Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 63

Téma: SPB Full Screen Keyboard v češtině

  1. #46
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    Tak jsem nainstaloval ten ofiko českej skin a funguje i česká "T9"
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    479

    Nekdo tu chtel slovnik T9 - asi se malo kricelo - az dneska jsem si vsiml ))))

    Tady je :
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    479

    Jeste bych tu mel ceskopu verzi z davnych dob, kdy byla klavesnice vrzena na trh :
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    54

    Citace Původně odesláno od alef77
    K tomu mám prosbu: nainstaloval jsem si (placenou) verzi FSK, ale za nic na světě ani po mnoha hard restartech nemohu docílit, aby se mi zobrazoval ten čtvereček - ikonka pro spuštění v normální klávesnici. Nevíte někdo, v čem by mohl být problém? Mám MDA Vario s T-Mobilovým podvalem.

    Díky, alef77
    Mě to obecně blbne se SPB diary. Nejde mi více SIP klávesnic. Když ho vypnu, tak všechno v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    5

    Pro mne je chování klávesnic zatím zcela iracionální. Po dnešním pokusu nainstalovat keystroke (pořád hledám optimální alternativu pro rychlejši psaní za pochodu - třeba při hledání dopravního spojení) se najednou full screen keboard (FSK) "chytil", ale keystroke ani náhodou a po měkkém resetu už zase byla ochota FSK spolupracovat nulová, stejně jako dřív (kdy jsem ji instaloval jako první po hard resetu, spb diary v tom tedy nejede...). Jako "šibalský bonus" mi přestala naskakovat phone pad klávesnice, až když jsem ji experimentálně určil jako default (tuším přes pocket tweak), opět se vynořila z PDA podsvětí Někdy si říkám, jestli toho náhodou po tom variu nechci nějak moc, ale hned si odpovídám - no a co, proto člověk vymyslel stroj, aby mu sloužil podle jeho představ... Mně tedy vario slouží na 95 %, když nepočítám chyby dané mou vlastní blbostí, tedy myslím tím blbost evidentní, tu, kterou dokážu s odstupem reflektovat:? Ale to už je fakt mimo rámec tohoto báječněho fóra. Zdar a sílu!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Česká T9 je obsažena přímo v české klávesnici na:
    http://www.spbsoftwarehouse.com/prod.../skins.html?en

    Nicméně, je tam jen landscape verze. Pokud neexistuje portrait česká verza udělal bych ji... Nemá ji někdo, ať to nedělám zbytečně?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Udělal jsem českou PORTRAIT verzi SPB Full Screen Keyboard, více info a stažení zde:
    http://radekhulan.cz/item/ceska-klav...creen-keyboard

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    0

    To sem potřeboval. Díky super práce.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Udělal jsem ještě QWERTY verzi, jednoduchý mod QWERTZ verze
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Btw, pokud máte zakoupen SunnySoft Interwrite, stačí si rozbalit soubor iw3in1.ARM.CAB, z něj dostat ven IW_CZA~1.002 (přejmenovat na iw_cz.armv4.cab), a z něj dostat ven soubor CZ_405~1.210, což je vlastní slovník. V něm postačí nahradit ";" za "enter", a dic.txt pro 23.000 slov je na světě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    173

    Citace Původně odesláno od rADo2
    Btw, pokud máte zakoupen SunnySoft Interwrite, stačí si rozbalit soubor iw3in1.ARM.CAB, z něj dostat ven IW_CZA~1.002 (přejmenovat na iw_cz.armv4.cab), a z něj dostat ven soubor CZ_405~1.210, což je vlastní slovník. V něm postačí nahradit ";" za "enter", a dic.txt pro 23.000 slov je na světě.

    Výborný návod jak lehce získat rozsáhlou českou T9...a hlavně funguje. Díky)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    42

    Můžete mi někdo poslat ten:
    iw3in1.ARM.CAB
    mám oficiální licenci na Pro verzi, ale na CD nic podobného není
    díky
    mailto:wa.v@seznam.cz
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    84

    Ahoj,stáhnul jsem si trial verzi Full Screen Keyboard 3.0.1 a nemohu za boha příjít na to, jak jí používat např. při psaní SMS zpráv či kdekoliv jinde.V menu možností klávesnic mi jí to nabízí ,ale nejde aktivovat.Stále mi naskakuje ta defaultní.V nastavení Inputs jsem ji navolil jako hlavní a stále nic.Díky moc za případnou odpověd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    189

    Já mám tentýž problém, klávesnici pustím pouze z programů, ale nejde mi ji nadefinovat jako default, resp. jde ale nefunguje...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    5

    Mám obdobnou zkušenost, už jsem to tady ventiloval, ta klávesnice někdy nečekaně zafunguje jak má, to se mi stalo 2x za 3/4 roku, a ještě jen na chvíli, zjistit v čem to je bude asi otravnější stopařina než sedět na čekané a vyhlížet jen ty ufouny, kteří mají za uchem propisku kombinovanou se stylusem... Zatím jsem se dobral pouze toho poznání, že nikdo nic neví, ufouni se někde flákají a jediné, co jasně pomáhá - a to je tedy rada - je nadefinovat si klávesnici do buttons, čili přiřadit jí hardwarové tlačítko, a když ji potřebuji, aktivovat ji takto. Je to docela uspokojivé řešení, osobně jej ve Variu používám tehdy, když se mi na kratší text nevyplatí vysouvat "tvrdou" klávesnici a potřebuji buď "něco většího pro psaní nehtem", nebo používat otazník '?', protože na ten se nejak v té SW klávesnici u MDA Vario zapomnělo.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. SPB Full Backup
    Od voda2 v sekci Touch Pro
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-02-2009, 12:46
  2. full path na desktop u win ce 5.0
    Od karelmm v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-11-2008, 11:29
  3. artemis full úložiště
    Od pepo096 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-02-2008, 23:12
  4. spb full screen keyboard - chyba detekci stisku
    Od xtonda_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-02-2007, 17:44