Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 6 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 82

Téma: Nova verze Wisbar Advance

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Počkat pokud vím tak se na fóru lakeridge v tématu o phone edition píše, že vývoj wisbaru pro PE byl zastaven a dále pokračuje jen jako součást Wisbaru advance 2, on ten autor s tím měl problémy, které prostě nezvládl vyřešit.

    Vám se neděje že po instalaci wisbaru vám nezvoní příchozí hovory?

    Která z těch verzí ukazuje signál? Ta phone alfa?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Aha už vím ta nová 2.0.1.17 (beta) umí signál! wow jdu to testovat. Někdo narazil na nějaké problémy na PE?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nemám MDA, takže jsem se o verzi nestaral, jen jsem to někde četl. Buď zde nebo Palmare, Palmserver, Svět PDA.

    To zvonění možná dělá určitý skin Wisbaru. Má to své zvuky, tak...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Nevíte jak dostat ikonu gprs monitoru do Custome icon? Mám pocit, že to tu někde bylo, ale nemůžu to najít.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    ano, také se hlásím, občas mi asi díky WisBaru nezvoní hovor, a ani nijak jinak se neukáže!

    Ještě musím vyzkoušet odinstalovat PocketZenPhone neb dle mého mínění to má jedna z těchto aplikací na svědomí :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    64

    Už týden je venku nová beta verze 2.0.1.18.
    Změny:
    Enhancements
    If button fonts are too big for the buttons, they will be resized until the text fits.
    Added the ability to display the phone bubble.
    Changed the default action of the signal strength to the phone bubble.
    Added some additional task panel skinning abilities:

    Title Left - The left margin for the window title
    Title Right - The right margin for the window title
    Show Title - Determines if the title should be shown
    Title Align - Determines the alignment of the title
    0 - Align left
    1 - Align center
    2 - Align right
    Show Separators - Displays the separators in the skinned panel
    Separator Color - The color of the separators in the skinned panel

    The animated battery meter now animates between the current power level and full.
    Added a glow effect for all fonts. Skinners: if you want to use the glow effect, add "glow" (without the quotes) to the font style and set the shadow color to the appropriate color.
    Note: Shadow and glow are mutually exclusive. Having both glow and shadow in the font style will cause shadow to take precedence.
    Added an option to allow the cascading start menu to overlap the taskbar in order to reduce scrolling.

    Bugs Fixed
    Limited the width of the cascading start menu so that it won't extend over the edge of the screen.
    Fixed a bug where the hold action for a taskbar button could not be assigned properly.
    Fixed a bug where on phone devices, the connection action would bring up the phone bubble.
    Fixed a bug where the checkbox and radio button backgrounds were the incorrect color.
    Fixed a bug where checkboxes could end up with an incorrect check state.
    Fixed a lockup that occurred on the Dell Axim x50 devices when the WiFi LAN utility was the active program.
    Cleaned up a resource leak in the task manager.
    Fixed a bug where the recent program's list in the cascading menu would lose its icons in landscape mode.
    Fixed a bug where the shadow font style was not persistent in the settings program.
    Made a modification to the task manager so that some windows which were not previously included are now included in the running task list.

    Link
    Dada
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    už jsem to psal i jinde

    u verze 2.0.1.18 s MDA Compact se na první pohled vše tváří, že funguje

    ale občas si volající stěžují, že se nemohou dovolat -> operátor Oskar -> hláška volaný účatník neodpovídá ( stav telefonu busy ) -> takže Vám nepříjde žádná SMS o změškaném hovoru :

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Njo, ja bych si nastavil AdvWB tak, abych mel v Configure My Tasks program pro volani na Ignore, stejne jako je ActiveSync.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    210

    Mám nainstalovanej WA 2.0.1.10 a chci se zeptat, jestli se Vám také v menu Start zobrazuje např. ve slově Kalendář místo ř čtvereček? Program neumí některé české znaky? Nebo je chyba v tom, že jsem českou lokalizaci instalovala, až když jsem měla na pda několik programů (včetně wisbaru) a ne hned po HR?
    No v nejhorším přídadě si přejmenuju problémový odkazy ve Windowsech bez hačků a čárek .... :? ... HR se mi teď dělat nechce ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Citace Původně odesláno od Tissi
    Mám nainstalovanej WA 2.0.1.10 a chci se zeptat, jestli se Vám také v menu Start zobrazuje např. ve slově Kalendář místo ř čtvereček? Program neumí některé české znaky? Nebo je chyba v tom, že jsem českou lokalizaci instalovala, až když jsem měla na pda několik programů (včetně wisbaru) a ne hned po HR?
    No v nejhorším přídadě si přejmenuju problémový odkazy ve Windowsech bez hačků a čárek .... :? ... HR se mi teď dělat nechce ...
    Tissi, možná pomůže toto:
    Pro korektní zobrazení češtiny ve skinech WisBar je potřeba malá úprava:
    Jedu v TotalCommanderu, v cihle mám nainstalovaný font CETahoma. Vyhledám používaný *.skin. Zadám editaci, zjistím použitý font, zadám Ctrl+H, jako hledaný výraz zadám jméno fontu, jako náhradu zadám CETahoma. To udělám u všech používaných souborů *.skin. Uložím, překlopím do cihly a budu mít např. u WisBar správně česky názvy položek v settings, programech atd. To se ale týká jen výrazů, které bere WisBar z počeštění WM03, rozhodně od toho nečekejte překlad položek, které používá WisBar, prostě zmizí čtverečky a zkomoleniny....
    Je to překopírovaný a trochu upravený návod z jiné části diskuze, ale snad to bude OK...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ve starší verzi (1.X.y.z) pomohla s ČJ tato úprava: v Settings - Configure My Button Order and Actions - se v rámečku nazvaném Start Menu Path upraví \Windows\Start Menu\ na \Windows\Start_Menu\ prostě přidá se tam podržítko. Ale jestli to pomůže i zde nevím - vyzkoušej. Mám jen malou češtinu a všechno se mi zobrazuje dobře.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    210

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Ve starší verzi (1.X.y.z) pomohla s ČJ tato úprava: v Settings - Configure My Button Order and Actions - se v rámečku nazvaném Start Menu Path upraví \Windows\Start Menu\ na \Windows\Start_Menu\ prostě přidá se tam podržítko. Ale jestli to pomůže i zde nevím - vyzkoušej. Mám jen malou češtinu a všechno se mi zobrazuje dobře.
    Vyzkoušeno, ale bohužel u verze 2 nefunguje :? .
    Večer zkusím ještě to, co psal Jarouš a uvidíme . Díky za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    64

    To TISSI:

    Funguje druhý způsob!!!

    Ověřeno, sám jsem si tak upravil všechny skiny co mám k wisbaru 2 už před nějakou dobou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    210

    Jojo, opraveno , už se mi vše zobrazuje, jak má. Díky za rady :yes: .
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Po dobrovolném HR jsem vše nově instaloval a kontroloval jsem si, zda nejsou venku nové verze programů.. a ejhle, WisBar je na foru Lakeridge k dispozici v beta verzi 2.0.1.22... umí to i ikonu se zobrazením síly signálu (pouze ve skinech, které mají ikonu k dispozici!!), má to přepracované nastavení, ale pozor, je to stále jen beta verze, sosejte ZDE..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 6 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. wisbar advance 1.3.2.2 cz
    Od Crusader_ce4you v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-07-2004, 18:13
  2. Nová verze WisBar Advance - problémy
    Od Wuffi v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-05-2004, 14:44
  3. WisBar advance
    Od ok2shi v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 28-02-2004, 12:21