Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 13 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 194

Téma: Konfigurační CABy pro GPRS a MMS operátorů CZ a SK pro WM2K3 (ne SE)!

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Já, bych si dovolil opět něco málo švestiček z vlastní zahrádky...

    Po třech hodinách editování vám zde přináším 5 CABů pro vaše ExtROMky, které by měly nastavit GPRS připojení, MMS připojení a nakonfigurovat MMS klienta (a nic jiného - WAP, CSD připojení, barevné schémata, skin Telefonu atd. jsou pryč) pro Eurotel CZ, T-Mobile CZ, Oskar CZ, Eurotel SK, Orange SK.
    Tudíž je možné z ExtROM vyhodit *Customize.CAB a navařit tam jenom CAB pro vašeho operátora + CAB s LEngem, pokud používáte češtinu. Tím bychom měli ušetřit hodně místa v ExtROM... :yes:

    CABy pro WM2K3 Second Edition TADY

    Pár poznámek:
    1. Prosím, vyzkoušejte to. Pokud najdete chybu, něco není nastaveno tak, jak by mělo, něco nechodí atd., dejte mi vedět tady do fóra, opravím to.

    V tomto příspěvku vždy najdete nejaktuálnější CABy!!!

    Eurotel CZ: ETCZCustomize.CAB
    - nastavuje GPRS a MMS připojení
    - konfiguruje MMS klienta
    - nastavuje GPRS always on, v bublině připojení tlačítko "Odpojit" a dobu připojení
    - nastaví české Regional Settings a správnou časovou zónu

    T-Mobile CZ: TMCZCustomize.CAB
    - nastavuje GPRS a MMS připojení
    - konfiguruje MMS klienta
    - nastavuje GPRS always on, v bublině připojení tlačítko "Odpojit" a dobu připojení
    - nastaví české Regional Settings a správnou časovou zónu

    Oskar CZ: OSCZCustomize.CAB
    - nastavuje GPRS a MMS připojení
    - konfiguruje MMS klienta
    - nastavuje GPRS always on, v bublině připojení tlačítko "Odpojit" a dobu připojení
    - nastaví české Regional Settings a správnou časovou zónu

    Eurotel SK: ETSKCustomize.CAB
    - nastavuje GPRS a MMS připojení
    - konfiguruje MMS klienta
    - nastavuje GPRS always on, v bublině připojení tlačítko "Odpojit" a dobu připojení
    - nastaví slovenské Regional Settings a správnou časovou zónu

    Orange SK: ORSKCustomize.CAB
    - nastavuje GPRS (pro poštu, ICQ atd.), WAP (OrangeWorld) a MMS připojení
    - konfiguruje MMS klienta
    - nastavuje GPRS always on, v bublině připojení tlačítko "Odpojit" a dobu připojení
    - nastaví slovenské Regional Settings a správnou časovou zónu

    Legal notice:
    ------------------
    Souboru jsou poskytovány ve znění pravidla "as is" k volnému použití. Veškeré úpravy v telefonu jsou prováděny na základě uživatelova rozhodnutí a neberu za připadné problémy odpovědnost.
    Souboru nejsou poskytovány společnostmi Eurotel CZ, T-Mobile CZ, Oskar CZ, Eurotel SK nebo Orange SK.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    130

    To s tym orangom nie je vobec ziadny problem -

    pristupovy bod = MMS
    http://imms.orange.sk
    proxy server:
    213.151.208.145
    port 8799
    pripojit cez GPRS
    Meno užívateľa: wap
    Heslo: wap

    Pomohlo?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, docela jo, ale proč to není na stránkách Orange, to by mne fakt zajímalo...
    Jinak pro upřesnění:
    1. http://imms.orange.sk?
    2. Uživatel "wap/wap"? Kdyby to bylo "mms/mms", to je jasné, ale wap?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    130

    jo => imms <= neviem preco ale takto

    neviem preco wap - im s tymto menom a heslo sibe uz odkedy spustili wap cez dial take iste meno a heslo je aj na gprs pripojeni.

    Este mi skus strucne prezradit ako si nastavil pripojenie cez gprs lebo u orangu musis mat dve jednym sa dostanes na stranky alebo cez pop na mail ale nim sa nedostanes na domovsku stranku a druhym zas len na domovsku stranku - su to debili
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tak jo, tak imms a wap/wap... :sarcastic:
    Zítra ten CAB pro Orange tady bude vystaven upravený.

    No, jsou to nastavení udělaná podle toho, co má ET v Customize.CABu, takže jestli to mají blbě nakonfigurováno, tak s tím bohužel nic nenadělám, jedině sehnat originální Customize.CAB a z něj to vypreparovat...
    Pokud jsi ovšem nemyslel WAP homepage. Nastavení na WAP v těch CABech není...

    Jinak splašit obecně nějaký popis nastavení na stránkách Orange je opravdu kumšt a to i na Orange UK... ops: : :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    130

    LENZE

    Aby si ma pochopil !

    U orangu je problem ze nastavenie GPRS vyzera inak ako nastavenie Orangeworldu - co je vlastne takisto gprs len S tym ze ta pusti aj na domacu stranku Orangeworldu - co s nastavenim na GPRS neuspejes - a druhy problem je ze na Gprs sa dostanes len s vlastnym menom a kodom ktory prideluje orange cize defaultne sa nastavit neda

    Chapes ci doplnit ?

