Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: iPAQ 6340 3 dny v ruce...Chyby

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    86

    Tak jsem koupil tento myslim pro mne zatim nejhezci PocketPC phone ed. na trhu. nebudu zde vychvalovat klady (výdrž, připojitelnost apod.) ale zápory na které jsme přišel:
    chybějící sim toolkit
    SE nepodporuje zatím mnoho programů
    Samozřejmě sms vizitky z nok. nepřijímá (nevíte někdo jak na to???)
    čeština od Sunnysoftu i update není kompletní (v drobnostech- hovor - END)
    Bluetooth actieve sync jen pres správce BT a trvá dlouho než se nakonektí
    Použití jako modemu je možné ale zatím mi to padá (po cca 5-3min se odpojí)???

    PS: jinak je super v ruce, moooooc chvalim výdrž, bez problémů vydrží i s BT (na HF) i 7-9 hodin a při práci (fakt hodně---cca 60min denně volání,sms,internet,email) i 3 dny bez problémů

    Aplikace dodané HP jsou příjemné a fnkční, zejména profily a správce spojení

    co vy nato??? máte také nějaké...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Jinak s těmi vizitkami mě to taky štve, nevíte někdo jestli dou zprovoznit? (Na mda2)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    140

    Jsem také majitelem několik dnů a našel jsem další nedostatky:jako zvonění nelze použít midi ale jen waw,nelze přiřadit obrázky ke kontaktům
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od belkov
    Jsem také majitelem několik dnů a našel jsem další nedostatky:jako zvonění nelze použít midi ale jen waw,nelze přiřadit obrázky ke kontaktům
    Zkuste nainstalovat tento CAB, mělo by to nastavit zvonění na .mid soubory...
    Opět vytaženo z MDA2/DP2, takže nezaručuji, že to bude chodit...

    Ad čeština: Napište na podporu SunnySoftu... To je to nejlepší, co můžete udělat...

    Ad obrázky ke kontaktům: Na tom HP není aplikace CallerID/Photo Contacts?

    Ad vizitky: Kdyby jedna knihovna uměla načíst seznam SMSek, tak by na to šel napsat SW, bohužel neumí... :? Což by vedlo jinak k tomu, že bych napsal vlastní SMSkovací SW, který bude umět držet zaškrtnutí doručenek a dodělal bych tam ty vizitky...
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    140

    Bohužel photo contacts v HP není,navíc jsem ani neobjevil způsob jakým odeslat MMS. To můj předchozí přístroj MDA II byl na tom lépe.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    86

    Citace Původně odesláno od beecher
    Zkuste přiložený .exe soubor nahrát do \Windows adresáře.
    Pokud při příchodu SIM Toolkitové SMSky automaticky nenastartuje, zkuste do registry zapsat:
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Setting s
    "CurServiceName"=dword:004d0053

    Pokud ani to, tak budu muset pátrat dál...

    Je to vytáhnuté z MDA2/DP2, takže to určitě nebude chodit v landscape módu.
    dekuju moc, ale tento soubor podporuje pouze cteni sim karty jako kontaktů...

    nicmene nasel jsem soubor simtoolkit ale při jeho zpuštění se akorat zobrazi cekejte prosim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Nosac
    dekuju moc, ale tento soubor podporuje pouze cteni sim karty jako kontaktů...

    nicmene nasel jsem soubor simtoolkit ale při jeho zpuštění se akorat zobrazi cekejte prosim...
    A jo... Ja s tim neco vymyslim a dam vedet...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    86

    dekuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    26

    Citace Původně odesláno od Nosac
    Použití jako modemu je možné ale zatím mi to padá (po cca 5-3min se odpojí)???
    Zdravim,

    jsem take majitelem h6340. Jak jste ho dokazal pouzit jako modem?
    Pouzil jste USB nebo Bluetooth?
    Snazim se to rozchodit skrz Bluetooth, ale nedari se.
    Po vytoceni spojeni z notebooku a po autorizaci na iPaqu se iPaq nepripoji (nevytoci). Nevim proc. Notebook pak zahlasi modemovou chybu 633 o spatne konfiguraci.

    Diky za tip
    Tomas M.


    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    86

    Delam to tak ze v nastaveni bluetoothu na PPC je zalozka DialUp... pak se ve spravci na kompu BT zobrazi Pocket_PC1 Dial-up Networking.... no a pak to jede.... nesmi bezet ActieveSync... a ted zkousim inicializacni retezec pro BTmodem,,,snad pomuze s tim odpojovanim
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    86

    a nejde to ,,,, zase se mi po 3 minutach sam odpojil :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    86

    jeste mam jeden problem, po Soft Resetu se mi vzdy prepne cekajici hovor na povoleno.. nevite jak to zakazat implicitne??? Ani operatorske nastaveni primo nejde a po soft r. se to zase zapne!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    26

    Citace Původně odesláno od Nosac
    Delam to tak ze v nastaveni bluetoothu na PPC je zalozka DialUp
    Ja tam mam jen zalozky General, Accessibility, Services a About. Pod Services mam u Dial-Up Networking Server jen moznost povolit/zakazat a vyzadovat autorizaci a autentifikaci. A to vse uz nastaveno mam. Urcite mi neco nekde chybi. Z pc mi to uz ma snahu vytacet,ale po blue autorizaci na ppc "Accept" se nic nestane . Ty AT stringy budu resit pozdejc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    86

    HMMM vypada to ze mas vse nastavene dobre... kde je asi zakopanej pes bude v kompu, i kdyz nevim nevim, a ja jeste tomu skoro prd rozumim
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    26

    Citace Původně odesláno od Nosac
    ... zakopanej pes bude v kompu, ....
    Diky za snahu. Reseni sice jeste nemam, ale podezrivam aplikaci pro spravu portu a pripojeni pro Ericsony co mam na tom kompu nainstalovanou. Bude oblbnuta vazba bluetooth na modem. Je mi ale divny,ze ostatni ruzne bluetooth zarizeni fungujou. No nic jdu se v tom pohrabat.
    Diky...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Prvních 60 minut s HP iPAQ hw6500 v ruce
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 48
    Poslední příspěvek: 02-01-2006, 00:01
  2. Prvních 60 minut s HP iPAQ rx1950 v ruce
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-11-2005, 12:20
  3. Prvních 30 minut s HP iPAQ hx2750 v ruce
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 03-12-2004, 09:12
  4. Prvních 60 minut s HP iPAQ h6300 v ruce
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 17-09-2004, 09:00
  5. Prvních 60 minut s HP iPAQ hx4700 v ruce
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 17-07-2004, 03:52