Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 12 z 13 PrvníPrvní ... 210111213 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 166 až 180 z 194

Téma: Konfigurační CABy pro GPRS a MMS operátorů CZ a SK pro WM2K3 (ne SE)!

  1. #166
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    to beecher:
    Ahj. Zjistil jsem že mnou výše zmíněný "Cassablanca bug" je obsažen i v T-M cabu pro 03 SE .

    OT to Domin:
    Ještě k těm cabům. Než ho dáš instalovat, doporučuji mu ve vlastnostech přidělit parametr "jen pro čtení". Jinak ti po instalaci zmizí. Nebo toto můžeš zastoupit pomocí Cabinstl. Ten ti mimojiné umožní i instalovat do jiné složky než defaultní. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #167
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    To Beecher : toto je pro WM2003 a WM2003Se (jestli jsme to dobre pochopil. Kupuji ted MAD Vario, bude neco takoveho i pro WM5 (nebo tam to neni treba)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #168
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nekde je tady na WM5 CABy diskuze...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #169
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2

    ahoj vsem,
    dukladne jsem si procetla (ovsem pripoustim, ze ne tak uplne porozumela a zapamatovala) vsechny vase prispevky tykajici se cabu pro MDA. Je uzasne, jak krasne jste tam popsali vsechny postupy.
    Ale cim vic jsem toho cetla, tim vic jsem se v tom ztracela. A vzhledem k tomu, ze bych si moc rada nastavila sve MDA co nejvic user friendly, hledam zpusob, jak na to (kdyz tri hodiny cteni prispevku nepomohly).
    Nenasel by se nekdo z ce4you odborniku (beecher, elsoft, ...), kdo by se nechal pozvat na panaka ci obed a pri te prilezitosti me malinko zasvetil (fakt staci ohledne MDA)?
    uznavam, ze to neni tak uplne obvykla prosba na tomhle foru, ale snad to omluvite.
    L.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #170
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ja to beru. Otazkou je jake MDA...

    EDIT: Jinak, jakozto Prazacce, doporucuji take navstevu prazskeho srazu konaneho za necelych 14 dni...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #171
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od lentil
    .... z ce4you odborniku (beecher, elsoft, ...), kdo by se nechal pozvat na panaka ci obed a pri te prilezitosti me malinko zasvetil...
    To mě mrzí, že jsem nebyl jmenován mezi odborníky. ops: Přitom na ce4you jsem odborník na tuto problematiku především já.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #172
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Citace Původně odesláno od lentil
    .... z ce4you odborniku (beecher, elsoft, ...)
    a zase jsem až na druhém místěops:
    určitě taktéž doporučuji nějaký sraz a případně jsem k dostižení i na ICQ(54330829)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #173
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2

    dekuji vsem trem ucastnikum hry "pomozte lence s MDA"

    zdenkovi se omlouvam, ze jsem ho primo nejmenovala (videt ten odkaz driv, nic by me nezadrzelo, fakt!)
    elsoftovi se omlouvam, ze jsem ho nedala na prvni misto (ale pokud bych tak udelala, musela bych se tu ted omlouvat beecherovi).

    srazu jsem si vsimla, ale v tomhle terminu tu bohuzel nejsem.

    preju pekny den
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #174
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    60

    Citace Původně odesláno od beecher
    Ad vse: Hlavne neinstalovat do Compacta WM2K3 verzi CABu... Musi se pouzit WM2K3SE verze. Viz prvni prispevek...
    CABy pro SE se nainstalují správně, nicméně to stále hlásí, že byly vytvořeny pro dřívější verzi OS, a nemusejí správně fungovat. (L)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #175
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pokud to hlásí pouze při instalaci, tak to nevadí (tedy pokud máš opravdu verzi pro 2003 SE). Obdobně se na SE choval např. IDOS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #176
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Lipizzaner
    CABy pro SE se nainstalují správně...
    Vsadim se, ze nenainstaluji. Delal jsem je, tak vim, co to dela...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #177
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    93

    Ahoj mozna se budu opakovat ale nemuzu to nikde najit, chci si nastavit emai na Variu pres gprs ale jen mi postu prijma s nastavenim pop3.seznam.cz a smtp.seznam.cz co mam dat pro misto smtp.seznam.cz kdyz jsem pripojen pres gprs O2.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #178
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    186

    Keby sa nasiel neaky macher a spravil by caby aj pre O2 slovensko moc by ma to potesilo.
    Neako to neviem nastavit a to preto ze mam WM6 v anglictine a neviem co to po mne vsetko chce.
    Presne nastavenia su na stranke sk.o2.com/sk/zakaznicke-centrum/nastavenie-sluzieb.html
    ale som z toho debil.THX ak sa niekto fakt najde
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #179
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Citace Původně odesláno od meilik
    Ahoj mozna se budu opakovat ale nemuzu to nikde najit, chci si nastavit emai na Variu pres gprs ale jen mi postu prijma s nastavenim pop3.seznam.cz a smtp.seznam.cz co mam dat pro misto smtp.seznam.cz kdyz jsem pripojen pres gprs O2.
    zkus smtp.iol.cz viz google

    jinak je toto tema pro wm2003 tedy ne tytna ci wizarda
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #180

    No1 No1 je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    0

    Zdravim
    Ja jsem asi vazne idiot - stahl jsem si konfiguracni CAB pro ET, nasinatloval, vse OK. Chci stahnout MMS - nepodarilo se sthanout MMS. Zkusim tedy vytvorit vse rucne podle navodu na O2 strankach, totez.
    Tusi nekdo, co jsem kde mohl udelat spatne?
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 12 z 13 PrvníPrvní ... 210111213 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 160
    Poslední příspěvek: 26-09-2009, 18:00
  2. Windows Mobile - konfigurační cab GPRS pro WM6.1
    Od Antony_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-11-2008, 23:04
  3. Reakcí: 193
    Poslední příspěvek: 08-03-2007, 21:13
  4. originalni prehliadac fotiek k WM2k3
    Od sk8er137 v sekci Motorola
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-03-2006, 19:57