Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 13 z 13 PrvníPrvní ... 3111213
Zobrazené výsledky: 181 až 194 z 194

Téma: Konfigurační CABy pro GPRS a MMS operátorů CZ a SK pro WM2K3 (ne SE)!

  1. #181
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Nenaucil se cist?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #182

    No1 No1 je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    0

    Zaklady jsem snad zvladnul. Nastavil jsem to (myslim) uplne presne podle O2 navodu. Muzu udelat screenshoty nastaveni, jestli je tu nekdo ochotny se na ne mrknout.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #183
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Prvne bych si mozna do zarizeni vubec neinstaloval cab, ktery je jak nazev teto diskuze napovida urcen POUZE pro WM2K3.. Tedy urcite ne pro WM5 nebo dokonce WM6..

    Jinak v te spravne diskuzi kterou lze najit velmi snadno je to popsano asi nejak takto:

    MMS
    1. Connections
    2. My Work Network - Add new modem connection
    3. Název: O2 MMS
    Modem: Cellular Line (GPRS)
    4. Access point name: mms
    5. User name: mms
    Password: mms
    Domain : nevyplňovat
    6. Hotovo
    7. Najet na zprávy mms
    8. Menu - Tools - Options - MMS Configuration
    9. Servers - New
    10. Server name: O2
    Gateway: 160.218.160.218
    Port number: 9201
    Server address: http://mms.o2active.cz:8002
    Connect via: My Work Network
    Wap Version: WAP 2.0


    A tak to napriklad me funguje bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #184

    No1 No1 je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    0

    Diky, uplne mi uniko, ze jsem v jinem vlakne. Nicmene stazeno jsem to mel z toho spravneho, presto jsem vsechna pripojeni odebral a konfiguroval rucne dle dodaneho navodu, nicmene bez efektu (stale stejne)
    Diky za snahu, jdu pokracovat

    P.S.: Opravdu jsem idiot a s tim ctenim jsem se precenil
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #185
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Presne dle toho navodu jsem ted nakonfiguroval zarizeni po hard resetu a nasledne z nej odeslal a take prijal MMS a vse bez potizi. Mas vubec MMS aktivni u operatora?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #186

    No1 No1 je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    0

    Operator tvrdi, ze ano. Nemuze byt zrada v tom, ze na karte je krom hlasoveho i datovy pausal?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #187
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    To ne, sam ho mam uz snad ctyri roky a problem to neni.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #188

    No1 No1 je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    0

    No nic, diky. Zajdu na znackovu O2 a uvidime. Kazdopadne diky za snahu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #189
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1

    Dobrý den, pořídil jsem si HTC Advantage a po několika hodinách nastavování se mi podařilo vcelku jej zprovoznit, ale s několika problémy jsem se nedokázal vypořádat:
    1. Nepodařilo se mi zprovoznit mms i když jsem několkrát postupoval podle návodu uvedenému na stránkách O2 což je můj poskytovatel této služby

    2. Activesync 4.2 kterým synchronizuji data z PC nedokáži nastavit tak, aby mi převáděl hudební a video soubory do složek vytvořených na HDD a při přenosu těchto (video v mp.4) souborů prostým kopírováním do zařízení mi přehravač Media player hlásí, že je ndokáže přehrát, i když v návodu i Helpu se uvádí, že tento kodek je podporován.
    Má někdo, prosím, zkušenost s nastavením HTC X 7500 Advantage a ochotu mi pomoci ?
    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #190
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Ty MMS zkuste nastavit dle navodu ktery je na teto strance. Overte si ze mate slzbu MMS 100% u sveho operatora aktivovanou. Microsoft Active Sync 4.2 je stara verze, odinstalujte ji a nainstalujte Microsoft Active Sync 4.5. Windows Media Player dost možná z nějakého důvodu neumí přehrávat video v .mp4 (ackoliv je helpu psana podpora pro MPEG4), nainstalujte si TCMP player který má podporu mnoha kodeků a zvládne to stoprocentně. Pro prevod videa pouzivejte PocketDivxEncoder. Vicemene se da na tomhle webu dohledat mraky informaci o vsem co jsem zminil, zkuste pouzit hledani.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #191
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    14

    POMOZE MI NIEKTO?
    Nejde mi mms na T-mobile Sk u MDA COMPACT 3. Z t-mobilu mi poslali mail ako mam nastavit mms, vsetko mam podla toho mailu , aj gprs som nastavil, ale ked dam novu mms tak mi ju neodosle, ale zacne sa pripajat. Neviem kde je problem.
    Dalej neviem preco heslo u mms konta ak dam mms a potom idem skontrolovat ci mam dobre vsetko nastavene, tak u hesla je asi 10 hviezdiciek* a nie iba 3*. Mozno ze problem je tam, ale ak zmenim naspat heslo na mms tak znova tam naskoci okolo 10 miestne heslo. Poradi niekto, komu ide mms na MDA COMPACT 3 ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #192
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    18

    tak som sa konečne dopracoval k nastaveniam MMS na OrangeSK

    1, Programs-Settings-Data connection-Menu-Edit connection-GPRS connection-Menu-Add:

    Description: OR MMS
    Connect to: MMS connection
    Acces point: mms
    User name: wap
    Password: wap

    2,Programs-MMS setup-Menu-MMSC setting-Menu-New:

    Name: OR MMS
    MMSC: http://imms.orange.sk
    Gateway: 213.151.208.145
    Port: 9201
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #193
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    9

    a na O 2 použiť Tmobil?diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #194
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    16

    Tu sa nachadzaju samoinstalacne CAB súbory pre SK operátorov. Je tam aj napoveda ako rucne nastavit tieto nastavenia.

    http://htcs620.blogspot.com/2008/05/...mointalan.html
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 13 z 13 PrvníPrvní ... 3111213

Podobná témata

  1. Reakcí: 160
    Poslední příspěvek: 26-09-2009, 18:00
  2. Windows Mobile - konfigurační cab GPRS pro WM6.1
    Od Antony_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-11-2008, 23:04
  3. Reakcí: 193
    Poslední příspěvek: 08-03-2007, 21:13
  4. originalni prehliadac fotiek k WM2k3
    Od sk8er137 v sekci Motorola
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-03-2006, 19:57