Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 13 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 194

Téma: Konfigurační CABy pro GPRS a MMS operátorů CZ a SK pro WM2K3 (ne SE)!

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Aha, tak to jsem asi fakt blbě koukal...

    Jo, ja už to chápu, jak to funguje. Musím říct, že pěkně blbě, i když chápu, že asi na tu wap stránku ten přenos dat není účtovaný, tudíž na to mají zvlášť nastavení... Ale proč na ten normální inet mají username a password, tak to teda fakt nedávám...
    U ET CZ, u kterého jsem já, tak nic takového není, u T-M vím, že na tzones.cz (nebo jak to je) je možnost podívání na faktury, ale jestli jsou tam on-line hovory a ještě přes wap, tak to ni a Oskar je na tom myslím podobně...
    Ale je otazka, jestli to nastavení na ten wap Orangeworldu je nutný, dodělat to tam samozřejmě problém...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    caute, beecher na ten normalny gprs internet netreba userneme ani heslo ta kolonka ma byt prazdna.
    ja si na mda pre orange vytvaram 3 pripojenia:
    1. orange gprs = e-mail a icq
    2. orange wap = www a wap stranky
    3. orange mms = mms

    pri prvom netreba nastavovat okrem pristupoveho bodu "internet" nic ine

    pri druhom je pristupovy bod "orangewap" a proxy setings musi byt zadany server pre http 213.151.208.156 a port 8799 nic ine netreba nastavovat

    a treti ma pristupovy bod "mms" username a heslo "wap" server sa v programe na mms nastavy tak ako ste pisali.


    tolko z mojej strany

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tak jsem ten CAB pro Orange dal do kupy... Snad...

    Diky Mirku a Vlado, konecne se v tom vyznam... Ale jinak stale na tom trvam, ze je to priserne a ze v tom Orange nemaji rozum...
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Mám ještě dotaz, mám tam dodělat, aby se Himalaya automaticky neodpojovala a byla trvale připojená, a dále aby se v bublině připojení ukazovalo tlačítko Odpojit a čas připojení, taky nastavila větší priorita pro streamované rádia?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    130

    Z hlbokym zarmutkom ti beechre oznamujem ze si to aj tak spravil zle.

    v nastaveni wap musi byt vypisany proxy aj z portom v kolonke http nie wap a aj na tej stranke kde povolujes chod cez proxy - tam bez portu

    a v nastaveni wapu sa pripajas cez mms aj server mms mas to inak .....

    gprs net ide
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    151

    Nejprve velké díky beecher-ovi za velmi záslužný počin. Jenže za <b>Oskaristy</b> mám s dovolením několik reklamací.
    1/ Název připojení na Internet by měl být jen GPRS. GPRS monitor je totiž od T-Mobile předkonfigurován tak, že sleduje připojení s tímto názvem.
    2/ Jméno a heslo pro připojení nemá být správně žádné ...
    3/ MMS ten CAB nakonfiguruje povešené na "Připojení do práce" ..? U tohoto připojení je také zaškrtnuto, že je připojené k Internetu ... Název připojení by měl být jen "MMS".
    4/ Nejsou zaškrtnuté volby SW komprese a komprese IP hlavičky.
    Jinak super, pokud bude CAB opraven, okamžitě putuje na výsostné místo do mé EXTROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    130

    Citace Původně odesláno od jiri.cech
    1/ Název připojení na Internet by měl být jen GPRS. GPRS monitor je totiž od T-Mobile předkonfigurován tak, že sleduje připojení s tímto názvem.

    V Gprs monitore sa predsa da nastavit ktore pripojenie ma sledovat....

    Ci mam iný?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    151

    No, nastavit se dají i ty připojení ... Proč to ale v GPRS monitoru přenastavovat, když by to tam ten skvělý Becherův CAB mohl nastavit rovnou ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Ten cab pro nastavení T-mobile má také v sobě chybky..
    1. Připojení pro MMSky se jmenuje Eurotel MMS CZ..
    2. Automaticky to přehazuje při instalaci nastavení GPRS na třídu 8, tzn. 4+1.. Ale ja potřebuji, aby to zůstávalo nastaveno na třídě 10, tzn. 3+2..
    Jinak super věc!
    Jestli to bude dotaženo do konce, tak to jde okamžitě do mé nové ExtROM vedle nových cabů od "čaroděje" JirkyP..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od jiri.cech
    1/ Název připojení na Internet by měl být jen GPRS. GPRS monitor je totiž od T-Mobile předkonfigurován tak, že sleduje připojení s tímto názvem.
    To se mi nezdá, já mám taky T-Mobilí GPRS Monitor a ten teda rozhodně zapnuté sledovaní nějakého připojení nemá... Není to spíše tím, že to sledování nastavuje T-Mobile ve svém Customize CABu? Máte ho v ExtROM?
    Já se na to ještě podívám, když tak udělám ještě další verze CABů, kde to bude nastavovat i GPRS monitor...
    Citace Původně odesláno od jiri.cech
    2/ Jméno a heslo pro připojení nemá být správně žádné ...
    To je divné, to pak znamená, že Oskar má špatně popsané nastavení na svých stránkách (OskarAréně)... Tj. funguje to, i když tam ty hesla jsou?
    Citace Původně odesláno od jiri.cech
    3/ MMS ten CAB nakonfiguruje povešené na "Připojení do práce" ..? U tohoto připojení je také zaškrtnuto, že je připojené k Internetu ... Název připojení by měl být jen "MMS".
    Ano, všechny standardní konfigurace jsou tak, že jsou MMSky nastavené na Připojení do práce...
    Proč by měl mít takový název? Vždyť je to uplně jedno...
    Citace Původně odesláno od jiri.cech
    4/ Nejsou zaškrtnuté volby SW komprese a komprese IP hlavičky.
    To by zaškrtnuté mělo být...

