Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Jak jste spokojeni s T-Mobile Data Unlimited?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Docela by me zajimala bezna rychlost tohoto tarifu. Melo by to byt standartne o neco rychlejsi nez modem, ale praxe je praxe. Jakou rychlosti Vam priblizne jede internet napr. dopoledne ve vsedni den, rano o svatku atd.. :?: Dik za info
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... rychlostni rekordy s T-mobile Data Unlimited padaly zde ... co se tyce realnych zkusenosti tak za dobu co jsem tento tarif pouzival jsem se pohyboval v rozmezi nejakych 40 kbps - 80 kpbs (vetsinou vecer a o vikendu); mereno "by oko" v GPRS Monitoru od Spb Software House ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    No já abych řekl pravdu tak nadvakrát spokojen nejsem.Často se mi stává, že když využívám MDA II jako modem na PC tak se občas ani nenačte stránka kterou otevřu. Data aspon podle ukazatele který mám naistalovaný z CD ( Communication Centre) ukazují, že nějakou dobu jsem uplně bez průtoku dat.
    Nejvíce se mi zatím podařilo vymáčknout kolem 7 - 8 kB/s.
    Nevím jakým způsobem by so to dalo ještě urychlit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    85

    No co se týče spokojenosti,tak nic moc,rychlost už tu byla řečena.Petr
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Citace Původně odesláno od paveluh
    No já abych řekl pravdu tak nadvakrát spokojen nejsem.Často se mi stává, že když využívám MDA II jako modem na PC tak se občas ani nenačte stránka kterou otevřu. Data aspon podle ukazatele který mám naistalovaný z CD ( Communication Centre) ukazují, že nějakou dobu jsem uplně bez průtoku dat.
    Nejvíce se mi zatím podařilo vymáčknout kolem 7 - 8 kB/s.
    Nevím jakým způsobem by so to dalo ještě urychlit.
    Nemaš špatný signal?? Na tom strašně záleži...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    No a jak mám zjistit jestli je signál nízký nebo ne? Na ukazateli na MDA II jsou podle lokality kde jsem tak 2 - 4 , někdy 5 čárek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Citace Původně odesláno od paveluh
    No a jak mám zjistit jestli je signál nízký nebo ne? Na ukazateli na MDA II jsou podle lokality kde jsem tak 2 - 4 , někdy 5 čárek.
    Tak to by nemelo byt tak spatne... Sice ty dve sou malo, ale porad by to melo stacit...
    Ta rychlost se mi zda dost mala. Kde bydlis? Myslim treba jestli nebydlis v nejakem ostruvku se signalem v pousti bez signalu, nebo tak neco. Jestli proste neni pretizeny vysilac a proto to stahuje pomalu. Skousel si rychlost nekde jinde? nebo komunikuje spravne tel s PC?? zase, skousel jsi to jinde??
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Citace Původně odesláno od xhladi07
    Citace Původně odesláno od paveluh
    No a jak mám zjistit jestli je signál nízký nebo ne? Na ukazateli na MDA II jsou podle lokality kde jsem tak 2 - 4 , někdy 5 čárek.
    Tak to by nemelo byt tak spatne... Sice ty dve sou malo, ale porad by to melo stacit...
    Ta rychlost se mi zda dost mala. Kde bydlis? Myslim treba jestli nebydlis v nejakem ostruvku se signalem v pousti bez signalu, nebo tak neco. Jestli proste neni pretizeny vysilac a proto to stahuje pomalu. Skousel si rychlost nekde jinde? nebo komunikuje spravne tel s PC?? zase, skousel jsi to jinde??
    No právě že se ta rychlost zdá malá i mně, ale co s tím?
    Bydlím v centru Uh.Hradiště a to snad by měl být signál dostatečně silný ne?
    T-debile na to kašlou, protože s nima vedu korespondenci a pořád jen doplnuji nějaké údaje a je to pořád stejné.Stále moji stížnost předávají někam na řešení a prd z toho. Je vidět že jim na zákaznících nezáleží.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    A myslite, ze po spusteni EDGE se to zlepsi? Kazdopadne moje N6310i podporuje maximalni rychlost asi 43kb/s, takze mozna budu muset koupit i novej telefon :-(... Kazdopadne za 830 s DPH mesicne mit rychlost 4kbs neomezene a vsude taky neni nejhorsi...

    paveluh -> nedavno sem nekde videl, jak ma T-Mob silnej signal v Praze a v Plzni... Pha na tom byla logicky lip, ale mela vetsi vytizeni, takze v Pze se serfovalo pomalu a v Plzni bez problemu... ALe uz je to dyl, ted to muze byt jine...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Meli jste nekdy/videli jste na Looxu 720/Looxech obecne vadny pixel?
    Od IntEx_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 05-07-2005, 18:40
  2. Jste spokojeni s GPS Fortuna Clip-on?
    Od Josef Svoboda_ce4you v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 66
    Poslední příspěvek: 18-05-2005, 14:38
  3. Jak jste spokojeni s ASUS A 730?
    Od botur v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 11-04-2005, 16:58
  4. Jak jste spokojeni s XDA????
    Od maeko v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-11-2004, 21:17
  5. Tarif Data Unlimited
    Od Thomas Tracy v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 04-08-2004, 20:04