Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 82

Téma: Nova verze Wisbar Advance

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    37

    Prosim jde nejak vypnout to kaskadovy StartMenu ve WisBar, aby tam bylo to puvodni???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Ano v settings/Start menu settings a tam to najdes
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    102

    WisBar Advance2 nemá chybu!
    http://www.lakeridgesoftware.com/wisbar/
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    37

    Jeste bych mel jeden dotaz, no nepovedlo se mi to dat na to puvodni tu nabidku StartMemu presto nastaveni v tom Settingu ale ikdyz tam mam to co ma Wisbar tak od kliknuti po rozbaleni Startmenu to desne trva je tamstrasna a neprijemna prodleva ? kdyz nemam spustenej Wisbar2 takje to okamzity. Nevite co s tim ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    ve WB settings-configure my button order and actions-start menu-builting start menu
    Taky si můžeš nastavit třeba klasické na Tap a kaskádové na hold.
    Teď jsem to porovnával, rychlost je stejná. Jaká strašlivá prodleva? Ty to používáš k tasení koltů? :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Jarek72
    Jeste bych mel jeden dotaz, no nepovedlo se mi to dat na to puvodni tu nabidku StartMemu presto nastaveni v tom Settingu ale ikdyz tam mam to co ma Wisbar tak od kliknuti po rozbaleni Startmenu to desne trva je tamstrasna a neprijemna prodleva ? kdyz nemam spustenej Wisbar2 takje to okamzity. Nevite co s tim ?
    1. Tu puvodni nabidku tam doostanete tak, ze v Settings WisBaru -> Button Assignments zvolite pro Start menu v polozce Tap volbu Builtin Start menu. Mluvim o posledni verzi s tim predelanym nastavenim 2.01.22...
    2. No, mam obavy, ze si WA pokazde nacita obsah slozky \windows\start menu... Ale to je hypoteza...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    37

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    ve WB settings-configure my button order and actions-start menu-builting start menu
    Taky si můžeš nastavit třeba klasické na Tap a kaskádové na hold.
    Teď jsem to porovnával, rychlost je stejná. Jaká strašlivá prodleva? Ty to používáš k tasení koltů? :?
    No je to minimalne 4-5 sekund coz je dost protivny

    Citace Původně odesláno od beecher
    Citace Původně odesláno od Jarek72
    Jeste bych mel jeden dotaz, no nepovedlo se mi to dat na to puvodni tu nabidku StartMemu presto nastaveni v tom Settingu ale ikdyz tam mam to co ma Wisbar tak od kliknuti po rozbaleni Startmenu to desne trva je tamstrasna a neprijemna prodleva ? kdyz nemam spustenej Wisbar2 takje to okamzity. Nevite co s tim ?
    1. Tu puvodni nabidku tam doostanete tak, ze v Settings WisBaru -> Button Assignments zvolite pro Start menu v polozce Tap volbu Builtin Start menu. Mluvim o posledni verzi s tim predelanym nastavenim 2.01.22...
    2. No, mam obavy, ze si WA pokazde nacita obsah slozky \windows\start menu... Ale to je hypoteza...
    Diky moc to je ono
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    4-5 sekund? Proboha, co to máš za lenocha? Mě to vyskočí tak za cca 0,25.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    37

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    4-5 sekund? Proboha, co to máš za lenocha? Mě to vyskočí tak za cca 0,25.
    Jo fakt to taky bylo ted uz to jde zase nornamlne i s tim kaskadov.menu, jinak mam rx3715 nevim proc to
    Prosim te a jde v tom Wisbaru udelat aby mi dosadil ikonky do list ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nevím, co přesně myslíš? WB umožňuje přidat do horní lišty několik tlačítek a k nim přiřadit funkci-jdou zdvojit tap/hold-také jde přiřadit k času a názvu softu nějakou funkci, takže si s tím můžeš vyhrát.
    Ale asi myslíš ikony k spuštění programů, že?
    Přečti si toto:
    1

    2

    a tento soft použít

    Ještě k WB-kde ho máš nainstalovaný? Doufám, že ne na kartě?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    37

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Nevím, co přesně myslíš? WB umožňuje přidat do horní lišty několik tlačítek a k nim přiřadit funkci-jdou zdvojit tap/hold-také jde přiřadit k času a názvu softu nějakou funkci, takže si s tím můžeš vyhrát.
    Ale asi myslíš ikony k spuštění programů, že?
    Přečti si toto:
    1

    2

    a tento soft použít

    Ještě k WB-kde ho máš nainstalovaný? Doufám, že ne na kartě?
    No mam to naistalovay v Ipaq FileStore
    JInak to jsem zkousel co jsi poslal odkaz a diky za ten druhej odkaz jak naistalovat je tu jednu cast s toho baliku .
    Jinak jeste jsem nasel na tlacitko pro vypnuti v dolni liste PowerOFF tady je http://www.scottandmichelle.net/scott/cestuff/poweroff.zip.
    Ale ja jsem si to udelal tak jak jste mi poradili s nastavenim toho menu kdyz na nem podrzim stylus tak se mi strojek vyplne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jasně. Jetšě doporučuji projít diskuzi-hlavně část software, možná tam najdeš i jenou inspiraci. Používej "hledat", nápadů je tam spousta.

    Já ikony na dolní liště nepoužívám, protože jen v základním stavu (today) jsou přístupné. Pokud máš spuštěno více aplikací nemáš k nim přímý přístup.

    U WB můžeš využít plošku s názvem spuštěné aplikace a nakonfigurovat tam ctrl+c a ctrl+v (třeba). Jde tam přeházet pořadí gombíků atd. Sedni si k tomu a chvilku si s tím pohraj-po čase to vyladíš dle své potřeby k dokonalosti.:yes:
    Mě baví hlavně to tap/hold. Mám to nastaveno tak, že tap je jako u PC minimalizovat a hold jako u PC vypnout. Ale záleží na tobě. Hlavně si pamatovat, co jak nastavíš.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Já mám WB 2 nainstalován na kartě a nemám s ním žádné problémy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od TheMelin
    Já mám WB 2 nainstalován na kartě a nemám s ním žádné problémy.
    Já vím, Ty máš problémy s přechodem na letní čas
    WB z karty běží, ale bývá problém po SR. Tedy mě to u verze Advance 1.x.y.z dělalo. Myslím, že je to lepší mít v cihle, když to pracuje se systémem. Není to moc velké, ale pokud není problém, proč ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Od 13. dubna je uvolněna beta verze WBa 2.0.1.23, sosat je možné ZDE ...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. wisbar advance 1.3.2.2 cz
    Od Crusader_ce4you v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-07-2004, 18:13
  2. Nová verze WisBar Advance - problémy
    Od Wuffi v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-05-2004, 14:44
  3. WisBar advance
    Od ok2shi v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 28-02-2004, 12:21