Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 82

Téma: Nova verze Wisbar Advance

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Tak vysla nova verze 2.0.1.5
    Prave testuju...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Takze zatim jsem na zadny problem nenarazil. Pridan byl skin pro VGA rozliseni. Kdybych na neco jeste prisel, tak dam vedet.

    Pokud s tim nekdo mate nejake problemy, tak se podelte
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    64

    Mám takový malý problémek , vněkterých nabídkách mám ted' zobrazeno místo písmene ř (a dalších) pouze čtvereček, nevíte kde by mohl být problém?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od iloveyou
    Mám takový malý problémek , vněkterých nabídkách mám ted' zobrazeno místo písmene ř (a dalších) pouze čtvereček, nevíte kde by mohl být problém?
    Mozna by nebylo spatne napsat v jakych aplikacich a kde prese se problem vyskytuje. Ja totiz nemam zadnej problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    64

    Zdá se, že je to všude, v nabídce start, ale asi se to týká pouze systému a ne jiných nezávislých programů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Citace Původně odesláno od iloveyou
    Zdá se, že je to všude, v nabídce start, ale asi se to týká pouze systému a ne jiných nezávislých programů.
    Stačí prohledat toto fórum a řešení najdete. Stačí jen hledat
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Umí to už dynamickou ikonu pro signál a nastování dvou hlasitostí, aby to bylo použitelné i na Phone Ed.?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    Umí to už dynamickou ikonu pro signál a nastování dvou hlasitostí, aby to bylo použitelné i na Phone Ed.?
    Tak to bohuzel nemuzu vyzkouset.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    31

    Je nejaky podstatny duvod proc platit za verzi 2, kdyz verze 1 je free?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    88

    Citace Původně odesláno od rojicek
    Je nejaky podstatny duvod proc platit za verzi 2, kdyz verze 1 je free?
    Bohužel je . Stará verze mi nechodí na LOOX 720 (VGA). Zřejmě to souvisí s řešením grafického rozhraní.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Tak uz je venku nova verze 2.0.1.9

    Seznam zmen najdete zde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    199

    No venku je již delší dobu 2.0.1.10.
    Chtěl bych ale z nečím poradit.

    Pokud nainstaluji tenhle prográmek a spustím telefon nebo po ukončení hovoru, tak se mi telefon nedaří krapet ukončit. Samotný hovor ano, ale aplikace telefon zůstává neustále zapnuta. Abych ji ukončil musim ukončit samotný WisBar a pak i ten telefon. Neví někdo proč? Je to nějak nastavit? Tenhle problém nemám je s tou poslední verzí programu. Mám ho se všemi vydanými varzemi.

    Vlastním MDA II
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    64

    Dneska jsem instaloval verzi 2.0.1.17 (beta) ale na LOOX 720. Koukni na Forum http://www.lakeridgesoftware.com/forum/index.php. Nepoznal jsem zda verze pro MDA jsou odlišné od těch pro PPC. V diskuzi to nějak rozdělené je, ale Ty píšeš že máš nainstalovanou verzi 10 a v diskuzi se mluví o WisBar Advance 2 Phone Edition Alpha 4. Jinak je tam link na betu 14 kterou už betatesteři označili za stabilní. Tak to zkus jestli to pomůže.
    Dada
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    199

    Tak problém s telefonem mám vyřešen, ale mám díky tomuto program další. Po nainstalování se mi neukazuje to co má být v oknech, kde je něco napsané.Když dám příklad a zpustím třeba Total Commander tak ve spodní lliště jsou ikonky. Ty já tam už nemám vůbec čitelné, celé se to rozmazal, hodily se tam nějaké hieroglifi (nebo jak se to píše). Tak nevim
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ta Phone Edition je pro MDA, XDA, DP atd. Konečně to umí zobrazit i sílu signálu, což dřívější verze 1 ani 2 neuměly.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. wisbar advance 1.3.2.2 cz
    Od Crusader_ce4you v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-07-2004, 18:13
  2. Nová verze WisBar Advance - problémy
    Od Wuffi v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-05-2004, 14:44
  3. WisBar advance
    Od ok2shi v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 28-02-2004, 12:21