Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 42 z 42

Téma: FSC Pocket LOOX 720 - co byste měli vědět

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Takový malý poznatek z Looxe720. V menu Nastavení/Připojení/ položka Přenést. Doporučuji vypnout(smazat faju) "Přijmout všechny příchozí infra přenosy". Pokud je políčko zaškrklé tak infraport LooXika je neustále zapnut. Z vlastních zkušeností můžu říct že se výdrž baterie trošku prodloužila (je to poznat).
    P.S.: Doufám, že jsem tímto příspěvkem někoho nepobouřil a taky doufám, že tento příspěvek tu ještě nebyl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    2

    Ahoj, zacinam s Looxom718 a pri hrani s Wifi zmrzol.ops: SoftReset nepomohol, musel teda nasledovat HardReset. Bol som v klude, kedze poslednu zalohu celeho systemu na kartu som si v FSC Backup urobil pred tyzdnom. Restore prebehol v poriadku, avsak po nutnom softresete zase vidim len delfinikov a nic ine ako HadrREset nepomoze. Robim nieco zle?Poradte, prosim.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    114

    Ahoj. Provádíš Hard reset správně? Držet napájení plus resetovací čudlík. Koupil jsi to PDA nové? Asi spíš starší, že jo. Možná ho ten původní majitel prodal kvůli tomuto problému. Mám 720 a na ní jsem na stránkách Fujitsu Siemens našel update ROM. - (přeinstalace systému)
    Provádí se stejně jako instalování aplikací, jen trvá dýl a nesmíš jí přerušit. Zkus ten update ROM někde najít.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od bufan1
    Ahoj. Provádíš Hard reset správně? Držet napájení plus resetovací čudlík. Koupil jsi to PDA nové? Asi spíš starší, že jo. Možná ho ten původní majitel prodal kvůli tomuto problému. Mám 720 a na ní jsem na stránkách Fujitsu Siemens našel update ROM. - (přeinstalace systému)
    Provádí se stejně jako instalování aplikací, jen trvá dýl a nesmíš jí přerušit. Zkus ten update ROM někde najít.
    bufane, dik. HardReset robim, ako hovoris. Ten update skusim, ale potom asi nebudem moct urobit restore stareho zalozneho suboru, ak nesedia verzie systemu, nie? Inak, to PDA som kupil nove.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    delalo mi to same u Loox720.Jedine co pomohl HW reset a vse postupne znova nainstalovat.Jinak to bylo tim ze jsem chtel usetrit trochu ramky a vsechno jsem to hazel na kartu. Bohuzel karta se nacte az pote co se provede nabootovani zarizeni.Takze veci co se meli nabootovat pri startu se kously a pda se nerozbehlo. TIP:vse co se bootoje instaluj do ramky (Batti,iLauncher, Wisbar ...) co potrebujes rychle spustit a nebootuje se tak do looxstore(Opera,Agile,TotalCMD ..) a zbytek na kartu(hry,navigaci...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    11

    mohli byste někdo prosím změřit kolik je přesně rozměr displaye u looxe 720? mám c550 a objednal jsem si od boxwave fólii a je o něco menší. údajně na toto pda pasuje přesně fólie rozměru 720-ky. díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    114

    Citace Původně odesláno od freeman30
    mohli byste někdo prosím změřit kolik je přesně rozměr displaye u looxe 720? mám c550 a objednal jsem si od boxwave fólii a je o něco menší. údajně na toto pda pasuje přesně fólie rozměru 720-ky. díky
    56 x 74 mm :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    mohl by nekdo tyhle vlakna oddulezitit? model 720 uz je mezi FSC pdackama poradny dedecek.. tohle tady na prvnim miste je fakt zbytecne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Trainzak
    K tomu ovladači VGA GAPI:
    Zkoušel ho někdo? Zdá se mu výkon opravdu větší?
    - podle testu ano...

    No rád bych se podělil s někým kdo má zkušenosti, po instalaci a restartu mi nepříjde že by moje pda (C550) se nějak zrychlilo.. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2

    zdravim,
    Kde se dá sehnat kabel USB host k FSC Pocket LOOX 720? Na netu jsem našel jenom nějakej kabel 3v1...
    předem díky za odpověď
    vorech
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    20

    No ten USB host kabel by měl bejt ve standardní dodávce s LOOXem ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od ResHacker
    No ten USB host kabel by měl bejt ve standardní dodávce s LOOXem ne?
    Já jsem si LOOXe koupil už jetýho od známýho. Mam jenom pár věcí k němu, ale kabel ne.
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Kde jsou ty doby, kdy v tom měli jasno...
    Od Zdenek Malinsky v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-05-2006, 12:04
  2. Vše, co jste chtěli vědět o 3G, ale nechtělo se vám hledat
    Od Zdenek Malinsky v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-10-2005, 23:44
  3. Jaké jste měli v minulosti kapesní počítače
    Od hlp v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 44
    Poslední příspěvek: 31-01-2005, 09:02
  4. LOOX 410 - PC <-> PC LOOX 410 (Prostě Pocket + pc..:-) )
    Od marosh_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 28-10-2004, 22:49