Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: CompactFlash Pretec 128 MB

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    0

    Ahoj všichni.
    Mám problém. Mám iPaq 3630 s Compaq Bluetooth+CF Jacketem. Dále mám CF Pretec 128 MB. Po zasunutí CF do jacketu se normálně CF přihlásí. Pokud však provedu restart, zap/vyp, zasunutí do kolíbky, tak se mě zobrazí hlášení: unreknogizet card (enter the name of the device driver for disk card). For information,see the card manufacturer s documentarium uno card in socket one
    Po vysunutí a zasunutí karty ji normálně vidím.

    Moc, moc prosím: Nevíte někdo něco proč by toto mělo dělat, případně jak to rozchodit ?

    Díky všem
    Roman
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    jaky OS pouzivate ? PKPC2000 nebo 2002 ? Dela vam to od zacatku, nebo je to "nova" vlastnost :-) ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    0

    Díky.

    OS PPC 2002. Karta je nová a dělá to od začátku. Na www.pretec.com je psáno, že karty jsou kompatibilní s iPaqem a daným Jacketem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    to neni chuba karty, spise je neco "posrano" v OS, nebo tak. ja doporucuju skusit zalohovat ipaq a resetnout ho a pak skusit na cistej ipaq. mate spravnou, tedy posledni verzi OS ? 2.14.03 (start/settings/system/asset.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    0

    Mám 2.14.03 ENG.

    Zkusím během zítřka zazálohovat (pomocí MS ActiveSync), HW reset a pak se uvidí. Doufám, že nepřijdu o data[]
    Myslíte, že by opravdu byl problém v tom, že je třeba provést HW reset ?

    R.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    no muze to delat nejake blba apliakce, nebo nejaky synchro plugin, kdyz to tedy dela pri spojeni s AS. pripadne pak skuste stahnout i posledni AS a uvidite, co to udela. Ono tohle jsou veci, ktere nejde jen tak rict "proto se to deje". ono se to deje "jen tak" :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    103

    ROMANE,SKLAMU TĚ.TENHLE PROBLEM JSEM ŘEŠIL V UNORU V AMERICE.TENHLE ŽAKET S BLUETOOTHEM +IPAQ 3630 PRACUJE JEN S KARTAMA DO 64MB. V COMPAQU O TOM VEDÍ,ALE NIC S TIM NEDELAJÍ.TAHLE ZAVADA NEZMIZELA,ANI PO PREHHRANÍ SOF. K TOMU ŽAKETU.JEDINE CO TI ZŮSTAVA JE,NEJDŘIV ZAPNOUT IPAQ A PAK ZASUNOUT KARTU.JE TO V TUTO CHVILI JEDINÉ ŘEŠENÍ.MAM SPOJENÍ NA TECH.ODDELENI COMPAQU,KDYZ TA SE MI OZVI TEL.0603465918
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    0

    Díky. Dobrá tedy.

    Mám ještě nějaké jiné informace.
    Ptíám se tedy:
    Existuje nějaký SW pro zjištění co nejvíce informací o CF kartě? Potřebuji vědět jaký typ řadiče je v dané kartě. Zda je to karta y T nebo H serie.


    Jinak jsem poslal ipaq+jacket+CF do Compaqu a Ti se vymluvili na to, že není Prtetec 128 MB na compatibility listu Compaqu - alibisti.
    Na Pretecu na compatibility listu je uváděn iPaq3630+Jacket jako funkční.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. compactflash type II
    Od matesk v sekci Dell
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-12-2006, 01:37
  2. i-TEC CompactFlash GPS
    Od scerba v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-06-2006, 12:13
  3. GSM/GPRS CompactFlash
    Od váňa v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-01-2004, 22:52