Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 42

Téma: FSC Pocket LOOX 720 - co byste měli vědět

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    155

    psaf : To je divný, mě ta samá konfigurace šlape s Weather panelem v pořádku. Jak máš dělaný to video? Myslím datový tok, atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    177

    K tomu ovladači VGA GAPI:
    Zkoušel ho někdo? Zdá se mu výkon opravdu větší?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Podle tohoto testu to vypada ze jo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Pánové, prosím o radu.Myslíte, že so Loox dokáže poradit s Microdrivem 6GB?
    Jestli by s ním nebyly problémy, tedy aby dokázal pracovat s takovou velikostí.
    Děkuji za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pracovat s nim urcite dokaze (takova velikost neni problem), problem bych spise videl ve spotrebe Microdrivu. Ta je priserna.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Koukal jsem po diskusích a celkem dost lidí ho používá ve foťácích a zase tolik si na spotřebu nestěžovali.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jenze fotak ma sva specifika, nepouzivate ho standardne x hodin v kuse...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Hm.To je fakt, ale cena je famózní.6GB za 4700,-s daní je super.
    Takové množství místa, na to se vejde blbostí
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Tak mám nového Looxe 718 a kapánek mě zklamala žlutá barva displeje. Nečekala jsem, že bude až tak žlutej - na druhou stranu to bude příjemnější na noční čtení, protože na nejslabší podsvícení svítí opravdu slabě a teplejší barvy nebudou tak bodat do očí. Víc mě zaráží, že je osvětlený trochu nerovnoměrně - v pravém dolním rohu je lehce tmavší. Asi jako když se probouzí LCD na noťasu, tak jsou dole taky někdy fleky, než se rozzáří naplno. Doufám, že se to časem poddá, nebo že se poddám já a zvyknu si
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Žloutenka? Nové PDA? Já myslel, že to bylo jen na prvních sériích 718 a 720 a pak už to bylo good. Prostě část těchto modelů, MDA 3 a HP iPAQ 4150 (míval jsem) trpí touto nemocí. Asi něco s játrama.
    Poučení pro příště - pořádně si prohlédnout displej. Doporučuji při nákupu prozkoumat, zda nejsou vadné pixely a žlutost na prázdném word dokumentu při plném podsvícení a pak třeba při minimálním (ne úplně vyplém).
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    34

    Já mám looxe 720 už skoro rok ale displej mám perfektní žádné fleky ani špatné pixely
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    mam mozna blbej dotaz ale kdz mam c550 muzu taky prepinat do vga nebo to uz loox dela automaticky?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    C 550 má TFT displej s rozlišením 480 x 640 bodů tj. VGA displej. S tím nic nenaděláš a víc ani míň bodů (pixelů) si tam žádným přepínáním nepřičaruješ.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    114

    Citace Původně odesláno od homoludnes
    Prosím o radu jaký GPS modul si pořídit k 720 pro navigaci v autě. Díky za rady z vlastní zkušenosti.
    GPS Bluetooth modul Navibe (chip Sony) 1900,- s DPH a se 720 šlape suprrrr
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    114

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Žloutenka? Nové PDA? Já myslel, že to bylo jen na prvních sériích 718 a 720 a pak už to bylo good. Prostě část těchto modelů, MDA 3 a HP iPAQ 4150 (míval jsem) trpí touto nemocí. Asi něco s játrama.
    Poučení pro příště - pořádně si prohlédnout displej. Doporučuji při nákupu prozkoumat, zda nejsou vadné pixely a žlutost na prázdném word dokumentu při plném podsvícení a pak třeba při minimálním (ne úplně vyplém).
    REKLAMOVAT!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Kde jsou ty doby, kdy v tom měli jasno...
    Od Zdenek Malinsky v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-05-2006, 12:04
  2. Vše, co jste chtěli vědět o 3G, ale nechtělo se vám hledat
    Od Zdenek Malinsky v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-10-2005, 23:44
  3. Jaké jste měli v minulosti kapesní počítače
    Od hlp v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 44
    Poslední příspěvek: 31-01-2005, 09:02
  4. LOOX 410 - PC <-> PC LOOX 410 (Prostě Pocket + pc..:-) )
    Od marosh_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 28-10-2004, 22:49