Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: hard reset

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    272

    jsem začinajici uživatel co vlastně hard reset provede s PDA nechce se mi to zkoušet
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od ArnieX
    jsem začinajici uživatel co vlastně hard reset provede s PDA nechce se mi to zkoušet
    Kompletně vymaže paměť RAM. To znamená, že všechno co jsi tam měl nainstalovaný nebo uložený je v háji.
    Netýká se to paměti ROM, ta zůstane nedotčená.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    272

    A smaže to i lokalizaci od sunny softu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od ArnieX
    A smaže to i lokalizaci od sunny softu
    Naštěstí ano .
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    53

    Mel bych dotazek, kdyz spendlickem tuknu do te direcky na 410-tce tak se masinka resne a ukonci se vse co bezelo, ale o data neprijdu. Mozna to neni hardreset, ale coz pak je?

    Milan
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od ipf
    Citace Původně odesláno od ArnieX
    A smaže to i lokalizaci od sunny softu
    Naštěstí ano .
    Ano, HR je jediny zpusob, jak dostat softy od SS z cihly. Bezna odinstalace, ani programy druhych, tretich i ctvrtych stran nepomaha.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Milan32
    Mel bych dotazek, kdyz spendlickem tuknu do te direcky na 410-tce tak se masinka resne a ukonci se vse co bezelo, ale o data neprijdu. Mozna to neni hardreset, ale coz pak je?

    Milan
    ... řekl bych, že tzv. soft-reset, který jen PDA restartuje

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Spendlik do durecky - to mi pripomina meho stareho Palma od US Robotics=predchudce Palm.
    Ano, na 99,9% to bude soft reset=jakoby ctrl+alt+del na PC. Tedy pokud ta direcka neni sluchatkovy vstup nebo optika fotoaparatu.
    PS: Opravdu musis spendlik? Stylus nejde pouzit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    PS: Opravdu musis spendlik? Stylus nejde pouzit?
    U FS 720 se dá odšroubovat horní konec stylusu.Je to určeno k soft resetování.Zkus to,myslím,že to půjde i tobě
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od TheMelin
    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    PS: Opravdu musis spendlik? Stylus nejde pouzit?
    U FS 720 se dá odšroubovat horní konec stylusu.Je to určeno k soft resetování.Zkus to,myslím,že to půjde i tobě
    On Tvuj Game-boy umi soft reset?
    Ja mam iPAQ, tam nic sroubovat nemusim.
    PS: SR jde tlacitkem z displeye, umi to spousta softu(i free).
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    SR jde tlacitkem z displeye, umi to spousta softu(i free).
    ... ano (používám tento způsob SW resetu i přesto, že mám iPAQ, kde k resetování stačí pouhý stylus); nějak jsem líný PDA otáčet Nicméně tato diskuze se týká HW resetu, tak si dovolím vrátit se k tématu a doporučit freewarovou utilitu k provádění HW resetu (odzkoušeno na LOOX 600/610 kvůli kterým jsem si ji pořizoval, dále pal na iPAQu 3970/5450/2210/4700). Ke stáhnutí zde ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    53

    Inu samozrejme ze demontuji stylus, ale jde to i paratkem. Mam soft res i jako ikonku, ale k te se holt pri zatuhnuty masime nedostanu. Ja jen ze kamos na n30 kdyz do durecky tukne, tak prijde o vse. Totez Yakuma GPS. Tak mi to prijde spis fajn.

    Milan
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od Milan32
    Inu samozrejme ze demontuji stylus, ale jde to i paratkem. Mam soft res i jako ikonku, ale k te se holt pri zatuhnuty masime nedostanu. Ja jen ze kamos na n30 kdyz do durecky tukne, tak prijde o vse. Totez Yakuma GPS. Tak mi to prijde spis fajn.

    Milan
    To je divne, pri soft resetu se vymazou (mely by) JEN neulozena data-nepotvrzene formulare, rozepsane dokumenty apod. Pri hard resetu se zarizeni uvede do stavu z vyroby. Zustane jen to, co je v ROM.
    Pokud pri SR drzi tlacitko napajeni=zapnuti, jde o HR. Jinak fuckt nevim :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    88

    Fuj, hardreset... nesnasim.. reinstalace mi zabere hodku... ale trikrat denne mi to stacilo nazacatku ted uz nemusim... nabazil sem se... jinak zatim vsechny problemy, ktery byvaly se mi darilo resit Softresetem asik polovina jich buva s hrama, kdyz je clovek moc ukvapenej a ctvrtina s wifikartou ty bejvali.. ted uz nejsou. Kdyz se clovek chova slusne ke svymu zarizenicku, netreba SR ikdyz nektery programy to uz maji v povaze
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    101

    Jak je to s registry? Vyčístí se hardresetem? Mám PDA úplně nově a jako začátečník jsem zkoušel samozřejmě kde co,a celý PDAčko jsem různými instaly a uninstaly asi notně zas..l. Je HardReset kompletní čistka:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. clean reset/hard reset HP iPAQ hx2190
    Od free-bee v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-05-2008, 10:45
  2. HARD RESET U PDA
    Od ladin2_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 17-09-2005, 16:37
  3. Hard reset
    Od biokys v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-10-2004, 10:57
  4. Hard reset
    Od Igor96 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-08-2004, 10:28