Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 42

Téma: VGA zařízení

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    59

    Uvažuji nad nákupem nového pda - poslední dobou jsem to tu moc nesledoval tak by mě zajímalo, zda má má smysl připlácet si za zařízení s vga rozlišením. Rád bych si vyslechl nějaké osobní zkušenosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Nevím, odkud jsi, ale chceš-li získat maximum zkušeností, včetně osahání si jednotlivých cihel, kouknout na soft, příslušenství ......., máš jednu z posledních možností přijet na II.sraz.
    Veškeré informace najdeš zde, akorát budeš muset zalistovat kousek dozadu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    59

    Citace Původně odesláno od ipf
    Nevím, odkud jsi, ale chceš-li získat maximum zkušeností, včetně osahání si jednotlivých cihel, kouknout na soft, příslušenství ......., máš jednu z posledních možností přijet na II.sraz.
    Veškeré informace najdeš zde, akorát budeš muset zalistovat kousek dozadu.
    Bohužel, tak tohoto srazu se nebudu moci zúčastnit, proto by mě zajímaly zkušenosti s VGA zařízeními - vyplatí se do toho jít?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... jen málo současných majitelů VGA zařízení ti řekne, že se chce vrátit k QVGA. Já mám svůj iPAQ 4700 trvale zapnutý v Real VGA rozlišení (a to nejen kvůli Pocket IE) a v 90% v landscape módu; rozlišení 320x240 vidím jen pár minut po tvrdém resetu - tj. do VGA bych rozhodně investoval. Doporučuji ti si pročíst rezence VGA PDA zde na ce4you a k nim náležijící diskuze, kde najdeš spoustu screenshotů a zkušeností uživatelů těchto PDA.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    A mna skor zaujima, pretoze pouzivam PDA na internet a prehliadam stranky ci je to VGA fakt ine ako QVGA.Je to taky rozdiel? A je to hlavne citatelne?
    Dioptrie 1 a 1 1/2 dufam nebude problem. .
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od pdq
    A mna skor zaujima, pretoze pouzivam PDA na internet a prehliadam stranky ci je to VGA fakt ine ako QVGA.Je to taky rozdiel? A je to hlavne citatelne?
    Dioptrie 1 a 1 1/2 dufam nebude problem. .

    ... podivej se sem a sem.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    59

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    Citace Původně odesláno od pdq
    A mna skor zaujima, pretoze pouzivam PDA na internet a prehliadam stranky ci je to VGA fakt ine ako QVGA.Je to taky rozdiel? A je to hlavne citatelne?
    Dioptrie 1 a 1 1/2 dufam nebude problem. .

    ... podivej se sem a sem.

    PavelR.
    tyk tyhle screeny vypadají fakt dobře, ještě by mě zajímalo jestli zapnuté vga nezpomalí překreslování.
    Rozhoduji se mezi ipaq3715 a asusem 730 - má u mě velké plus za vga - nevýhodou malá paměť a výdrž - takže pořád nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od jixjox
    tyhle screeny vypadají fakt dobře, ještě by mě zajímalo jestli zapnuté vga nezpomalí překreslování.
    ... benchmarky jsem žádné nedělal a ani nikde nezkoumal neboť mi rychlost zobrazování přijde více než dostatečná ...

    PavelR.

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    288

    tyk tyhle screeny vypadají fakt dobře, ještě by mě zajímalo jestli zapnuté vga nezpomalí překreslování.
    Rozhoduji se mezi ipaq3715 a asusem 730 - má u mě velké plus za vga - nevýhodou malá paměť a výdrž - takže pořád nevím.
    Ted v listopadu by se snad mel objevit jeste Asus a730W s wi-fi,128MB pameti a snad i s vetsi baterii.Pochopitelne bude drazsi, ale cena bude asi podobna jako Loox 720.Doufam, protoze je to zatim muj favorit do budoucna.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    311

    Jen malá poznámka.

    Mám druhý den FSC LOOX 720 a je to zkrátka SUUUUPER!!!
    Kdo držel v ruce VGA zařízení, asi bude chtít zpátky na QVGA jen pod vlivem hodně silných halucinogenů.

    Fakt to nemá chybu. Stihnul jsem toho zatím jen málo (tělo si, potvora jedna, žádá spánek), ale byl zmíněn IE a zrovinka na něm je to sakra znát. Čitelnost bezva (teda, písmenka jsou malá, ale ostrá a krásně čitelná).
    A taková mapa na VGA! To je zážitek. Poslal jsem si na Looxe mapku z mapy.cz a nejen že se mi vlezla na display, ale bylo to krásně čitelné a přehledné.

    A WiFi u Looxe - áááách jo, to je pohoda.

    Pokud tě neodradí cena (LOOX 720 za 14200 bez DPH), určitě bych šel do VGA. Na 100%.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    75

    PavloviR davam za pravdu: ako som vyskusal lanscape real VGA rezim nerobim uz v inom rezime. je to fakt super :yes: :yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    Da sa pouzit PDA s VGA rozlisenim ako plnohodnotný nastroj na prehliadanie obsahu internet.stranok? Predsa ten notebook je nad moje moznosti...:$:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od pdq
    Da sa pouzit PDA s VGA rozlisenim ako plnohodnotný nastroj na prehliadanie obsahu internet.stranok? Predsa ten notebook je nad moje moznosti...:$:
    ... jednoznačně ANO :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    311

    Je tu jedno omezení, týkající se právě rozlišení.
    Některé stránky na netu, pokud nemáš min. 800x600, tak se vůbec nezobrazí.
    Samozřejmě že stejný problém je u QVGA, ale ptal ses na notebook vz VGA PDA.

    Nevíte někdo o nějakém nástroji, který by na VGA vyčaroval virtuálních třeba 800x600? Myslím že by to nemusel být problém, protože některé prográmky na prohlížení obrázků v podstatě tuto technologii používají.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    No podle me uz rozliseni 640x480 je skvele... hlavni menu vetsinou byva vlevo a nebo vpravo... staci tam najet a vybrat si polozku... a obsah nikdy nebyva vetsi nez 640..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Servis pro zařízení Mio
    Od Zdenek Malinsky v sekci Mio
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 19-02-2009, 18:15
  2. instalace na 2 zařízení
    Od Jaffy v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-06-2007, 11:42
  3. PocketDOS na zařízení s WM5
    Od Heretic_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-04-2006, 19:31
  4. GSM zařízení
    Od Jirka_j v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 10-11-2005, 16:48