    Diky za info...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od xp
    Ten cab pro nastavení T-mobile má také v sobě chybky.
    Ty jsi snad někdy viděl SW bez chybek? Ja teda ne...
    Nemluvě o tom, že tohle se vážně blbě zkouší, když nemáš ty další operátory...
    Citace Původně odesláno od xp
    1. Připojení pro MMSky se jmenuje Eurotel MMS CZ..
    Jo, to je to CTRL+C CTRL+V...
    Citace Původně odesláno od xp
    2. Automaticky to přehazuje při instalaci nastavení GPRS na třídu 8, tzn. 4+1.. Ale ja potřebuji, aby to zůstávalo nastaveno na třídě 10, tzn. 3+2...
    To je asi věc, o kterou se tady porvete...
    Protože já třeba osobně preferuji 4+1, rozhodně více přijímám, než odesílám, že...
    Neboj, po víkendu si uděláš CAB, který ti to nastaví na 3+2...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Miroslav Lovíšek
    Z hlbokym zarmutkom ti beechre oznamujem ze si to aj tak spravil zle.
    Ježíš, jak já to slovenské zle ve významu špatně nemám rád, to je jako kdybych někomu ublížil...
    Citace Původně odesláno od Miroslav Lovíšek
    v nastaveni wap musi byt vypisany proxy aj z portom v kolonke http nie wap a aj na tej stranke kde povolujes chod cez proxy - tam bez portu
    Jo, tak to spravím... Jak říkám, je to prostě shit ten Orange...
    Citace Původně odesláno od Miroslav Lovíšek
    a v nastaveni wapu sa pripajas cez mms aj server mms mas to inak .....
    EEE? To asi nechapu... Tzn. ta brána na MMS je špatně?
    Citace Původně odesláno od Miroslav Lovíšek
    gprs net ide
    Aspoň něco...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    130

    -- aky je s teba narodovec......

    --orange je inak super sirt mozno lepsia ako niektorw vase ale tieto veci su des......

    -- no v aplikacii na mms mas 2 kolonky Pripojit a Server .
    ta druha je v pohode ale v tej prvej si nastavil Orange SK GPRS namiesto Orange MMS

    -- sice ide ale aj tam si zabudol na proxy....

    INAK JE TO SUPER
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od beecher
    Ty jsi snad někdy viděl SW bez chybek? Ja teda ne...
    Ale ja se do tebe nenavazim za ty chybky.. Ja se te jen na ne snazim upozornit,abys to mohl opravit,protoze az to bude bez nich,bude to SKVELY!

    Hlasuji pro 3+2! Kdo je se mnou?..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Miroslav Lovíšek
    -- aky je s teba narodovec......
    Ale houby národovec, jenom prostě mi to nesedí no... Zle mam spojeno se Zlem nebo s velkým množstvím alkoholu...
    Citace Původně odesláno od Miroslav Lovíšek
    -- no v aplikacii na mms mas 2 kolonky Pripojit a Server .
    ta druha je v pohode ale v tej prvej si nastavil Orange SK GPRS namiesto Orange MMS
    OK. Opravim...
    Citace Původně odesláno od Miroslav Lovíšek
    -- sice ide ale aj tam si zabudol na proxy....
    A to je jí opravdu potřeba? Má nějaký význam?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 13 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 160
    Poslední příspěvek: 26-09-2009, 18:00
  2. Windows Mobile - konfigurační cab GPRS pro WM6.1
    Od Antony_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-11-2008, 23:04
  3. Reakcí: 193
    Poslední příspěvek: 08-03-2007, 21:13
  4. originalni prehliadac fotiek k WM2k3
    Od sk8er137 v sekci Motorola
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-03-2006, 19:57