Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: změna kontrastu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    28

    Nevíte prosím někdo o nějakým programu který mi umožní regulovat kontrast základni obrazovky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    28

    Ještě pro upřesnění. Nejedná se o regulaci podsvíceni ale přímo jasu a kontrstu. Obrazovka je v porovnání s jiným PDA příliš světlá.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Tohle berte s rezervou, ale mam pocit, ze na TFT displejich kontrast upravovat nejde...:? Displeje jednotlivych vyrobcu se od sebe trochu lisi, ale ze by sel kontrast stahnout, o tom nic nevim.

    Pokud si dobre vzpominam, tak v registru se da aktivovat aplet Contrast, ale na TFT displejich nema posuvnik zadny vyznam...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    28

    No když si ale spustím třeba Beta player tak v rozšířeném nastavení si můžu krásně měnit jas i kontrast.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To sice ano, ale to je nastaveni codecu, jak to ma to video prehravat, to nenastavuje contrast ani jas displaye. Stejne tak tomu je na PC...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Přesunuto do fóra Technické podpory, netýká se to pouze Phone Edition...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    113

    U TFT to opravdu nejde a to ani na notebooku. Už nám zbývá holt jen ten jas .
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, ja teda nevim, ale prave sedim pred Dell 18" TFT Display a rek bych, ze ta znacka kruhu, ktery je na pul tmavy a na pul svetly, s tlacitky nahoru a dolu znamena zmenu kontrastu, ne?
    Tzn. u TFT samozrejme kontrast nastavit jde, ale ne na PDA!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    307

    Já zase sedím před Acer 737, 15" a vím, že tyhle dvě tlačítka nikdy nebyly funkční. Tobě snad fungují:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jo, dela... Laickym okem to trochu tmavne/svetla...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Na mem notebooku mam akorat jas... A to jeste dost bidne nastavitelny.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. zmena do O2 SK
    Od Celsius_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-03-2010, 21:45
  2. Zmena OS
    Od Cten121 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-06-2007, 19:42
  3. Změna OS v PDA
    Od black-star v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-10-2006, 19:14
  4. Změna vzhledu?
    Od Red Dwarf_ce4you v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-09-2005, 09:34
  5. nataveni kontrastu - jemnejsi kroky
    Od iji v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 23-01-2005, 21:02