, ktere probehlo koser je mam stale v nabidce vyberu klavesnice pri psani sms napriklad...co s tim???
    opetovna instalace a odinstalace to nevyresila...
    mam xda3 a win mobile 2003SE
    diky za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nainstaluj znova a pred odinstalovanim musis zmenit klavesnici...
    Ale tak nejak mi unika vyznam, kdyz na MDA3 mate tak "skvelou" klavesnici...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    - tak postup nainstaluj znovu a zvol jinou klavesnici a odinstaluj nepomohl..... o

    - a proc jsem si ji instaloval? zkousel jsem to pro znameho....jinak opravdu preferuju skvelou klavesnici jak pises, protoze to je uplne o nicem jinem, nez ta tapaci na displeji.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Hm, tak prehod na jinou klavesnici a pak smaz kompletne tyto registry zaznamy:
    Kód:
    {HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{42429695-AE04-11D0-A4F8-00AA00A749B9}}
    
    {HKEY_LOCAL_MACHINE\Services\Blimkeys}
    a pak z \windows soubor blimkeys.dll...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    super, to uz pomohlo :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Kde stahnout Real Player v CABu?
    Od mattes_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-01-2008, 20:33
  2. Ziskani CABu z EXE bez ActiveSync
    Od djs_core v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-06-2006, 11:36
  3. Dostupnost CABů??
    Od maeko v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-03-2006, 15:41
  4. Program pro rozbaleni CABu?
    Od sorX_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-03-2006, 22:08