Prosim jde nejak vypnout to kaskadovy StartMenu ve WisBar, aby tam bylo to puvodni???
Prosim jde nejak vypnout to kaskadovy StartMenu ve WisBar, aby tam bylo to puvodni???
Ano v settings/Start menu settings a tam to najdes![]()
WisBar Advance2 nemá chybu!
http://www.lakeridgesoftware.com/wisbar/
Jeste bych mel jeden dotaz, no nepovedlo se mi to dat na to puvodni tu nabidku StartMemu presto nastaveni v tom Settingu ale ikdyz tam mam to co ma Wisbar tak od kliknuti po rozbaleni Startmenu to desne trva je tamstrasna a neprijemna prodleva ? kdyz nemam spustenej Wisbar2 takje to okamzity. Nevite co s tim ?
ve WB settings-configure my button order and actions-start menu-builting start menu
Taky si můžeš nastavit třeba klasické na Tap a kaskádové na hold.
Teď jsem to porovnával, rychlost je stejná. Jaká strašlivá prodleva? Ty to používáš k tasení koltů? :?
1. Tu puvodni nabidku tam doostanete tak, ze v Settings WisBaru -> Button Assignments zvolite pro Start menu v polozce Tap volbu Builtin Start menu. Mluvim o posledni verzi s tim predelanym nastavenim 2.01.22...Původně odesláno od Jarek72
2. No, mam obavy, ze si WA pokazde nacita obsah slozky \windows\start menu... Ale to je hypoteza...
No je to minimalne 4-5 sekund coz je dost protivnyPůvodně odesláno od Zdenek Malinsky
Diky moc to je onoPůvodně odesláno od beecher
4-5 sekund? Proboha, co to máš za lenocha? Mě to vyskočí tak za cca 0,25.
Jo fakt to taky bylo ted uz to jde zase nornamlne i s tim kaskadov.menu, jinak mam rx3715 nevim proc toPůvodně odesláno od Zdenek Malinsky
Prosim te a jde v tom Wisbaru udelat aby mi dosadil ikonky do list ?
Nevím, co přesně myslíš? WB umožňuje přidat do horní lišty několik tlačítek a k nim přiřadit funkci-jdou zdvojit tap/hold-také jde přiřadit k času a názvu softu nějakou funkci, takže si s tím můžeš vyhrát.
Ale asi myslíš ikony k spuštění programů, že?
Přečti si toto:
1
2
a tento soft použít
Ještě k WB-kde ho máš nainstalovaný? Doufám, že ne na kartě?
No mam to naistalovay v Ipaq FileStorePůvodně odesláno od Zdenek Malinsky
JInak to jsem zkousel co jsi poslal odkaz a diky za ten druhej odkaz jak naistalovat je tu jednu cast s toho baliku .
Jinak jeste jsem nasel na tlacitko pro vypnuti v dolni liste PowerOFF tady je http://www.scottandmichelle.net/scott/cestuff/poweroff.zip.
Ale ja jsem si to udelal tak jak jste mi poradili s nastavenim toho menu kdyz na nem podrzim stylus tak se mi strojek vyplne.
Jasně. Jetšě doporučuji projít diskuzi-hlavně část software, možná tam najdeš i jenou inspiraci. Používej "hledat", nápadů je tam spousta.
Já ikony na dolní liště nepoužívám, protože jen v základním stavu (today) jsou přístupné. Pokud máš spuštěno více aplikací nemáš k nim přímý přístup.
U WB můžeš využít plošku s názvem spuštěné aplikace a nakonfigurovat tam ctrl+c a ctrl+v (třeba). Jde tam přeházet pořadí gombíků atd. Sedni si k tomu a chvilku si s tím pohraj-po čase to vyladíš dle své potřeby k dokonalosti.:yes:
Mě baví hlavně to tap/hold. Mám to nastaveno tak, že tap je jako u PC minimalizovat a hold jako u PC vypnout. Ale záleží na tobě. Hlavně si pamatovat, co jak nastavíš.![]()
Já mám WB 2 nainstalován na kartě a nemám s ním žádné problémy.
Já vím, Ty máš problémy s přechodem na letní časPůvodně odesláno od TheMelin
![]()
![]()
![]()
WB z karty běží, ale bývá problém po SR. Tedy mě to u verze Advance 1.x.y.z dělalo. Myslím, že je to lepší mít v cihle, když to pracuje se systémem. Není to moc velké, ale pokud není problém, proč ne.
Od 13. dubna je uvolněna beta verze WBa 2.0.1.23, sosat je možné ZDE ...