Jak jsem již psal, bude verze s 4+1 a s 3+2, takže si potom vybereš tu svoji... OK?Původně odesláno od xp
Jak jsem již psal, bude verze s 4+1 a s 3+2, takže si potom vybereš tu svoji... OK?Původně odesláno od xp
Ps: kdyby jsi se podival na muj config.txt, jez je ve vedlejsi diskusi, nasel bys tam cabik, ktery mi to nastavuje z 4+1 na 3+2..A ten tvuj jinak skvelej novej cab mi to vraci zpet.. Proste jen nechci mit v te ExtROM bordel..
A tak navrhuji, nemohl by jsi udelat ten konfiguracni cab neutralni? Tzn, ze by se to dotykalo nastaveni vseho, a nastavovani GPRS na 3+2 ci 4+1 by to vynechalo.. To mi prijde jako nejlepsi varianta,jelikoz je neutralni ke vsem.. At si to pak kazdej nastavi..
Standartne je to na 4+1, kdo to bude chtit mit na 3+2 , at si stahne ten muj cab PhoneClass10_settings.cab a je to.. No a ty ten svuj cab muzes udelat jednodussi..
![]()
Co myslis?
Tak vraž ten svůj CAB za ten můj CAB a je to!
A já budu mít pokoj...![]()
Tak jsem opravil ten T-Mobilí CAB...
- opraveno to připojeni na MMS
- přidáno automatické nastavení GPRS always on, tlačítko odpojit a doba připojení
XPe, vyzkúšaj...![]()
![]()
Jdu na to!Tzn., ze uz muzu vyndat z ExtROM GPRSTweak Jirky Graze...?
Tak jsem ještě jednou opravil ten T-Mobilí CAB...
- opraveno to připojeni na MMS
- přidáno automatické nastavení GPRS always on, tlačítko odpojit a doba připojení
- nastavení vyšší priority pro audio streaming
Tak ještě přidáme nové CABy pro ET CZ a ET SK
- nastavení GPRS always on, tlačítko Odpojit v bublině a čas připojení
- vyšší priorita pro audio streaming
Jelikož byla špatně nastavená ta priorita pro audio streaming, tak jsou tady hezky znova...
Ano, v podstatě, pokud už všechno chodí (nastavení bubliny, audio streaming), tak ano...Původně odesláno od xp
To Jiří Graz: Jirko, děkuji!!!Bez tvého GPRS Tweaku bych to dohromady nedal!
TO BEECHER:
Takze ideme na to - Cast jedna mms
co sa tyka nastavenia je to v pohode len v aplikacii na mms -->nastoje -->volby mas v pripojit Orange SK Gprs a ma tam byt Orange MMS a server musi zostat Orange sk mms
inak v pohode.![]()
cast 2 - Orange World SK Wap
V nastaveni pripojenia --> Proxy server --> tato sit je pripojena k internetu musi byt povolene --> K pripojeni k internetu pouzit proxy server tiez povolene --> Proxy server vypln 213.151.208.156 chod na pokrocile -->
a tu v prvom riadku = HTTP musi byt ten isty proxy + port 8799 ------ NIE V RIADKU WAP!!!!!!
a vsetko bude dufam ok .....![]()
zatial CU
Takže všechny problémy jak doufám vyřešeny, tudíž můžu vydat ty Customize CABy verze 1.00 Release Candidate 1...
Pokud v nich, jak pevně věřím, nebude chyba, udelám z toho verze oficiální 1.00. Pokud ano, čeká mne ještě Release Candidate 2...
Eurotel CZ: ETCZCustomize.CAB
- nastavuje GPRS a MMS připojení
- konfiguruje MMS klienta
- nastavuje GPRS always on, v bublině připojení tlačítko "Odpojit" a dobu připojení
- nastaví české Regional Settings a správnou časovou zónu
T-Mobile CZ: TMCZCustomize.CAB
- nastavuje GPRS always on, v bublině připojení tlačítko "Odpojit" a dobu připojení
Oskar CZ: OSCZCustomize.CAB
Eurotel SK: ETSKCustomize.CAB
- nastaví slovenské Regional Settings a správnou časovou zónu
Orange SK: ORSKCustomize.CAB
- nastavuje GPRS (pro poštu, ICQ atd.), WAP (OrangeWorld) a MMS připojení
- nastaví slovenské Regional Settings a správnou časovou zónu
Happy cooking & flashing!
No, jak se dalo očekávat, tak některé kandidátky nechutnaly, takže máme RC 2 na Oskara a Orange...
Teď již CABy dělají všude to, co jsem napsal o příspevěk výše...
Aktuální verze CABů ode dneška najdete vždy v prvním příspěvku této "sticky" diskuze.
Dík za radu, proxy jsem nastavený neměl. Nicméně můj problém to nevyřešilo. Stále se mi položky v nastavení MODEM neukládají.
:?:
V další odpovědi figurují Customize Caby, předpokládám že bych ho měl stáhnout ale co pak s ním ?
Předem dík