Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 42

Téma: FSC Pocket LOOX 720 - co byste měli vědět

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    V této diskuzi by měl být na jednom místě seznam tipů, triků a utilitek pouze pro LOOXe 720. Pokud o nějaké utilitce či zlepšováku víte, můžete zde vesele diskutovat, já to čas od času projdu a zaktualizuji tento příspěvek.


    DOWNLOAD
    Loox720 ButtonHold Switcher - utilitka řešící problém s tlačítky v některých hrách
    VGA GAPI - vylepšený ovladač grafiky, měl by pomoci zvýšit grafický výkon
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Dobry den,ako novopeceny
    majitel Looxika prispejem malym tipom.Nakolko mi "milasik"stale vyklzoval z ruk tak som na bocne strany nalepil asi 7 mm siroke kusky ciernej papierovej krepovej lepiacej pasky po celej dlzke prehlbenej casti bokov pristroja.Efect je
    vynikajuci: lepsie sa drzi v ruke,nema tendenciu vyklzavat,poskytuje mechanicku ochranu a dobre to aj vypada
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Bude to sice tuplované, ale pro lepší vyhledávání a setavy toho co lze pro LOOX 720 - velice užitečně využít sem dávám ještě několik odkazů.

    ozBT - automatický Bluetooth spínač pro PocketPC
    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=4557

    ozVGA - nový software pro VGA zařízení
    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=4310

    Wi-fi na LOOX720
    http://www.ce4you.cz/forums/view_top...161&dd=0&fi=10

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Jsou nějaké programy, které jsou psané pro QVGA obrazovku a na VGA zařízení (Loox 720) špatně překreslujou (třeba alturion verze 5.3 a nižší). Tento ovladač problém s překreslováním řeší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    311

    Pro všechny kdo máte u Looxe 720 problém s ActiveSync přes BT je zde návod jak na to.
    Jsem asi LAMA, ale trápil jsem se s tím skoro týden, až jsem narazil na tento krok-za-krokem návod. Prý je přímo od FSC. Ale co je hlavní - opravdu to pak chodí. Nevím co jsem dělal špatně, zdá se mi že jsem to dělal v podstatě stejně. Hm, nevím. Před tím to nechodilo, teď ano. :sarcastic:

    Možná to s mírnou obměnou bude chodit i pro jiné PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Při použití CF karty Kingston 1GB na LOOXi 720 můžou vzniknout potíže s jejím použitím. Přesně jak se stalo na II. srazu nic netušícímu Pavluchovi, který mi půjčil vlastní zmíněnou kartu a už to bylo. Všechna data z karty zmizela.
    Jak jsem nyní (ve spolupráci s Pavluchou :yes: ) zjistil, problém byl skutečně na straně výrobce karty.
    Při průzkumu mých oblíbených zdrojů firstloox.org a ppc-welt.info (Petře/Šebo - tady to beru ) jsem až teď zjistil, že věc tam byla řešena už v prosinci 2004, protože se týkala mnoha dalších.

    Teď už to máme tedy potvrzeno.

    Detaily máte na firstlooxu, případně ještě na ppc-welt.

    Řešení našel mla_de_nijs, Holland na FirstLooxu.
    Cituji z diskuze:

    "Hello Everybody,
    Fujitsu Siemens has got my card now. They have noticed that the problem is caused by a difference in the bootsector of the card. The cards manufactured in CHINA work FINE in the loox 720 but the cards manufactured in JAPAN do not work properly. FS is writing a patch at the moment to solve this funny problem. When the patch will be ready, they cannot tell. Be aware, people who want to buy a Kingston CF card, NOT to choose a Japanese one but take a Chinese one!

    A závěr:
    "I have news about the Kingston CF card problem. FS has contacted Kingston and they admid that there is a problem with a certain batch of CF cards. My card has P/N 9930413-001.A00 which contains a controller called "Renesas" which happens to be a sensitive one that doesn't work properly with the new Intel chipset. This Kingston card has to be replaced by another one and I should contact the reseller first. If they do not help me, I can contact Kingston.
    So, folks, this story has ended. Please remember, if your Kingston CF card does not work, ask kingston if your card (see part number (P/N) of the card) contains this sensitive "Renesas" controller. If so, you should change your card against another one."
    (mla_de_nijs, Holland)

    A pak už jen stačilo zjistit, kde byla vyrobena Pavluchova karta.
    Ano, uhodli jste. V Japonsku.

