Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: ROM Update pro HP iPAQ rx3700 je k dispozici ke stažení

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    http://h18007.www1.hp.co.....load/22157.html

    Na webu HP se zjevil nový ROM update pro zařízení HP iPAQ rx3700. Jedná se o kompletní image, takže pozor na data - o všechna přijdete. Je nutná kompletní synchronizace a případně překopírování dat. Záloha a následná obnova je naprosto nedoporučena.

    • Podporuje vytáčení kontaktu pomocí BT telefonu
    • Podporuje Nevo Media, které je kompatibilní s Windows Media Player 10 Mobile.
    • Nová verze Windows Media Player 10 Mobile for Pocket PC.
    • Nová verze Bluetooth ovladače na verzi build 2600.
    • Aktualizace iPAQ Mobile Media verze 2.0.1.87.


    Soubor má 23,3MB a na zařízení musíte mít verzi ROM minimálně 1.00.09, jinak máte smůlu (což by se nemělo stát, 1.00.09 je první ROM v komerčně prodávaných iPAQ rx3700). Stahujte zde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    25

    Hm,ja mam 1.10 tak nemuzu update udelat ??
    Vzdyt jsem to stahoval primo od hp(tu romku) ze prej vylepsuje fotak... a ted nemuzu udelat novej update?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Omlouvám se, vypadlo mi slovíčko MINIMÁLNĚops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    25

    Dik Pavle hned je mi lip jinak dnes vecer nachodim tu romku a jsem zvedav jak vypada ten wmp 10... :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    25

    Tak Panove,mam problem... udelal jsem update a vsechno by bylo ok jen ta cestina... ted kdyz nainstaluju cestinu tak pda je nepouzitelne...preklad probehne castecne a nektere ikony treba v nastaveni zmizi... prosim pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    25

    Tak myslel jsem ze mozna to bude nejakou aplikaci,ale ani po hardresetu instalace cestiny (sunnysoft) neni ok stejnej problem


    EDIT: Lidi nevite co s tim ? fakt potrebuju pomoc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od AmFe
    Tak myslel jsem ze mozna to bude nejakou aplikaci,ale ani po hardresetu instalace cestiny (sunnysoft) neni ok stejnej problem


    EDIT: Lidi nevite co s tim ? fakt potrebuju pomoc...
    Ahoj, měl jsem podobný problém. Stačilo kliknout na ikonu připojení na start liště a nastal reset. Po odinstalování lokalizac tento problém vymizel. Napsal jsem jim do Sunnysoftu a tam mi poradili naistalovat nejnovější verzy jejich lokalizace (build 12171) a touto verzí se problém opravdu vyřešil. Zkus to, uvidíme, jestli to pomůže i tobě...:-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ano, je to tak. Kazda velka lokalizace je "sita na miru" nejen konkretnimu zarizeni, ale i konkretni verzi ROM. Pokud jsou v ROM update zmeny zasadnejsi, nemuze to fungovat. Posledni verze lokalizace by tyto problemy mela vzdy vyresit. Pokud ne, obratte se na Sunnysoft.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... ano, a pokud ještě není hotova updatovaná verze CZ lokalizace a vy přesto chcete používat alepoň CZ klávesnici, obvykle stačí vypnout překlad UI a chyby, které byly "způsobovány" překladem by měly zmizet.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    136

    novy ROM 1.01.10 k dispozici ke stazeni zde:
    ftp://ftp.compaq.com/pub/softpaq/sp29001-29500/SP29416.exe

    Fixes
    Connectivity: Enables a Bluetooth phone to dial a contact.
    Supports Nevo Media, which is compatible with Windows Media Player 10 Mobile.

    Enhancements
    Adds Windows Media Player 10 Mobile for Pocket PC.
    Updates ROM to Bluetooth driver build 2600.
    Updates ROM to iPAQ Mobile Media version 2.0.1.87.
    Adds support for new memory types.

    http://h18007.www1.hp.com/support/files/HandheldiPAQ/us/download/22279.html

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    4

    Hello, takze som tu novy. Tak par otazok.
    1. Pomoze nova ROM zvysit prenosovu rychlost medzi PDA a MT pri dial up progile(mam tam max 115 kbi)
    2.ako zistim aktualnu verziu ?
    3.Kde najdem presny popis zmien?
    4. Ako tam tu novu romku nahrat? Zatial mam len skusenosti s flashovanim mobilov.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    136

    1, IMHO tohle upgrade ROM asi neudela
    2, aktualni verze se zjisti treba hned pri nabihani systemu
    3, presny popis zmen je v mem prispevku nebo primo na strankach HP (odkaz je take v mem prispevku)
    4, nahrani ROMky: pripojit pres kolibku, spojit pres ActiveSync a spustit stazeny EXE soubor.....
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    9

    Mam problem, mam iPaq s verziou ROM 8, akym sposobom do neho dostanem 9tku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    19

    zdravim,je mozny reupload?

    s pozdravem
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Můžeš upřesnit dotaz?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP iPAQ hx2000 Pocket PC Series ROM Update ke stažení
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-06-2005, 09:58
  2. Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 29-03-2005, 07:02
  3. Pssssst, prosim nerusit, recenzuji HP iPAQ rx3700:)
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 26-08-2004, 17:50