Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Asus a 620, active sync 3.7 a synchronizace s outlook exp

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    4

    Chtěl bych se zeptat jestli nekdo nevi jak presne nastavit a620 a active sync tak, aby se mi synchronizovaly složky pošty v PDA a outlook expres ve win xp? pokud to teda jde, jedna se mi o konkretni realizaci toho, ze si napisu v PDA email, a pak doma chci aby se mi soupnul do outlooku na odeslani a pri pripojeni pocitace na internet? po pripade muzete napsat na nuke.lukas@volny.cz, ci ICQ 312830289, diky vsem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od Anthlon543
    Chtěl bych se zeptat jestli nekdo nevi jak presne nastavit a620 a active sync tak, aby se mi synchronizovaly složky pošty v PDA a outlook expres ve win xp? pokud to teda jde, jedna se mi o konkretni realizaci toho, ze si napisu v PDA email, a pak doma chci aby se mi soupnul do outlooku na odeslani a pri pripojeni pocitace na internet? po pripade muzete napsat na nuke.lukas@volny.cz, ci ICQ 312830289, diky vsem.

    ... to snad dělá ActiveSync normálně, ne? Teda aspoň mně jo ...

    .... jo, už to vidím, Outlook Express - ehmmm - tak ten nepoužívám, mám Outlook ... sorry, přehlídnul jsem se ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    4

    takže nutno mit full outlook? Nelze nějak jinak? A ještě ke kalendáři, jak a spíše do čeho jej lze exportovat do PC?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    No exportovat můžeš kamkoli, ale pokud budeš mít normální Outlook ne ten Express, bude to fungovat samo při spuštění ActiveSync.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... neco je zde. Doporucuju ale nainstalovat velky Outlook, jemuz se osekana verze Outlooku Express nemuze samozrejme rovnat a navic je ke kazdemu PPC/WM zarizeni zdarma.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    4

    aktualni verze outlooku bude asi treba pri MS office 03 co? (teda krom te co jsem dostal k a620,ale ta je english, teda ne ze by vadilo, ale uz z principu)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    1. Jakykoliv Outlook > 97 by nemel byt problem, ale doporucuji XP ci 2003.
    2. Co jsem zjistil, tak na synchronizaci kamkoliv je nejlepsi IntelliSync...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    4

    Díky všem, už to běhá, řešil jsem to teda tím velkým outlookem, a sync po menších lapáliích v nastavení vyšel. Hlavně jsem si musel uvědomit co je míněno pojmem servr a co PC že,tak už to běhá.

    Díky, díky díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    A co kdyz se mi na PC nechce instalovat full outlook. Na me je moc robusni. OE + WinOrganizer mi bohate staci.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Active sync + MS Outlook/Kalendář/
    Od ZAKY_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-07-2006, 15:18
  2. Active sync a Outlook iPaq
    Od pesolino v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-07-2005, 18:12
  3. Synchronizace outlook epress s Active sync
    Od shearer_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-04-2005, 12:56
  4. Outlook 2003 a active sync
    Od Fik_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-10-2004, 09:23