Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 53

Téma: T-Mobile EDGE

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    176

    Jo,já jsem taky zvědav na oskara.Kvůli toho,že nenabízí žadné dat.služby tak musím mít T-Mobile.Uvidíme jak se vytáhne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Dosti podrobných informací je na webech Mobilmania, Mobilmag, Mobil a Lupa. Teorie, porovnání s CDMA, půjčování telefonů na vyzkoušení, atd atd. Napsal bych odkazy na stránky, ale jsem bez hárdysku v pícý a z PDA se mi to nechce štelovat. Byl jsem u voleb v komisi a protože se netvořily fronty, jako v USA, surfoval jsem.
    Na Technet byl minulý týden celkem zajímací seriál o virech ap.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    176

    Tak už to frčí..... Prozatím 179/kbps...) Víc to asi nebude,ale i tak je to dost dobré.Pokračuji ve zkoušení....
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00033283_Screen011_PDo0.jpg 
Zobrazení: 31 
Velikost: 53.5 KB 
ID: 844  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    156

    Mam dotaz - budu moct na MDA II surfovat pres EDGE na 6230, spojeno pres blootooth? Uvazuji, ze bych si tu 6230 koupil. Nebude se to nejak bit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    176

    Citace Původně odesláno od Vít
    Mam dotaz - budu moct na MDA II surfovat pres EDGE na 6230, spojeno pres blootooth? Uvazuji, ze bych si tu 6230 koupil. Nebude se to nejak bit?
    Myslím,že to bude ok.V nastavení je volba jiného modemu a ten bude N6230.Takže žádný problém... Klidně vyzkouším a dám vědět
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    156

    Dik, budu rad, stejne platim data pausal, tak proc nejet rychleji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od Vít
    Mam dotaz - budu moct na MDA II surfovat pres EDGE na 6230, spojeno pres blootooth? Uvazuji, ze bych si tu 6230 koupil. Nebude se to nejak bit?
    POZOR na NOKII 6230 a vidinu EDGE.
    Tákže, ovlivněn reklamou, koupil jsem si od T-Mobile za body a doplatek NOKII 6230 (a vzal sebou na druhý sraz). GPRS bylo nestabilní, domníval jsem se ale, že se jedná o slabý signál na horách. Opak byl pravdou, v Praze jsem nedopadl o nic lépe. Následovala reklamace u operátora - doporučení: Přehrát firmware. OMYL. Měl jsem poslední verzi firmware 4.44, takže mi v CELLNETu nepomohli a NOKII vrátili s tím, že: "závada se projevila, GPRS spojení padá po několika sekundách, telefon je v současné době neopravitelný" Mám dvě možnosti:
    1. počkat na novou verzi firmware,
    2. odstoupit od smlouvy a počkat si na jiný telefon.
    Takže, NOKIA má sbaleno a zítra fičí zpátky k operátorovi.
    PS:
    Nechť jsou mé zkušenosti varováním pro všechny natěšené (a jak říká klasik: Tudy ne, tudy cesta nevede ).
    Apropó, někde na Mobilmánii jsem se dočetl, že N6230 s verzí firmware 3.15 tyto problémy nemají, takže hurá do bazarů a zástaváren.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    No, já mám FW 3.15 a opravdu si nemůžu stěžovat. Ale odzkoušeno pouze na GPRS ( mám ET). Ale ve spojení s PDA dokáže mít navázané spojení bez přerušení až do skonání baterky )
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    156

    IPFe, dneska jsem zrovna nekde cetl, ze uz se testuje a behem tydne by mela byt k dispozici verze 5.0, kde je tohle uz eliminovano.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od Vít
    IPFe, dneska jsem zrovna nekde cetl, ze uz se testuje a behem tydne by mela byt k dispozici verze 5.0, kde je tohle uz eliminovano.
    Kdybys našel někde ten článek, docela bych byl rád.
    Ještě, kdybych ale věděl, jak dlouho bude trvat, než se dostane do českých luhů a hájů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    POZOR na NOKII 6230 a vidinu EDGE.

    To mě vůůůbec nepřekvapuje. Nokia vytvořila kdysi dva skvělé mobily - 5110 a 6110. A vyrábí je dodnes, jen pod jinými čísly. Takže nebrat. Nokia ve světě vyklízí pozice, také u nás lidé pochopili a móda nokiamánie je opouští. Jsou to předražené telefony, které jdou na trh v beta verzi a teprve časem se ladí. Měli by si dát heslo Shit for sale a ne Connection for people nebo jak to je.
    Počkám, jak se vycení Sony Ericsson nebo Motorola.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    156

    Ja fakt nevim. V podstate to ale bylo z okruhu clanku a diskusi k nim Mobilmanie, Mobil.cz,4foryou. Ted jsem to narychlo projel, ale nenasel, chodi mi to totiz mailem a ty uz jsou smazany:-( Nekdo tam psal, ze bude do pondelka ta verze hotova a mela by byt pristi tyden uvolnena, asi s novym cislem 5. Informace pochazely od znameho z Nokie a myslim, ze se to tykalo CR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od Vít
    ... bylo z okruhu clanku ....Mobil.cz....
    Kdysi se na ce4you probíralo jak nechat cosi na MDAI (bohužel už si nevzpomínám co to bylo), nicméně vtip spočíval v tom, že se musel přidržet čudlík hlasitosti a do toho snad vypnout hovor nebo volat..., prostě totálně ujetej návod, nad kterým člověk vážně dumá a říká si, jak může někdo přijít na opičí pětihmat.
    Podobnou radu jsem našel na Mobil.cz, prostě dost ujetej návod, jak na problém s padáním GPRS na Nokii 6230, nicméně funguje :yes: .
    Prostě si připojíte sluchátka, pustíte rádio (a dokonce si můžete naladit libovolnou stanici ). A GPRS drží a údajně funguje i EDGE.
    Takže jsem vyhrabal z krabice sluchátka, připojil a ejhle, spojení už skoro půl hodiny drží (kam ty lidi na ty nápady choděj :sarcastic: ).
    Ještě vyzkouším zitra v Praze EDGE a uvidím, jestli počkám na nový firmware.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    156

    To je docela brutus...To by chtelo nejakou cenu:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    156

    Jeste ze v tech sluchatkach nemusis povinne poslouchat třeba vysilani Nokia klubu nebo v koreji třeba velkeho Kima:-) No, možná dobrý marketingový nápad...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pomalý internet GPRS (EDGE) - T-mobile
    Od jusepe v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 17-03-2009, 19:16
  2. Nastavení Edge u hw6915 s T-Mobile
    Od svenhassel v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 08-02-2008, 18:27
  3. T-Mobile GPRS Speed vs Vario (WM5) vs EDGE
    Od JanAltman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 01-03-2006, 18:43
  4. T-Mobile Hungary :: Rekordní rychlost GSM EDGE!
    Od Pavel Koza v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 05-08-2004, 16:27