    Nastavenia su na orange stranke asi po 4 kliknutiach - zle si sa dival
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Na tohle se da vážnš udělat jenom -> :O :O :O

    Takže moment...
    Jelikož nevím a asi nikdy nebudu vědět, jak to na Orange chodí, tak to budu potřebovat vysvětlit po lopatě (ale ne prosím po hlavě )...
    1. Co to je Orangeworld? Je nutné, aby se tam někdo dostával?
    2. Proč tam mají na normální GPRS, které jak chápu, je jakžtakž podobné s naším GPRS, použito nějaké jméno a heslo? Snad ne kvůli účtování přenosu... A na Orangeworld žádné jméno a heslo se do nastavení připojení nedává? Pokud ne a dostaneš se s tím všude, nebude lepší použít pak to nastavení pro Orangeworld?

    No, pošli mi link kde to nastavení najdu a případně postup, jak se tam po tom, co zadám www.orange.sk do browseru, dostanu. Thx.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Cab urceny pro nastaveni na T-mobile funguje bezchybne, zkousel jsem posilat a prijimat i MMSky, a vse bezi jak ma.. Super
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od xp
    Cab urceny pro nastaveni na T-mobile funguje bezchybne, zkousel jsem posilat a prijimat i MMSky, a vse bezi jak ma.. Super
    A co stahovaní/posílání pošty, browsdání na Netu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    130

    no takze postupne - Orangeworld je sluzba su 3 mini standard a Maxi .
    V prvej mas 10 mb dat volnych, v druhej 30 a tretia je nonstop. rozdiel v tych pripojeniach je ze tym ktorym sa dostanes na domacu wapovu stranku Orangeworldu kde je napr. kontrola spotreby atd sa nedostanes napr. na mail alebo Icq a tym druhym z menom a heslom - kde meno je telefonne cislo sa zas nedostanes na tu domacu wapovu stranku - ten link ti je na hollý johnson lebo tie nastavenia na qtek nefunguju - poslem za sekundu spravne
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    130

    Samozrejme som opisoval rozdieli medzi tymi pripojeniami - nie medzi sluzbami mini,standard,maxi
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    130

    No 1. budem ho volat
    Gprs Internet

    tu by si mohol spravit len nejaku kostru kde si kazdy nastavy meno a heslo

    pristup cez GPRS
    bod.pristupu - INTERNET
    meno - tel.čislo uživatela
    heslo - získa každý uživatel jednej z tých služieb na tel. čísle 905
    Proxy - 213.151.208.156
    Port v kolonke http - 80

    to druhé za chvílu
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    130

    No a teraz to 2 ktorym sa dostanes na domacu wap.stranku - trebarz sa bude volat Orangewap

    cez gprs
    pr.bod - orangewap
    meno - wap
    heslo - wap
    proxy - 213.151.208.156
    port - 8799
    domaca stranka wap.orange.sk

    ale pozor - musis to dat do kolonky http NIE wap lebo to nebude chodit



    Inak tieto nastavenia v orange to je iny porod
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Miroslav Lovíšek
    no takze postupne - Orangeworld je sluzba su 3 mini standard a Maxi .
    V prvej mas 10 mb dat volnych, v druhej 30 a tretia je nonstop. rozdiel v tych pripojeniach je ze tym ktorym sa dostanes na domacu wapovu stranku Orangeworldu kde je napr. kontrola spotreby atd sa nedostanes napr. na mail alebo Icq a tym druhym z menom a heslom - kde meno je telefonne cislo sa zas nedostanes na tu domacu wapovu stranku - ten link ti je na hollý johnson lebo tie nastavenia na qtek nefunguju - poslem za sekundu spravne
    No vzhledem k tomu, že každý normální uživatel MDA2/DP2 má nějaký Nonstop (neomezený) GPRS internet, tak bych tu zaležitost s přístupem na Orangeworld, tedy tu wapovou stránku, klidně zrušil... A pokud ji někdo bude mermomocí chtít, bude si to muset nastavit růčo...

    BTW Asi si s tím linkem nerozumíme... Já jsem včera browsdal po stránkách Orange z normálního browseru na PC, takže by mne zajímalo, jak si uživatel Orange zjistí na jejich stránkách nastavení telefonu, aniž by musel někam volat, případně neměl u sebe tištěný návod na nastavení služeb Orange...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    130

    www.orange.sk
    pod polozkou pausal&prima => telefony
    tam si vybrat pre aky telefon - kliknut nan napr. nokia 6230
    potom tesne pod hrubym napisom nokia 6230 - je hyperlink - nastavenie telefonu pre sluzby - kliknut a si tam.

    s tym pripojenim ma zjavne nechapes -- mate vy napr. v T-mobile nejaku domacu stranku na wape kde su napr. informacie o prevolanych minutach atd......? no u nas je to wap.orange.sk - A - pokial nastavis pripojenie s pristupom internet atd..... sa na nu nedostanes

    ALE! s tym druhym pripojenim sa zas nedostanes na mail. icq a pod.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 13 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 160
    Poslední příspěvek: 26-09-2009, 18:00
  2. Windows Mobile - konfigurační cab GPRS pro WM6.1
    Od Antony_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-11-2008, 23:04
  3. Reakcí: 193
    Poslední příspěvek: 08-03-2007, 21:13
  4. originalni prehliadac fotiek k WM2k3
    Od sk8er137 v sekci Motorola
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-03-2006, 19:57