    POZOR tedy při nákupu zmiňované karty. :!:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    RaS RaS je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    17

    Zdravím,
    nevíte náhodou jestli ten problém trvá i po updatu ROM Looxe?

    Dík
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Jak výše uvedeno, problém se týká chyby určité dávky karet Kingston vyrobených v Japonsku. V případě zjištění dotyčného problému má být kontaktován dodavatel takové karty a má mu být poskytnuta výměnou jiná karta.
    Nejde tedy o záležitost, která by se měla řešit změnou systému LOOXe 720.

    Ale až se sejdem s Pavluchou na IV. srazu, rád jeho kartu na 720ce se systémem po upgrade prověřím. Zejména, bude-li ji mít zase plnou muziky. Pocket Mechanic už mám taky (viz) a s jeho "Low Level Format" nebo "Logical Format" se dají dělat divy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    RaS RaS je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    17

    V prispevku nahore pisete
    FS is writing a patch at the moment to solve this funny problem. When the patch will be ready, they cannot tell.
    . Tak doufam ze ten patch je zahrnut v updatu ROM. Jinak tesim se az to vyzkousite a poreferujete. Chtel bych si ji koupit, ale trosku se bojim.

    PS: Nevite nahodou o nejakym shopu v CR, kde ji maj s dozivotni zarukou. Vim ze se to tu uy nekde resilo, ale nemuzu zadnej najit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    14

    Ahoj, mám LOOXE 718W a včera jsem si přinesl CompactFlash kartu 1GB.
    Problém je v tom, že mi ji LOOX vůbec nenajde, našel mi ji jednou a to hned poprvé, když jsem ji vyndal a zase znovu zandal, tak už to nic nenajde.
    Co mám dělat? Myslíte že je problém u mě v LOOXovi, nebo že je blbá karta. Koupil jsem tuhle : 1 GB CompactFlash Card - KINGSTON.
    Díky za odpověď co mám dělat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od TomasCZ
    ... Myslíte že je problém u mě v LOOXovi, nebo že je blbá karta. Koupil jsem tuhle : 1 GB CompactFlash Card - KINGSTON.
    Díky za odpověď co mám dělat.
    Četl jsi příspěvky nad tvým? Je to tam jasně napsané !!! :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    88

    Pouštěl jsem si film na LO0X720 z CompactFlast 2GB (read 9Mb/s). Po cca 10 vteřinách se vždy přehrávání na chvíli zastaví, jak kdyby čekal na přísun dat. Pro přehrávání jsem pou BetaPlayr 0.96. Pokud jsem to samé video pouštěl na starém ASUS620 tak to bylo bez problémů. Předpokládám, že to můžou být ze dvou důvodů:
    1) Pomalá sběrnice mezi RAM a CompactFlash/SD
    2) Pro VGA dispaly se přenáší mnohem více informací než QVGA display.

    Nevíte někdo zda by to řešil poslední upgrade na LOXX720?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    88

    Citace Původně odesláno od psaf
    Pouštěl jsem si film na LO0X720 z CompactFlast 2GB (read 9Mb/s). Po cca 10 vteřinách se vždy přehrávání na chvíli zastaví, jak kdyby čekal na přísun dat. Pro přehrávání jsem pou BetaPlayr 0.96. Pokud jsem to samé video pouštěl na starém ASUS620 tak to bylo bez problémů.
    Již jsem na to přišel. Dělá to weather panel v today obrazovce. Jakmile jsem jej vypnul, tak to jelo už OK . Docela by mně zajímalo, jak tyhled today udělátka vytěžujou proceso a jaký to má následně vliv na vybíjení baterky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    14

    Prosím o radu jaký GPS modul si pořídit k 720 pro navigaci v autě. Díky za rady z vlastní zkušenosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pokud má být GPS BT, tak asi nejlepší volbou bude tahle. Nevidím jediný důvod, proč by to nemělo fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Kde jsou ty doby, kdy v tom měli jasno...
    Od Zdenek Malinsky v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-05-2006, 12:04
  2. Vše, co jste chtěli vědět o 3G, ale nechtělo se vám hledat
    Od Zdenek Malinsky v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-10-2005, 23:44
  3. Jaké jste měli v minulosti kapesní počítače
    Od hlp v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 44
    Poslední příspěvek: 31-01-2005, 09:02
  4. LOOX 410 - PC <-> PC LOOX 410 (Prostě Pocket + pc..:-) )
    Od marosh_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 28-10-2004, 22:49