Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: Par zacatecnickych dotazu

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    142

    Tak uz mam motorolku v ruce :-)
    Ale poradne nevim jak na ni...
    1. Trebas jak prepnout do jiz bezici aplikace, kterou jsem neukoncil ale opustil jenom "vyskocenim" na domovskou obrazovku.
    2. Nejaka stranka s programama? Aby bylo z ceho vybirat a s cim si hrat :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Programu je par i na ce4you (v sekci freeware), co se tyka spravce aplikaci, tak budete prave nejaky ten programek treti strany potrebovat - u MS si mysli, ze to uzivatele nevyuziji:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    142

    sekci freeware mam prolezlou tam i nazpatek a to 2x :-)
    Tak jsem se jeste po vecerejsim vytazeni telefonu z krabice k ni vratil a nasel tam CD na kterem pak programku je :-) I docela rychlej task manager a par drobnosti :-)

    Existuje super forum o Smartphonech... MoDaCo.com

    Stejne by se hodil jeste nejaky katalog programku pekne razenejch jako zde. Za sekci freeware chvalim.
    BTW Hodila by se jeste sekce Shareware :-) proste jen takovej katalog..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od blackdot
    BTW Hodila by se jeste sekce Shareware :-) proste jen takovej katalog..
    To jo, ale to by nekdo musel delat rucne (pochybuji, ze by se vyvojari ucili cesky a jelikoz je tech aplikaci asi milion, je to nad moznosti me i kolegu. Jinak rozhodne zkuste Handango, to je skutecne obrovsky katalog.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Velký přehled programů popsaných v českém jazyce je i na www.pocketpc.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    142

    Citace Původně odesláno od JirkaP.
    Velký přehled programů popsaných v českém jazyce je i na www.pocketpc.cz
    No hledal jsem hledal, ale spis to vypada ze jsme si moc nerozumeli :-)
    Hledam software pro Microsoft Smartphohe a ne pro PocketPC

    Jestli tam nekde fakt je tak se omlouvam a prosim navedteme.
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    157

    Tak jsem koupil tento founek a jsem vcelku spokojen. Chtěl jsem se jenom zeptat na malý problém. Po vypnutí a zapnutí telefonu se v plném zobrazení ukáže pouze ikona IE korektně. Ostatní ikony jsou jako neznámé. Nevíte někdo jak tomuto zabránit. Jedná se o ty velké ikony v horní řadě. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    142

    Citace Původně odesláno od VILIAM
    Tak jsem koupil tento founek a jsem vcelku spokojen. Chtěl jsem se jenom zeptat na malý problém. Po vypnutí a zapnutí telefonu se v plném zobrazení ukáže pouze ikona IE korektně. Ostatní ikony jsou jako neznámé. Nevíte někdo jak tomuto zabránit. Jedná se o ty velké ikony v horní řadě. Díky.
    To jsou ikony posledne pouzivanych programu.
    U me pokud zadny program nepustim tak tam mam plno tech neznamich...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od blackdot
    Citace Původně odesláno od VILIAM
    Tak jsem koupil tento founek a jsem vcelku spokojen. Chtěl jsem se jenom zeptat na malý problém. Po vypnutí a zapnutí telefonu se v plném zobrazení ukáže pouze ikona IE korektně. Ostatní ikony jsou jako neznámé. Nevíte někdo jak tomuto zabránit. Jedná se o ty velké ikony v horní řadě. Díky.
    To jsou ikony posledne pouzivanych programu.
    U me pokud zadny program nepustim tak tam mam plno tech neznamich...
    Neni pravda to je tou cestinou. Az po master reset to je korektni - ja tak prisel o cestinu proto, ze se mi sekl tel. pri koprivani z mmc do tel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Citace Původně odesláno od Kamilos
    Az po master reset to je korektni - ja tak prisel o cestinu proto, ze se mi sekl tel. pri koprivani z mmc do tel.
    Přesně tak, když jsem měla češtinu, tak tam byl jen IE a pod hard resetu jsou tam všechny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    17

    Mas tam WM2003 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    142

    Ja teda mam taky 2003 a uz me to neblbne, tak se teda omlouvam za mistifikaci :-)
    NEmate nekdo vykopirovanou tu cestinu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    4

    ako mate nastavene datove ucty??? mne neide ani ie, ani mail, po hardresete mi vsetko nastavenie zmizlo a neviem si s tym poradit.
    dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    0

    Zdravim,

    rad bych se take zeptal na par novackovskych veci. Mam telefon od soboty, takze nekamenujte

    1) Mam tam WM2003 - exituje na to cestina? Pripadne kde.
    2) Existuje k tomuhle telefonu nejaka "kolibka" do USB, kam bych ho dal odpocinout a synchronizovat?

    Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Citace Původně odesláno od Kamilos
    Mas tam WM2003 ?
    WM2002
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. TP 2 od AT&T, pár dotazů
    Od Sako verife v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-07-2011, 14:08
  2. pár dotazů
    Od Jindrous01_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-04-2009, 16:00
  3. A636N pár dotazů
    Od KubikZ v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 04-10-2006, 09:06
  4. pár dotazů k variu
    Od selskyrozum v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-07-2006, 18:37
  5. Par dotazu - VARIO
    Od Big.T v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-04-2006, 14:30