Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: m105 a ipaq pres infra

  1. #1
    Guest

    ahoj
    nezkouseli jste nekdo spojit m105 s ipaq 3630 pomoci infra? je treba nekde neco nastavovat?
    dik Marek
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    co tim chcete dosahnout ? skusil bych Peace Maker (nebo placenou Pro verzi).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Pokud se vam jedna o prenos souboru tak funguje naprosto bez problemu bez nejakych dlasich softwaru.

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Guest

    ano jen prenos souboru
    dik jdu to zkouset
    Marek
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Guest

    nemuzete me prosim dat nejaky link s navodem? nejak se mi to nedari spojit
    dik Marek
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    mozna tohle http://www.conduits.com/products/peacemaker/
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    70

    Pokud máš PocketPC 2002 na iPAQu, tak to funguje bez nejmenších problémů. Pokud máš nižší verzi OS, tak potřebuješ výše zmíněný Peacemaker pro iPAQa, na straně palma nepotřebuješ nic. Sám to používam mezi iPAQ 3630 S PocketPC 2002 a Palm M100 a Palm V. Směrem do palma funguje správně i čeština. Na displeji, když se tě ptá, zda chceš uložit kontakt není sice správně, ale uložený kontakt je ok. U iPAQu je to bohužel obráceně. V jiných případech je přenos češtiny be problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    6

    a helemese vsichni prec hrajem na dve strany ... Palm i CEcka ...
    AD. cestina : to je vo znakovy sade s REDGREP to nefunguje protoze neumi nastavit WIN-1250 - teda aspon ta moje predpotopni (ja mam PALM IIIx) zkuste PiLOC ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    70

    Já mám iPAQa, děti Palmy..[]
    Jinak čeština při přenosu kontaktů nefunguje směrem z Palma do iPAQu ani s PILOC. Opačně to jde.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. MDA Compact a dalkovy ovladac pres infra
    Od Miloš Strouhal v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 27-12-2006, 15:56
  2. MDA I a internet pres infra
    Od lukee_cz v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-06-2006, 22:50
  3. jak spojit asus pres infra s twistem
    Od Nublar v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-11-2005, 14:08
  4. S Asusem pres infra na icq
    Od Nublar v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-09-2005, 20:41
  5. **POMOC**HP Ipaq h2210+Nokia 6610+Eurote data nonstop pres infra
    Od *David *_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-09-2004, 07:59