Tak jsem nainstaloval ten ofiko českej skin a funguje i česká "T9"![]()
Tak jsem nainstaloval ten ofiko českej skin a funguje i česká "T9"![]()
Nekdo tu chtel slovnik T9 - asi se malo kricelo - az dneska jsem si vsiml))))
Tady je :
Jeste bych tu mel ceskopu verzi z davnych dob, kdy byla klavesnice vrzena na trh :
Mě to obecně blbne se SPB diary. Nejde mi více SIP klávesnic. Když ho vypnu, tak všechno v pohodě.Původně odesláno od alef77
Pro mne je chování klávesnic zatím zcela iracionální. Po dnešním pokusu nainstalovat keystroke (pořád hledám optimální alternativu pro rychlejši psaní za pochodu - třeba při hledání dopravního spojení) se najednou full screen keboard (FSK) "chytil", ale keystroke ani náhodou a po měkkém resetu už zase byla ochota FSK spolupracovat nulová, stejně jako dřív (kdy jsem ji instaloval jako první po hard resetu, spb diary v tom tedy nejede...). Jako "šibalský bonus" mi přestala naskakovat phone pad klávesnice, až když jsem ji experimentálně určil jako default (tuším přes pocket tweak), opět se vynořila z PDA podsvětíNěkdy si říkám, jestli toho náhodou po tom variu nechci nějak moc, ale hned si odpovídám - no a co, proto člověk vymyslel stroj, aby mu sloužil podle jeho představ... Mně tedy vario slouží na 95 %, když nepočítám chyby dané mou vlastní blbostí, tedy myslím tím blbost evidentní, tu, kterou dokážu s odstupem reflektovat:? Ale to už je fakt mimo rámec tohoto báječněho fóra. Zdar a sílu!
Česká T9 je obsažena přímo v české klávesnici na:
http://www.spbsoftwarehouse.com/prod.../skins.html?en
Nicméně, je tam jen landscape verze. Pokud neexistuje portrait česká verza udělal bych ji... Nemá ji někdo, ať to nedělám zbytečně?
Udělal jsem českou PORTRAIT verzi SPB Full Screen Keyboard, více info a stažení zde:
http://radekhulan.cz/item/ceska-klav...creen-keyboard
![]()
To sem potřeboval. Díky super práce.:yes:
Udělal jsem ještě QWERTY verzi, jednoduchý mod QWERTZ verze![]()
Btw, pokud máte zakoupen SunnySoft Interwrite, stačí si rozbalit soubor iw3in1.ARM.CAB, z něj dostat ven IW_CZA~1.002 (přejmenovat na iw_cz.armv4.cab), a z něj dostat ven soubor CZ_405~1.210, což je vlastní slovník. V něm postačí nahradit ";" za "enter", a dic.txt pro 23.000 slov je na světě.
Původně odesláno od rADo2
Výborný návod jak lehce získat rozsáhlou českou T9...a hlavně funguje. Díky)
Můžete mi někdo poslat ten:
iw3in1.ARM.CAB
mám oficiální licenci na Pro verzi, ale na CD nic podobného není
díky
mailto:wa.v@seznam.cz
Ahoj,stáhnul jsem si trial verzi Full Screen Keyboard 3.0.1 a nemohu za boha příjít na to, jak jí používat např. při psaní SMS zpráv či kdekoliv jinde.V menu možností klávesnic mi jí to nabízí ,ale nejde aktivovat.Stále mi naskakuje ta defaultní.V nastavení Inputs jsem ji navolil jako hlavní a stále nic.Díky moc za případnou odpověd.
Já mám tentýž problém, klávesnici pustím pouze z programů, ale nejde mi ji nadefinovat jako default, resp. jde ale nefunguje...
Mám obdobnou zkušenost, už jsem to tady ventiloval, ta klávesnice někdy nečekaně zafunguje jak má, to se mi stalo 2x za 3/4 roku, a ještě jen na chvíli, zjistit v čem to je bude asi otravnější stopařina než sedět na čekané a vyhlížet jen ty ufouny, kteří mají za uchem propisku kombinovanou se stylusem... Zatím jsem se dobral pouze toho poznání, že nikdo nic neví, ufouni se někde flákají a jediné, co jasně pomáhá - a to je tedy rada - je nadefinovat si klávesnici do buttons, čili přiřadit jí hardwarové tlačítko, a když ji potřebuji, aktivovat ji takto. Je to docela uspokojivé řešení, osobně jej ve Variu používám tehdy, když se mi na kratší text nevyplatí vysouvat "tvrdou" klávesnici a potřebuji buď "něco většího pro psaní nehtem", nebo používat otazník '?', protože na ten se nejak v té SW klávesnici u MDA Vario zapomnělo.