Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Internet explorer

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    12

    ASUS MYPAL A620 prohlížeč mi neustále říká stránka nenalezena i po tvrdém restartu a novém připojení a ja stále nevím kde je asi nějaká chyba prosím o pomoc už jsem zoufalí....:-( Dokonce jsem si nainstaloval i jiný prohlížeč NEtFront3 a ten také nekomunikuje..????? Dokonce když zadám url adresu tak dá rovnou stránka nenalezena místo aby se první připojil a když je připojen tak to samé...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    102

    A určitě je správně připojení???:?: :?: :?: :?: Ps: máš NetFront???
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    12

    Připojení je správné
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    31

    Pokud se okamzite objevi stranka nenalezena, tak pripojeni asi spravne nebude. Mi se takhle 620BT chovala, kdyz se mi nenacetl DNS server (pripojoval jsem se pres wifi a prilozena utilita ukazuje tcp/ip parametry)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    102

    To je fakt... Přes co jde to připojení???
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    12

    062 141 000 001 a 2

    T-mobile

    Stránka nenalezena ukazuje i když nejsem připojen a správně se má začít připojovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    31

    Ted uprimne receno nevim na co se ptas
    Pokud chapu spravne co jsi napsal, tak proste nejsi pripojeny a tedy tcp/ip protokol okamzite zjisti, ze nema IP adresu atd a tedy nema co zobrazovat.

    To jestli se pri snaze o otevreni stranky ma nebo nema automaticky pripojovat je jina vec - pokud mas Asus 620 (bez BT), tak neni ani jasne jak se fakticky chces pripojit (activesync, nejaka GPRS nebo WiFi karta, ...)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    12

    Připojuji se klasicky přes BT a muj mobil Sonny ericsson Z600 nastavení je v pořádku vše...Další příklad ---Připojím s compem na inet přes mobil a PDA dám do kolíbky.Když na PDA otevřu inet tak fungoval a ted také ne jako když se připojím rovnou k PDA
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    31

    Citace Původně odesláno od Radek Kaska
    Když na PDA otevřu inet tak fungoval a ted také ne jako když se připojím rovnou k PDA
    sorry, ale nemyslim si, ze by ti s takovou formulaci problemu dokazal kdokoliv pomoci Aspon mi to prilis smysl nedava
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    12

    OK dal jsem mu tvrdy reset a je vše ok
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Internet Explorer v PDA
    Od hadic v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-02-2007, 18:05
  2. internet explorer
    Od zatkojuraj v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 29-12-2006, 11:46
  3. internet explorer - fullscreen
    Od Molex_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-08-2006, 14:11
  4. Internet Explorer
    Od gunther_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 08-05-2005, 08:20
  5. Internet explorer bez spojeni
    Od SiKi_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-09-2002, 10:25