Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 13 PrvníPrvní ... 910111213 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 194

Téma: Konfigurační CABy pro GPRS a MMS operátorů CZ a SK pro WM2K3 (ne SE)!

  1. #151
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    11

    a dá se někde najít jak nastavit ten můj truhlík?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Četl si tento článek ze sekce .: ZAČÍNÁTE? ČTĚTE! :.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    to beecher:
    Včera jsem úplnou náhodou přišel na jeden bug v .cabu pro t-mobil. Ale popořadě.

    Po každém HR, po kalibraci displeje se nastavuje časové pásmo. Vždy nastavuji GMT+1 Praha, Budapešť. Ale po instalaci z extrom, jejíž součástí mám právě i ten t-m.cab se vždy časové pásmo změní na GMT Cassablanca.
    A teď ten vtip. Včera jsem se trochu hrabal v nastavení gprs a po svých pokusech jsem nechal opět nainstalovat konfigurační t-m.cab. A hle, časové pásmo Cassablanca. Tak jsem to ještě několikrát zkusil a pokaždé se stejným výsledkem.

    Tedy můžu na 100% říci, že konfigurační .cab na nastavení gprs pro T-Mobile na WM2003 (NE SE) od beechera obsahuje výše popsanou chybu. Jak je to u ostatních .cabů nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A ty si myslis, ze o nem nevim?

    NE SE CABy jsou uz stejne passe...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Jj. Ja jen že i taková blbost jako je změna časového pásma, o který víš rok a vyřešíš až teď, vždy udělá radost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Vzdyt mas SEcka, tak proc tam cpes CABy pro NE SE? :sarcastic:

    Opravovat uz nic nebudu... Je to vazne passe...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    To bylo z počátku, když ty SEčkové obsahovaly ještě doručenku a něco k tomu a mě to dělalo "bordel" ty ne SE byly v pohodě. MMS stejně nepoužívám, takže je mi vlastně jedno jestli pro SE nebo ne . Až na ten Cassablanca bug s nimy žádný problém nemám.
    Ale jak tady pročítám tu diskuzi, tak asi oskouším ty ElSoftovi SE upraveninky

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od ElSoft
    Četl si tento článek ze sekce .: ZAČÍNÁTE? ČTĚTE! :.
    mně se tam u nastavení phone number objevuje že musím zadat country code a area code a když tam nic nezadám, tak tam stejně před příkaz *99# skočí +0 a nepřipojí se to
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    a nemaáš zaškrtlé políčko "use dialing rules"
    jikak pokračuj v diskuzi zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Citace Původně odesláno od beecher
    Opravovat uz nic nebudu... Je to vazne passe...
    Nemyslim si, ze sou passe...

    Celou dobu sem premejslel, proc sem po reinstalu chodil na schuzky o hodinu jinak! :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jsou, protoze i MDA I jsou uz WM2K3SE...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Citace Původně odesláno od beecher
    Jsou, protoze i MDA I jsou uz WM2K3SE...
    No, to sice vim,a le nejake aplikace (ktere pouzivam casto) mi na SE nefungujou korekktne. takze stale pouzivam starsi verzi...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    10

    Zdravím vás, tak jsme po dlouhém snažení nastavit MDA Compact, abych přes něj mohl posílat sms pomocí Gibosms našel váš CAB k nastavení. Nastavit se mi to podařilo, GPRS mi už frčí a můžu přes Gibo posílat sms, ale je tady jeden problém. Když dám odeslat smsku, tak se přístroj začně připojovat přes GPRS na internet, odešlu sms, ale pak musím manuálně dát "odpojit" od GPRS. Dá se toto nějak nastavit, aby se GPRAS automaticky odpojilo? Myslím to proto, ýže když jsem už párkrát zapoměl gprs odpojit, tak jsem se pak díval, že jsem byl připojený třeba 10 minut.
    A měl bych ještě jeden dotaz. Stáhl jsem si rovněž nastavovací CAB, který trvale nastaví MDA Compact, aby při odesílání sms normálně přes operátora mi vždy přišel hned výpis o doručení a já toto nemusel vždy odklikávat před odesláním sms. jenže mi to nějak nefunguje. Myslím, že mám problém v tom, že jsem to asi dal uložit na špatné místo, takže by mě zajímalo, kde tento CAB uložit???
    Děkuji všem za rady! (a nedivte se, že nevím takové základní věci, vlastním svůj první Pocket PC (MDA Compact), teprve 14 dní .
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Ad. 1) tedy automatické odpojování. Toto ti myslím pomůže.

    Ad. 2) .cab je instalátor pro PPC. Tedy je potřeba ho nakopírovat a v PPC spustit. Následně SR. Toť vše.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ad vse: Hlavne neinstalovat do Compacta WM2K3 verzi CABu... Musi se pouzit WM2K3SE verze. Viz prvni prispevek...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 13 PrvníPrvní ... 910111213 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 160
    Poslední příspěvek: 26-09-2009, 18:00
  2. Windows Mobile - konfigurační cab GPRS pro WM6.1
    Od Antony_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-11-2008, 23:04
  3. Reakcí: 193
    Poslední příspěvek: 08-03-2007, 21:13
  4. originalni prehliadac fotiek k WM2k3
    Od sk8er137 v sekci Motorola
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-03-2006, 19:57