Může mi někdo poslat tu t9 , please.
email: iloveyou.iloveyou@seznam.cz
Může mi někdo poslat tu t9 , please.
email: iloveyou.iloveyou@seznam.cz
Taky bych poprosil o T9 děkuji
roman.hornak@seznam.cz![]()
jako ceskej slovnik?
Taky by se mi ta CZ T9 hodila... děkuji předem
mark_q@centrum.cz
Prosim poslete mi cestinu i t9 pro verzi 2.1. Diky moc
hornetc@atlas.cz
také prosím o češtinu
morio@email.cz
ja by som tiež poprosil tú T9. matko01@tiscali.cz
dakujem
Muzete nekam dat cestinu a T9.
Jeste se zeptam jak tu aplikaci propojim napr. s wordem. Abych text mohl ulozit.Diky
Sice je poslední příspěvek v této diskusi starší než můj křečekale nebylo by možné na Sid34@seznam.cz zaslat také tu T9? A ještě jedna otázka, neexistuje skin pro českou QWERTY klávesnici?
Díky moc za případné odpovědi.
Nedalo mi to a udělal jsem si ten skin sám, předělal jsem i namapování klávesy, stačí v PDA přepsat stávající soubory, nebo soubory přejmenovat a mít jak QWERTY, tak QWERTZ skin.
Hezký večer
Z.
a nepredelal by nekdo skin SIMPLE, ten bily, krasny.. do cestiny, nebo aspon qwertz? plllls.. dekuji
nemohl by mi taky někdo poslat tu českou T9 ...ten slovník... dík moc
zdá se, že ji asi nikdo nemá, už tu spousta lidí somrovalo (včetně mě) a asi všichni neúspěšně...
Zdravím všechny full screen keyboardisty... Právě jsem si všiml, na spb software přibyl (konečně) skin na českou qertz klávesnici...
http://www.spbsoftwarehouse.com/products/fsk/skins.html?en
---
K tomu mám prosbu: nainstaloval jsem si (placenou) verzi FSK, ale za nic na světě ani po mnoha hard restartech nemohu docílit, aby se mi zobrazoval ten čtvereček - ikonka pro spuštění v normální klávesnici. Nevíte někdo, v čem by mohl být problém? Mám MDA Vario s T-Mobilovým podvalem.
Díky, alef77
Asi jsem dalsi somrujici, ale nemel by nekdo T9 slovnik pro cestinu? Hodil by se.... Dik