Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: PPC Phone Edition bez aplikace wmodem.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    26

    Neexistuje nekde obecny navod jak pouzit PPC s Phone Edition jako modem?
    Mam problem v tom ze MDA maji v sobe aplikaci wmodem coz treba u iPaqu 6340 neni.

    Diky za info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, tak to tak vypada, ze jedine pres BlueTooth, nezapomente na inicializacni retezec do modemu v PC:
    AT+CGDCONT=1,"IP","nazev_APN",""

    A nebo zkuste napsat na podporu HP, by vam meli poradit...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    86

    Jde mi se pripojit ale jen na 2-3 minuty, pak se odpoji!!! zkusim ten inicializacni retezec, jen mislim ze za APN jsou uz jen uvozovky a ta carka a 2x uvozovky jsou tam navic,,,nebo se pletu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    86

    Jeste jednou, s tim inicializacnim retezcem to nejde vubec.... neni jina moznost??? V utery jsem objednan do Sunn.. s timto a i s jinym problemem
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Citace Původně odesláno od Nosac
    Jeste jednou, s tim inicializacnim retezcem to nejde vubec.... neni jina moznost??? V utery jsem objednan do Sunn.. s timto a i s jinym problemem
    Uh uh uh Doporucuji vzit na sebe oblek minimalne za 15 000, zlate hodinky a penezenku praskajici ve svech
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Citace Původně odesláno od Nosac
    Jeste jednou, s tim inicializacnim retezcem to nejde vubec.... neni jina moznost??? V utery jsem objednan do Sunn.. s timto a i s jinym problemem
    melo by to byt bez toho "AT", nebo ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    86

    Citace Původně odesláno od hybo
    Citace Původně odesláno od Nosac
    Jeste jednou, s tim inicializacnim retezcem to nejde vubec.... neni jina moznost??? V utery jsem objednan do Sunn.. s timto a i s jinym problemem
    melo by to byt bez toho "AT", nebo ne?
    kdyz uz inicializacni retezec tak AT urcite, jen ta konci za apn uz jen myslim jedny uvozovky, jen jestli jej ppouzit vubec? je otazka... me se s nim nepripoji ani na chvilku a hlas chybu... bez A
    jede aspon chvilicku, ale je to stejne nepouzitelnne
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Tadyje podrobný návod, jak použít xda1 jako soft modem
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Axia 308 - nejmenší WM PDA Phone Edition?
    Od beecher v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-04-2006, 15:18
  2. Nové dva Phone Edition PDA zařízení
    Od beecher v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 16-07-2005, 11:18